jeep13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εκανα εγκατασταση το smplayer αλλα δεν εγκαταστηθηκε ουτε το smtube ουτε κατι θεματα που ειχε το πακετο. εδωσα εντολη sudo apt-get install smplayer smtube smplayer-themes smplayer-skins και μου εβγαλε Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Unable to locate package smtube E: Unable to locate package smplayer-skins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εκανα εγκατασταση το smplayer αλλα δεν εγκαταστηθηκε ουτε το smtube ουτε κατι θεματα που ειχε το πακετο. εδωσα εντολη sudo apt-get install smplayer smtube smplayer-themes smplayer-skins και μου εβγαλε Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Unable to locate package smtube E: Unable to locate package smplayer-skins " synaptic -package -manager " αφου υπαρχει αυτο το "εργαλειο" γιατι παιδευεστε με χειροκίνητες εγκαταστεσεις η εστω δεστε πρωτα απο εκει τι υπαρχει για εγκατασταση με ενα ψαξιμο του αρχειου που ψαχνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 μονο το smplayer υπαρχει εκει to smtube η δεν υπαρχει η δεν το βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το smtube δεν υπαρχει σαν πακετο στα μαμα repos. Υπαρχει σε αυτο το ppa, εφοσον εισαι σε ubuntu. https://launchpad.net/~rvm/+archive/smplayer Και το "smplayer-skins" ειναι το "smplayer-themes" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) σε rasbian δε θα μπει; εβαλα το ppa στον manager αλλα μου εβγαλε ενα παραθυρο που λεει "Could not download all repository indexes" και πιο κατω "Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/rvm/smplayer/ubuntu/dists/wheezy/main/source/Sources 404 Not Found Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/rvm/smplayer/ubuntu/dists/wheezy/main/binary-armhf/Packages 404 Not Found Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead." Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2013 από jeep13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Λογικο, μιας και το repo ειναι για ubuntu και i386/amd64 αρχιτεκτονικη και εσυ εχεις debian σε arm. Βαλε το minitube καλυτερα, αν το εχει το repo. Εκτος αν θες να πας σε xbmc + youtube addon. Αργησα να απαντησω γιατι ειδα το θεμα απο το κινητο και μετα που καθησα στο pc δεν θυμομουν ποιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 λοιπον xmbc εχω αλλα εχω θεματα οταν μικραινω το παραθυρο. Το μινιτουμπ ηταν η πρωτη επιλογη, αλλα ο μαναγερ εχει την 1.7 εκδοση, η οποια δεν λειτουργει. Στην 1.9 ειχα θεματα στην εγκατασταση, επρεπε να το κανω executable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα