_giorgos_1999_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 O PC δεν μπορεί να εντοπίσει την κάρτα δικτυου μετα από επανεγκατάσταση των windows δοκιμασα με Ethernet αλλά παλι τίποτα το router/modem δουλεύει καλά γιατί μπορω να μπω απο tablet και στο device manager δεν δείχνει τιποτα PS.έχω windows 7 home premium service pack 1 64 bit
_giorgos_1999_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Όχι γιατί δεν ξέρω πιο είναι το adapter μου και τα windows δεν μπορούν να το αναγνωρισουν
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 θα μπεις στο site του κατασκευαστη της μητρικης σου και θα κατεβασεις τον network driver που εχει.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν δε ξέρεις ποιά μητρική έχεις και δεν έχεις cd με drivers τότε αναγκαστικά βάζεις ενα πρόγραμμα σε usb για να σου αναλύσει το σύστημά σου (pc wizard 2012) και μόλις το βρεις, ξανά με usb περνάς drivers.
_giorgos_1999_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εκανα αυτο με το pc wizard 2012 βρηκα το driver και εγινε..thanx guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα