Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή είναι κάποια παιχνίδια που μπορείς να τα παίξεις μέσω steam αλλά μπορείς και να τα κατεβάσεις-αγοράσεις από τις εταιρίες που τα έφτιαξαν. Ποιο είναι το καλό του να παίζεις μέσω steam; (επειδή ξέρω πολλά άτομα που τα περισσότερα τα προτιμούν μέσω steam)

Δημοσ.

Δηλαδή είναι κάποια παιχνίδια που μπορείς να τα παίξεις μέσω steam αλλά μπορείς και να τα κατεβάσεις-αγοράσεις από τις εταιρίες που τα έφτιαξαν. Ποιο είναι το καλό του να παίζεις μέσω steam; (επειδή ξέρω πολλά άτομα που τα περισσότερα τα προτιμούν μέσω steam)

τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα...

αλλα το πιο συμαντικο ειναι οτι εχεις όλα τα παιχνιδια σου σε ένα μέρος, οργανωμενα και με ταξη (σκέψου οτι καποιοι έχουν συλλογη με πάνω 1000 παιχνιδια ) .

Παντα ενημερωμενα, παντα στην διαθεση σου , χωρις να σου πιανουν χωρο..απλα κατεβαζεις και παιζεις αυτα που θες..

Και σε οποιο υπολογιστη και να πας τα παιχνιδια αυτοματα σε ακολουθουν, μαζι με τα save σου για πολλα απο αυτα (αν σωζουν στο cloud)..

Και ας μην μιλησουμε για το social κομματι, ανταλλαγες, προσφορες κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια προτιμώ να τα παίζω μεσω Steam αν εχω την δυνατότητα μιας και γουστάρω να μαζεύω και να κρατάω τα achievements :P και πολύ σημαντικό που το αναφέρθηκε και παραπάνω ειναι οτι τα save σου αποθηκεύονται στο cloud

• Moderators
Δημοσ.

Αν αγοράσεις ένα παιχνίδι κατευθείαν από τον publisher/το επίσημο κατάστημα του ίδιου του παιχνιδιού, κατά κανόνα πηγαίνει μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων στην ομάδα που έφτιαξε το παιχνίδι. Επιπρόσθετα σε κάποιες περιπτώσεις, το παιχνίδι δίνεται και ως DRM-free download (που σημαίνει κανένα περιορισμό στο πώς/πού/πότε θα το παίξεις, ή απαίτηση να έχεις κάπου λογαριασμό, να το ενεργοποιήσεις κλπ).

Στο steam έχει τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω (το cloud saving δεν ισχύει για όλα τα παιχνίδια, αλλά πολλοί τίτλοι το υποστηρίζουν).

Δημοσ.

Πείτε ότι πάω σε ένα νετ και θέλω να παίξω ένα παιχνίδι το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις φρι από το επίσημο σάιτ αλλά στο προσφέρει και η steam AVA πχ. Αν σε εκείνο το net το έχουν κατεβάσει από την εταιρεία, εγώ θα μπορέσω να συνδεθώ με τα στοιχεία μου που κάνω login μέσω του steam και να συνεχίσω με όλα τα πράγματα που χω αγοράσει; 

• Moderators
Δημοσ.

Τυπικά (αν και δεν ξέρω για όλες τις περιπτώσεις), σε online rpg παιχνίδια που διατίθενται και εκτός steam, οι λογαριασμοί κρατούνται στους servers της εταιρίας, όπως και η προοδός σου, achievements κλπ. Οπότε ναι, είτε κάνεις login μέσω Steam, είτε απευθείας, θα χρειαστεί να κάνεις login και στο παιχνίδι (άρα στην περίπτωση του Steam θα κάνεις ένα login για να συνδεθείς στο Steam (λογαριασμός Steam) και ένα 2ο όταν θα τρέξεις στο παιχνίδι (λογαριασμός RPG)).

Καλό θα είναι να ελέγχεις/να ρωτάς στα κατάλληλα forum για κάθε τίτλο, αν έχεις αμφιβολίες. 

Για το AVA:
AVA and Steam integration

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε. Ευχαριστώ. Επιπλέον όσο παίζεις μέσω steam ξεκλειδώνεις δυνατότητες που σου δίνει η steam;

ΥΣ: Βασικά γιατί το default broswer του steam είναι ο internet explorer; Πως το αλλάζω;

Επεξ/σία από Nihilist
Δημοσ.

Και κάτι άλλο επίσης: Γιατί στην επιφάνεια εργασίας δεν δημιουργούνται αυτόματα τα εικονίδια με φορτωμένο το αρχείο icon του κάθε φακέλου και πρέπει να τα κάνω εγώ χειροκίνητα; Παίζει ρόλο που δεν έκανα install στο default φάκελο και το έκανα αλλού; 

Δημοσ.

Νομιζω οταν κανεις Install ενα game απο το steam, σε ρωταει αν θελεις εικονιδιο στην επιφανεια, δεν θυμαμαι αν ειναι στην αρχη του install ή στο τελος.

Δημοσ.

Δημιουργεί εικονίδιο αλλά χωρίς το σχεδιάκι. Πως να στο εξηγήσω. Αν κάνεις διπλό κλικ θα λειτουργήσει αλλά δεν ενσωματώνει το εικονίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...