littleL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γειά χαρά, έχω ένα turbo-x λάπτοπ και θα ήθελα να μάθω αν γίνετε να αλλάξω κάρτα γραφικών και αν ναι αν μπορώ να βάλω ότι κάρτα θέλω εγώ ή είναι κάποιες συγκεκριμένες για λαπτοπς ; Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ναι μπορείς...μόλις μύρισα τα νύχια μου και μού το είπαν!! 2
άδικος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αυτό που εννοούν τα νύχια του Αντώνη είναι "ποιο μοντέλο turbo-x έχεις;". 2
kostask91 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 OFFTOPIC Ρε Antwni τι φαση ? Πινεις και μ@λ@κιζεσαι στο insomnia βραδιατικα ?? xD 1
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 OFFTOPIC Ρε Antwni τι φαση ? Πινεις και μ@λ@κιζεσαι στο insomnia βραδιατικα ?? xD xaxaxaxa :lol: Εσύ τι κάνεις εδώ?
littleL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τι γράφετε ρε ; :S Sent from my iPhone using Insomnia
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τι γράφετε ρε ; :S Sent from my iPhone using Insomnia Πρέπει να postareis "λεπτομέρειες" απο το laptop σου για συμβατότητα κλπ, ώστε να σου δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις για το θέμα σου.
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τι γράφετε ρε ; :S Sent from my iPhone using Insomnia Ελληνικά γράφουμε... Το μήνυμα του άδικου το είδες? Πώς περιμένεις να σε βοηθήσουμε αν δεν μας πει το λαπτοπ σου? Sent from my iPhone 5s using Insomnia 1
littleL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αμα είναι σπαμαρετε λίγο... Sent from my iPhone using Insomnia
littleL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Turbo-X SU II i533-450 Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μαλλον πρέπει να πορευτείς με την ενσωματωμένη Intel HD Graphics 4000 που εχει , στα περισσότερα laptops δεν μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
dungeon master Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παρε τηλεφωνο στο πλαισιο στην μαγούλα και θα σου πουν, εκεί τα βιδώνουν τα τουβλο-χ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα