mertaghon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδες ενημερωνω μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια..εξαντληθηκε ο εκτυπωτης Χα στο νημα με προλαβες βασμαν
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Χμμ... λες να μην παραλάβουν κάποιοι από εμάς που παραγγείλαμε τελευταίοι;
iguana Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εγώ παρήγγειλα χθες βράδυ , μου ήρθε μήνυμα πριν λίγο ότι θα παραλάβω μέσα στην βδομάδα..άντε να δούμε
vasman15 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παντως μου ειπε ο νεαρος οτι αν βρουν κι αλλα κομματια θα τον ξαναβγαλουν σε προσφορα ...οποτε αναμενουμε οι αναποφασιστοι...
haris013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εμενα μου έστηλαν μύνημα οτι την τεταρτη θα max θα αποστήλουν τα πράματα στην μεταφορική. ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει για να έρθει ο εκτυπωτής κρήτη?
manosfp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και σε μένα είπαν θα τον στείλουν αύριο. Άψογοι μέχρι τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia
argi73 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παραγγελία σήμερα @13:00 sms για παραλαβή αύριο...
μtj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Kαι μενα για Τεταρτη μου ειπαν. Τελικα 4 θεσεις για μελανια παιρνει η 2? Αξιζει να "χωσω" μεσα στη παραγγελια λετε και τα μελανια οπως ο φιλος απο πανω? Στον Κοτσόβολο κάνουν 8,5 ευρώ και 7 ευρώ με απόσυρση του παλιού δοχείου (στα καταστήματα, 7.5 online χωρίς απόσυρση). Αλλά τώρα, τι 7 τι 7,5; Όλοι εκεί μέσα παίζουν. Παίρνει 4 μελάνια, black, cyan, magenta, yellow. Είναι η σειρά 655 (δυστυχώς δεν παίζει ακόμη XL έκδοση). Ίσως μπερδεύεις με την 650 που είχε 1 μαύρο κι 1 συνδυασμό θαλασσί, ροζ και κίτρινου. 1
manosfp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>εμενα μου έστηλαν μύνημα οτι την τεταρτη θα max θα αποστήλουν τα πράματα στην μεταφορική.</p> <p>ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει για να έρθει ο εκτυπωτής κρήτη?</p> Μαζί θα παραλάβουμε πατρίδα. Με ποια μεταφορική άραγε; Sent from my iPhone using Insomnia
haris013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μαζί θα παραλάβουμε πατρίδα. Με ποια μεταφορική άραγε; Sent from my iPhone using Insomnia ιδέα δεν έχω,φαντάζομαι θα ενημερώσουν! btw χανιώτης και εσύ?
manosfp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μαζί θα παραλάβουμε πατρίδα. Με ποια μεταφορική άραγε; Sent from my iPhone using Insomnia ιδέα δεν έχω,φαντάζομαι θα ενημερώσουν! btw χανιώτης και εσύ? Ηράκλειο!Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις