Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το naga ειναι οντως προσφορα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ευαισθητο σαν ποντικι...εγω ειχα το naga το ενσυρματο και με το gaming τα επαιξε μετα απο 1.5χρονο.

Δημοσ.

Εγω το παρήγγειλα παντως. Γενικα ειχε 2-3 πραγματακια που αξιζαν. Μακαρι να αντεξει οσο μου αντεξε το g9x

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γενικά όσοι σκέφτεστε για ποντίκι Razer ξανασκεφτείτε το. Δεν έχω ακούσει ιδιοκτήτη ποντικιού Razer να μην του έχει χαλάσει...

Δημοσ.

Γενικά όσοι σκέφτεστε για ποντίκι Razer ξανασκεφτείτε το. Δεν έχω ακούσει ιδιοκτήτη ποντικιού Razer να μην του έχει χαλάσει...

Είσαι λάθος.

Έχω 2 Razer Copperhead Blue, τα έχω λιώσει στα clicks από το 2008-2009 που τα έχω και δεν έχουν καταλάβει τίποτε!

Τα είχα πάρει τότε θυμάμαι από ebay 35 ευρώ με τα μεταφορικά έκαστο και μέχρι και τώρα που μιλάμε τα χρησιμοποιώ και δε τα αποχωρίζομαι. Αξίζανε κάθε cent του ευρώ και με το παραπάνω!

Και δεν είμαι ο μόνος που είμαι κατευχαριστημένος με τα Razer.

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο mpokwsths.

Έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 imperator.

Όλα μα ΟΛΑ τα razer Ποντίκια-πληκτρολόγια-ακουστικά έχουν ημερομηνία λήξης......

Μόνο τα mouse pad είναι οκ :devil: 

Η προσφορά πάντως είναι πολύ καλή όντως. Keep Walking e-shop !

Δημοσ.

Truer words were never spoken.

Αγόρασα πριν 1.5 χρόνο το deathadder . Το βάζω στo pc περνάω τους drivers , κανω max out τα dpi και σταμάτησε να λειτουργεί.

Παίρνω τηλ το esl-shop μετα απο καμια βδομάδα μου φέρνουν άλλο. Δεν έβαλα drivers ποτε απο φόβο. Πριν 4 μήνες το πέταξα και αυτο γιατί άρχισε να κάνει παραπάνω clicks. π.χ έκανα ενα click και ήταν σαν να δέχεται 2-3...

Δημοσ.

Έχω 3 φίλους με deathadder (παλιά και καινούρια) που χάλασαν πριν περάσει χρόνος και άλλον ένα με wired Naga που του χάλασε στους 3 μήνες. Του το άλλαξαν με εγγύηση και το νέο του Naga του ξαναχάλασε στους 6 μήνες. Ο φίλος παραπάνω με τα Copperhead ίσως είναι η πρώτη περίπτωση που ακούω να κρατάνε καιρό ποντίκια Razer...

Δημοσ.

οντως κι εγω ξερω οτι χαλανε πανευκολα. για gaming κατα την γνωμη μου το mx510/mx518 (ή οπως λενε το αντιστοιχο νεο τους μοντελο) αξιζουνε. εχω ενα 518 γυρω στα 7 χρονια, και ειναι σκυλι. Το μονο που επαθε ειναι να φυγει το πατακι του απο κατω το ενα, το οποιο αντικατεστησα με 2 ευρω απο το ebay. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...