phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Έκανα install τον basic driver, δεν πρόσεξα αν είχε κι άλλα utilities αλλά και να είχε, δε θα τα περνούσα προσωπικά.
karasardelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μόλις παρέλαβα δύο τεμάχια στην Θεσσαλονίκη που μου τα στείλανε με μεταφορική. Το κόστος της μεταφορικής ήταν €5 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ!!! Μπράβο στην MSystems και στον topic starter!!!
tiestointhemix Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Έκανα install τον basic driver, δεν πρόσεξα αν είχε κι άλλα utilities αλλά και να είχε, δε θα τα περνούσα προσωπικά. Ιnstall να φανταστω απο cd? Πρεπει να συνδεθει πρωτα με usb ε? Παραλληλα γινεται και το ασυρματο? Αν θες γραψε λιγο το τροπο να ειμαστε προετοιμασμενοι
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ναι, install μέσω του CD. Τον συνδέεις πρώτα με USB, ακολουθείς τα βήματα και δημιουργείς δίκτυο (είναι πολύ απλό) και κάποια στιγμή σου λέει να βγάλεις το καλώδιο. Από εκείνη τη στιγμή μπορείς να τον έχεις ασύρματα συνδεδεμένο. Όταν το led του ασύρματου δικτύου αναβοσβήνει, σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα για δίκτυο. Όταν είναι μονίμως αναμμένο, σημαίνει ότι έχει γίνει σύνδεση στο δίκτυο και υπάρχει επικοινωνία. Μετά αν θες ενεργοποιείς και το ePrint, εκτυπώνεις μια σελίδα στην οποία αναγράφονται τα βήματα και ο κωδικός που θα εισάγεις στο ePrintCenter. Δεν κατάφερα να στείλω κάτι για εκτύπωση μέσω Android, αλλά δεν το πάλεψα και πολύ. 1
tiestointhemix Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εβαλες το app για android? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hp.android.print&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ocC5hbmRyb2lkLnByaW50Il0. 1
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όχι, δεν ήξερα ότι είναι απαραίτητο, lol. Με iPhone δε χρειάζεται κάτι τέτοιο απ' ότι κατάλαβα. Ωραίος man, μόλις εκτύπωσα μια φωτό
iguana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παρέλαβα Θεσσαλονίκη , 5 ευρώ μεταφορικά όπως έιπε και ένας συντοπίτης , ο εκτυπωτης σε πρώτη γνωριμία είναι εξαιρετικός. Μπράβο στο κατάστημα!
Nightfall_2003 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Να ευχαριστήσω κ εγώ με την σειρά μου τα παιδιά που άνοιξαν τις προσφορές με το πολυμηχάνημα. Εγκατάσταση εύκολη, σάρωση, εκτυπωση, φωτοτυπία όλα κομπλέ. Το μόνο "ελάττωμα" που βρήκα όμως ήταν 2-3 γρατζουνιές στο καπάκι. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία αλλά μου φάνηκε παράξενο. Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί ο εκτυπωτής?
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα μελανια ηταν σφραγισμενα εκτος εκτυπωτη, ή τοποθετημενα στις θεσεις τους;
Nightfall_2003 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα μελανια ηταν σφραγισμενα εκτος εκτυπωτη, ή τοποθετημενα στις θεσεις τους; σφαγισμένα και γεμάτα. Εγώ τα ανοιξα κ τα τοποθέτησα. Ακριβώς όπως κ στο βίντεο (6:49) Site:
yilarakos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παρέλαβα και γω σήμερα με ACS (μετά απο τηλεφώνημα για ενημέρωση για την ώρα παράδοσης +1). Άθικτη συσκευασία και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ τον george888 για την προσφορά, τον karasardelis για το original topic και τον matrixxx για την εξαιρετική δουλειά στο forum
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ...Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί ο εκτυπωτής? Από τη συσκευασία που φαίνεται αμέσως αν είναι ή όχι εργοστασιακά κλειστή...
karasardelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγκατέστησα χθες και τους δύο που παρέλαβα (ένα σε μένα και ένα στα πεθερικά μου) και έχω μείνει κατευχαριστημένος... Γρήγορο σκανάρισμα, πολύ καλή εκτύπωση, γρήγορο scan και copy, άριστη λειτουργία, τύπωσε από παντού... ενσύρματα, ασύρματα, από το laptop, από το iphone, από το ipad... τα πάντα όλα!!! Το έχω και δουλεύει στο κυρίως PC με USB και ασύρματα για όλες τις άλλες συσκευές. Το software δείχνει να μην το επιτρέπει αυτό αλλά αν ξαναβάλεις το USB μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση, παίζει και με τα δύο χωρίς πρόβλημα.
oddin78 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 λοιπον, παιδια... ειχα κανει παραγγελια αλλα τελικα αποφασισα να μην τον αγορασω μιας και την συγκεκριμενη περιοδο ειναι αχρειαστος. και καποια μελλοντικη προσφορα θα παιξει.... η παραγγελια εγινε για παραλαβη απο το καταστημα...και σημερα δεν πηγαμε να παραλλαβουμε... οποιος ενδιαφερεται για τον εκτυπωτη να δηλωσει εδω ενδιαφερον και μετα με πμ.. για να τον παρει καποιος που τον χρειαζεται πραγματικα αυτη την στιγμη . Καλημέρα Φίλε μου Ενδιαφέρει εμένα, έχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις