arma1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 χαιρετω την παρεα, εχω τα win8 και αντιμετωπιζω θεμα με την ωρα που εμφανιζετε κατω δεξια, ενω την ρυθμιζω κανονικα, καθε μερα την χανει, δεν χανει λεπτα αλλα ωρες δηλαδη σαν να μου πηγαινει τοπικη ωρα καποιας αλλης χωρας, πως ρυθμιζετε αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων !
arma1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μηπως εισαι dual boot με καποια λινουξοδιανομη? ειμαι dualboot με Μακιντος, τι κανουμε σ αυτην την περιπτωση?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Στο dual boot με linux το κανει και σε μενα, δεν εχω βρει λυση.
arma1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Στο dual boot με linux το κανει και σε μενα, δεν εχω βρει λυση. το παραξενο ειναι οταν ειχα ubuntu δεν ειχα θεμα, τωρα που εβαλα OS δημιουργηθηκε, τεσπα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αφου δεν υπαρχει λυση θα κανουμε τα στραβα ματια
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θέλεις ενα κλειδί στην registry αλλά δεν μας τα λες καλά.. δεν σου αλλάζει το region σε πάει +- 2 ώρες μετά σωστά ? Εδώ είσαι.
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Για οσους ειναι dual boot με linux ΚΑΙ debian based διανομη (ubuntu, mint κλπ), επειδη αυτες εχουν σιγουρα το /etc/default/rcS http://www.insomnia.gr/topic/227766-διαφορα-ωρας-μεταξυ-linux-και-windows/ 1
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ok θα κοιταξω αυτα που αναφερατε, ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα