iwannart Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλημερα!!! Θελω να ρωτησω πως κανω φορματ στα windows8 για να βαλω τα 7. Βασικα αγορασα ενα toshiba laptop που δυστυχως τα ειχε εγκατεστημενα και γενικως ειναι απαραδεκτα και ειχα παρει τηλεφωνο στη toshiba για να ρωτησω μη τυχον χανεται η εγγυηση μετα απο φορματ. μου λενε πως οχι αλλα μου ειπαν πιθανως καποιοι drivers να μη λειτουργουν με τα 7.... τι να κανω δε τα μπορω αλλο ειναι απαραδεκτα. που μπαινω για να κανω φορματ και επισης που μπορω να βρω το windows loader για να τα εχω και γνησια???
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κατ'αρχάς, με το Windows Loader δεν τα έχεις τυπικά αυθεντικά, απλά ενεργοποιούνται και πρακτικά είναι σαν αυθεντικά. Αν περιμένεις πάντως λίγο, το επόμενο μεγάλο upgrade των Windows 8 (τα Windows 8.1) που θα είναι δωρεάν λέγεται ότι θα επαναφέρει το start button και επιλογή για μόνιμο desktop mode.
iwannart Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ε ναι καιρος ηταν αλλα τι να το κανω τωρα αστα εχω εκνευριστει απιστευτα με τα 8...ευχαριστω παντως για το Post
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλημερα!!! Θελω να ρωτησω πως κανω φορματ στα windows8 για να βαλω τα 7. Βασικα αγορασα ενα toshiba laptop που δυστυχως τα ειχε εγκατεστημενα και γενικως ειναι απαραδεκτα και ειχα παρει τηλεφωνο στη toshiba για να ρωτησω μη τυχον χανεται η εγγυηση μετα απο φορματ. μου λενε πως οχι αλλα μου ειπαν πιθανως καποιοι drivers να μη λειτουργουν με τα 7.... τι να κανω δε τα μπορω αλλο ειναι απαραδεκτα. που μπαινω για να κανω φορματ και επισης που μπορω να βρω το windows loader για να τα εχω και γνησια???Αστο ετσι οπως ειναι και κατεβασε το classic shell! http://www.classicshell.net Τα 8 ειναι πολυ καλυτερα απο τα 7,απλα του λείπει το κλασσικο start menu! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα