DonKihotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα, γιατί με έχει μπερδέψει αρκετά. Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Όταν συνδέω το synthesizer (Roland XP-10) στο midi Port της κάρτα ήχου (Audigy 2), παίρνω κανονικά σήμα midi out αλλά όχι midi in. Δοκίμασα το synth με τα midi καλώδια σε άλλο υπολογιστή με κάρτα ήχουν SoundBlaster Live! Value και το Midi δούλεψε κανονικά. (άρα απέκλεισα την περίπτωση να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στο synth ή στα καλώδια) Τοποθέτησα την SoundBlaster Live! Value στον άλλο Η/Υ αφού έβγαλα την Audigy 2 και πάλι το midi δούλεψε κανονικά. (άρα δεν είναι θέμα των settings) Πήγα στο Πλαίσιο,απ' όπου είχα πάρει την Audigy και την άλλαξα (ήταν μέσα στην εγγύηση) αλλά και πάλι τζίφος. Τέλος, εγκατέστησα τους τελευταίους drivers για την κάρτα, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι μηδέν.... δεν λαμβάνει σήμα midi in! Πέραν τούτων, να επισημάνω ότι τα diagnostic tests που έχει η κάρτα δουλεύουν κανονικά και δίνουν pass σε όλα τα στοιχεία. Καμία ιδέα ρε παίδες? Είμαι πραγματικά puzzled!! :? Πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε ιδέα. Σκέφτομαι, μήπως η Audigy 2 χρησιμοποιεί άλλου είδους midi cables και γι' αυτό παρουσιάζεται το πρόβλημα? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Ίδιο πρόβλημα έχει ένας φίλος μου με την απλή Audigy (όχι της σειράς 2) και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση, ό,τι κι αν κάναμε. Τώρα σκέφτεται να αλλάξει κάρτα για να έχει midi in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonKihotis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Τελικά μάλλον πρόκειται για ασυμβατότητα του synthesizer και της audigy. Θα μου πείτε πως μάλλον απίθανο.... και όμως! Μόλις χθες δοκίμασαμε με έναν φίλο μου, να συνδέσουμε το δικό του το synth (yamaha) με την κάρτα και όλα δούλεψαν ρολόι! Midi in, midi out! Επίσης, σήμερα μόλις δοκίμασα το synth μου στην δική του κάρτα ήχου (audigy 1) όπου και πάλι όλα δούλεψαν ρολόι! Μετά όλα τα ανώτερα, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ασυμβατότητα, όσο απίθανο και να ακούγεται αυτό αρχικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Episis logiko epakoloutho einai oti kala tha kanete na antallaksete kartes ixou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonKihotis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Χαχαχα, σωστός ο GrMikeD! Πράγματι, η ιδέα είναι πολύ σωστή! Από την άλλη, αν δεν την θέλει, την πουλάω άνετα! Εξάλου, είναι μόλις 5 ημερών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.