kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αν είναι να πάει στο toshiba γιατί να μην πάει στο iron III που δέχεται και αναβάθμιση μέχρι την 7970m και μάλλον και τις καινούργιες; Πονεμένη ιστορία. Με την κωλοclevo, θα πρέπει να περιμένει κάθε φορά να βγει modded vbios για τις καινούριες κάρτες. Για την 7970m υπάρχει φυσικά, περιμένουμε για την 780.
YiannEle Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εαν πήγαινες στο iron που πρότεινε ο liakjim θα το καταλάβαινα , στα 2 όμως που αναφέρεις θα σου πρότεινα σίγουρα το dell μα εννοείται οτί το iron είναι καλύτερο, απλώς συνέκρινα τα 2 λόγω κοντινής τους τιμής, για να έχει και νόημα η σύγκριση... η 660 που έχει το turbo-x είναι καλύτερη από την 650 αλλά νομίζω οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, τα ηχεία του dell που αναφέρεις είναι scullcandy και δεν νομίζω να υπέρτερεί το turbo-x, ssd το dell παίρνει για το turbo δεν ξέρω... και τέλος στο after sales και ποιότητα κατασκευής δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση! Το συμπέρασμα είναι πως αν νομίζεις πως είναι τόσο καλύτερη η 660 πήγαινε στο turbo αν όχι dell!!! το turbox έχει onkyo ηχεία και ναι παίρνει ssd...Και οκ εμφανισιακά κομψοτέχνημα δεν το λες, αλλά δεν είναι για μενα αυτό το πρωταρχικό ζητούμενο... τώρα όσον αφορά στο after sales πολλά ακούγονται οπότε θα προτιμήσω να κρίνω από την δική μου, μέχρι στιγμής εμπειρία, που είναι ικανοποιητική...
liakjim Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Βγηκε κ αυτος http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance.htm?CHIPSET_TYPE=GeForce%20GTX%20765M με τον ολοκαινουργιο 4700mq κ την 765m ( 15% πανω απο την 670m ) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2013 από liakjim 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα