AdamBlade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά είμαι σε μεγάλη απόγνωση μου χάλασε το pc και δεν ξέρω τι ακριβώς ειναι. Το pc μου έτρωγε άκυρα freezaτισματα σε games ταινίες και γενικά παντού και νόμιζα ότι ήταν τροφοδοτικο άλλαξαν τροφοδοτικο και συνέχισε τα ίσια μέχρι που μια μέρα δεν άναβε καθόλου freeζαρε στο welcome, στο log on καμία φορά απο τις πολλές επανεκινησεις στα bios , σε safe mode πάλι τα ίδια και όταν πήγα να κάνω φόρμας πάλι freezare, έχω ρωτησει παντού ο καθηγητής που μου έκανε ηλεκτρονικά πέρσι μου είπε ότι ειναι η σκληρός η μητρικη, μετά πήγα στο πλαίσιο μου είπαν σκληρός, πήγα στο Cosmodata μου είπαν η σκληρός η μητρικη και στο e-gate πάλι τα ίδια, ποια ειναι η γνώμη σας? αν ειναι σκληρός μπορώ να σωσω τα αρχεία μου κάπως? μου είπανε στο πλαίσιο ότι μπορώ να τον κάνω με μια επέκταση usb εξωτερικό για να τα πάρω. Και σκεφτόμουν αν ειναι ο σκληρός να πάρω ssd συγγνώμη για το πρηξιμο αλλά έχω μείνει χωρίς pc
madtaz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καταρχάς μπορεί να φταίνε τα Windows, αυτό στρώνει με ένα φορματ (αφού σώσεις τα αρχεία σου πρώτα), οσον αφορά το σκληρό δίσκο μπορείς να κάνεις ενα διαγνωστικό τεστ με το hdsentinel πχ για να δεις την υγεία του, αν έχει κατεστραμένους τομείς ας πούμε, αυτό δικαιολογεί τα παγώματα.
AdamBlade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δοκίμασα να κάνω φόρμας και φρεεζαρε και στο φορματ και δεν έχω να πουθενά να δοκίμασε το σκληρό μου. Δεν μπορω να μπω στα windows καθόλου μια φορά μου είχε ανάψει και σε 10 λεπτά φρεεζαρε πάλι. Hd sentinel νομίζω μόνο μέσω Windows γινεται
madtaz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν έχεις κάποιον φίλο σου να πας να συνδέσεις στο κουτί του τον σκληρό σου σαν δεύτερο?
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν έχεις κάποιον φίλο σου να πας να συνδέσεις στο κουτί του τον σκληρό σου σαν δεύτερο? Δυστυχώς οχι όλοι έχουν παλιά σύστημα τα η φοβούνται μην πάθει κάτι το pc τους Για τι υπολογιστη μιλαμε? Quad core q6600 στα 2,4 δεν έχω κάνει ποτέ oc μητρικη asus p5n-t deluxe, σκληρός wd caviar blue sata ii 16mb cache 7200rpm, 2gb ram 667 Aeneon, κάρτα γραφικών gigabyte 9600gt 512mb, κουτί cooler master mystic 631, τροφοδοτικο chieftain 400 watt
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπες σε safe mode και τσεκαρε μια τον δισκο με hd sentinel. 1
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπες σε safe mode και τσεκαρε μια τον δισκο με hd sentinel. Θάνε... [...] σε safe mode πάλι τα ίδια και όταν πήγα να κάνω φόρμας πάλι freezare [...] Αυτό που είπε ο taz δυστυχώς. Πρέπει να βρεις κάποιο άλλο σύστημα και να τον συνδέσεις για να τον ελέγξεις.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Χαχα,ελα ελα μην με μαλλωνεις.κοιμαμαι ορθιος. 2
JohnJohn3484 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γιατί εμένα μου μυρίζει λίγο RAM; Για βγάλε καμία ή άλλαξε τους θύρα. Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Weiss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πριν ασχοληθεις με μνημες δοκιμασε να συνδεσεις το δισκο σε αλλα sata port ή και να δοκιμασεις αλλο καλωδιο sata.
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γιατί εμένα μου μυρίζει λίγο RAM; Για βγάλε καμία ή άλλαξε τους θύρα. Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App Τα παντα μυριζουν φιλε, αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησει. Εδω ειναι φορουμ, δεν ειναι η γωνια του μεντιουμ οπου παιζει ποιος θα το βρει πρωτος να του πουμε ποσο γαματος ειναι, αλλα να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος που εχει το προβλημα. Για αυτο λοιπον αν μπει ο καθενας και του πει το δικο του (ο ενας δισκος, ο αλλος μνημη, ο αλλος καρτα, κ.λ.π.), ο ανθρωπος θα πελαγωσει και θα πεταξει το πισι απο το παραθυρο, ή θα παει να πληρωσει. Σεβασμος λοιπον στον ανθρωπο που εχει προβλημα και οχι μονο στον εγωισμο μας......... φιλικα
AdamBlade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παιδιά τελικά το βρήκα το προβλήμα το οποίο είναι πρόβλημα μητρικής υποθέτω μόλις εβγάλα την ραμ από το πρωτο dimm το pc λειτούργησε κανονικότατα δοκίμασα και τις 2 ραμ στο 3 dimm δουλεύαν κανονικά αλλά στο πρώτο κολλάγανε και οι 2 και να πω ότι ο σκληρός μου ειναι 100 σε υγεια και 100 σε επιδόσεις και έχει ζωή πάνω από χίλιες μέρες συμφωνά με hdsentinel. αλλά τώρα το θέμα είναι ότι το pc μου με 1 gb ram είναι πολύ αργό για ταινίες είναι μια χαρά αλλά στο chrome κολλάει λίγο και επίσης δεν μπορώ να παίξω games δοκίμασα το lol και ήταν unplayable από θέμα fps καμιά βοήθεια? μόνο αλλαγή μητρικής τώρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα