Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να παρω ενα cooler για το λαπτοπ της υπογραφης μου και το budget ειναι εως 20 ευρω. Εχει κανεις να προτεινει καποιο που απο δικη του εμπειρια τον αφησε ευχαριστημενο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να παρω ενα cooler για το λαπτοπ της υπογραφης μου και το budget ειναι εως 20 ευρω. Εχει κανεις να προτεινει καποιο που απο δικη του εμπειρια τον αφησε ευχαριστημενο?

coolermaster

deepcool

deepcool η συγκεκριμένη έχει πολύ καλό airflow MAX.Air Flow 73.42CFM

• Like 1
Δημοσ.

απεφυγε με τον ενα ανεμηστηρα στο κεντρο  παρε αυτον με τους αποσπομενους

εχω αυτην http://www.skroutz.gr/s/2369824/Deepcool-N180.html ενω ειναι πολυ μελετημενη σαν κατασκευη

με πολλες δυνατοτητες και ταιριαζει τελεια στο L520 στις διαστασεις,,,, δυστυχως αποτυνχανει στο κυρίως εργο της

δεν ψυχει το λαπτοπ εκανα ενα τεστ εβαλα να κανω βαρια κωδικοποιηση βιντεο η θερμοκρασια ηταν στους 73* βαθμους και οταν εβαλα την βαση στο φουλ κατεβηκε μονο 2* βαθμους ,,,αυτο που καταλαβα ειναι πως για να εχεις σωστη ψυξη θα πρεπει τουλαχιστον ενας ανεμηστηρας να φυσαει κατευθειαν μεσα στην εισαγωγη του επεξεργαστη

Δημοσ.

δηλαδή τα άλλα λάπτοπ που την έχουν την ψύκτρα;; στην μέση?..όλα στην άκρη την έχουν.

φταίει και η εσωτερική "δομή" του σώματος του κάθε κατασκεύαστη για να δείς χαμηλότερες θερμοκρασίες

στα χρήματα σου(20 ευρώ) είναι πολύ καλές επιλογές

**επίσης μικρότερη διάμετρος(ανεμιστήρες) σε βάση λίγο παραπάνω "βαβούρα" στα αυτιά μας

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο κεντρικος ανεμιστηρας ειναι για το θεαθηναι ενω τους αποσπωμενους τους βαζεις ακριβως εκει που χρειαζονται :P

Δημοσ.

Ομολογώ και εγώ αυτό πίστευα,μέχρι να την πάρω την U2.Για να τους ακούσεις πρέπει να κάνεις meditation με νεκρική σιγή,και το αυτί σου στα 10cm από αυτούς!

**επίσης μικρότερη διάμετρος(ανεμιστήρες) σε βάση λίγο παραπάνω "βαβούρα" στα αυτιά μας

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο κεντρικος ανεμιστηρας ειναι για το θεαθηναι ενω τους αποσπωμενους τους βαζεις ακριβως εκει που χρειαζονται

σε αυτό συμφωνώ 

σε φίλη έχω βάλει την deepcool n600 και είναι ψυγείο. :P

Ομολογώ και εγώ αυτό πίστευα,μέχρι να την πάρω την U2.Για να τους ακούσεις πρέπει να κάνεις meditation με νεκρική σιγή,και το αυτί σου στα 10cm από αυτούς!

όπως αναφέρω είναι "λίγο" παραπάνω θορυβώδες,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι αθόρυβη φίλε strato ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...