kid10100 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κρατάει ολόκληρη την μνήμη σου σε ένα αρχείο(οπότε λογικά έχεις 8gb για να μένεις με ένα ελεύθερο),οπότε την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις τον Η/Υ αντί να φορτώνει τα windows διαβάζει απλά αυτό το αρχείο,με αποτέλεσμα ποιο γρήγορη εκκίνηση και ότι συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες. Αυτό όμως δεν ανοιγοκλείνει από μόνο του,αν το σετάρεις παραμένει το αρχείο ακόμα και αν κάνεις τερματισμό αντί για αδρανοποίηση,οπότε χλομό να ευθύνεται αυτό. εγω νομιζω πως αυτο ειναι γιατι οπως ειπα και πιο πανω τοτε γιατι οταν παταω ον με παει στα 1γβ και οταν παταω οφφ 9γβ?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εγω νομιζω πως αυτο ειναι γιατι οπως ειπα και πιο πανω τοτε γιατι οταν παταω ον με παει στα 1γβ και οταν παταω οφφ 9γβ? για αυτό Κρατάει ολόκληρη την μνήμη σου σε ένα αρχείο(οπότε λογικά έχεις 8gb για να μένεις με ένα ελεύθερο)
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 The elf άμα το απενεργοποιησεις σβηνεται και το hybernation.sys . Δεν παραμένει στο σκληρό. Αυτο που λέει ο kid είναι οτι οπότε το απενεργοποιουσε πήγαινε στα 9 gb και οπότε το ενεργοποίουσε έπεφτε πάλι στα 1. 1
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 The elf άμα το απενεργοποιησεις σβηνεται και το hybernation.sys . Δεν παραμένει στο σκληρό. Αυτο που λέει ο kid είναι οτι οπότε το απενεργοποιουσε πήγαινε στα 9 gb και οπότε το ενεργοποίουσε έπεφτε πάλι στα 1. Ναι, άμα,εσύ ο ίδιος...πριν(στο πρώτο μήνυμα) έλεγε ότι μόνη της ανεβοκατεβαίνει η χωρητικότητα. Εσύ άκουσες ποτέ σου ότι το hybernation απ-ενεργοποιείτε μόνο του;;;
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αμα κανεις κανονικο shutdown το hybernation σβήνεται και θελει λίγο χρόνο μετα την εκίννηση των παραθυριών για να επανέλθει. (Τουλαχιστον αυτό συμβανει σε 7αρια και 8αρια)
kid10100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παντως εμενα το προβλημα μου το ελεισε νομιζω και αποτι φενετε και στην πικ ο walker ειχε δικαιο...ευχαριστω παντως ολους οσους προσφερθηκαν και βοηθησαν και τους ευχαριστω ολους για την βοηθεια ναστε καλα!! :cool:
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Βρε αγορούδι μου αλλαξε και το page file και βαλε το σε καποιο αλλο σκληρό να γλυτώσεις αλλα 8GB. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Βρε αγορούδι μου αλλαξε και το page file και βαλε το σε καποιο αλλο σκληρό να γλυτώσεις αλλα 8GB. Η μείωσε το στα 2GB αφού έχεις 8 μνήμη απ'οτι καταλάβαμε.
KinigosPsixon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ποστάρω εδώ... έχω πρόβλημα και εγώ με χώρο σε έναν σκληρό κανονικό όμως και έβαλα το πρόγραμμα που λέτε παραπάνω και είδα οτι 30 γβ είναι σε έναν φάκελο Appdata (ο οποίος ήταν κ κρυφός ,απλά το αναφέρω ) και τα περισσότερα είναι σε έναν φάκελο του utorrent . μπορώ να τα σβήσω η θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ?
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σε αυτο το φακελο αποθηκεύεται προσωρινά οτιδήποτε κατεβάζει το utorrent και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
KinigosPsixon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δεν κατεβένει τπτ και αυτα που κατέβηκαν τα έσβησα απο τ μτορρεντ
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 CCcleaner για πιο ασφαλή διαγραφή περιττών αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα