ariannaki85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μακρια απο turbo-x μην εισαι χαζος... 1. αθλιο σερβις απο το πλαισιο. κυριολεκτικα σου βγαζουν την παναγια...και μιλαμε οτι οι τυποι εκει μεσα ειναι ασχετοι (μιλαω απο προσωπικες εμπειριες) 2. 1000 ευρω για εναν λαπτοπ το οποιο εφοσον το κατασκευαζει το πλαισιο θα επρεπε να σου παρεχει κατι παραπανω αφου ειναι τοσο σιγουροι οτι εχουν κανει καλη δουλεια και οχι 1 χρονο εγγυηση!!! ΕΛΕΟΣ παναγια μου ! 3. Με 1000 ευρω πας σε κορυφιες μαρκες οι οποιοες παρεχουν 3 χρονια εγγυηση και οχι ψευτοκατασκευες...και φυσικα αλλη ποιοτητα υλικου. 1.καλά αυτό είναι υποκειμενικό, άλλοι έχουν διαφορετική γνώμη… όποτε έχω πάει κάθονται με υπομονη οι καημενοι κ ακουνε τα κουλα μου. Και περσυ που εκάψα την καρτα μου την αλλαξαν επειδή ζήτησα το διυθυντη. Ούτε φωνές ουτε τίποτα. Απλα το πηγα στο ταμείο κ τον ζητησα. Αντε να το ζητησεις αλλού… 3. το ίδιο δίνουν hp + acer. Μαλλον είναι τρεντ
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μη τρελαίνεστε ρε σεις με το που βλέπετε turbo-x. Clevo είναι το συγκεκριμένο, το βρίσκεις και έξω αλλά αν θες fully customized λάπτοπ φάση, γιατί να μην το πάρεις από εδώ αφού υπάρχει reseller; Αλλιώς, πας σε κάνα MSI, εκτός αν έχεις φράγκα και πάρεις Alienware. Στο συγκεκριμένο, πάντως, δε βλέπω να αναβαθμίζεται η κάρτα γραφικών, οπότε απορρίπτεται. 3
platinum Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πάντως και εγώ νομίζω υπάρχει μια παρανόηση με τα turbo-x… τα χαρακτηριστικά που έχουν είναι καλά για την τιμή τους –ίσως γιατί σε αντίθεση με τα «επώνυμα» δεν χρυσοπληρώνεις το brand name…
geopolit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 νομίζω μιλάμε γενικά και δεν βγαίνει άκρη , καλό θα ήταν να συγκρίνουμε συγκεκριμένα μοντέλα για να βγούνε κάποια συμπεράσματα 1
flea1313 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αυτό το πήρα εγώ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και 3 χρόνια εγγύηση http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2272 . Του έβαλα ssd είναι αεροπλάνο . Είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή . +1 και από μένα
apostolisR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πάντως και εγώ νομίζω υπάρχει μια παρανόηση με τα turbo-x… τα χαρακτηριστικά που έχουν είναι καλά για την τιμή τους –ίσως γιατί σε αντίθεση με τα «επώνυμα» δεν χρυσοπληρώνεις το brand name… Εντάξει εννοείται ότι κατα καιρούς θα υπάρξουν και μοντέλα που να αξίζουν τα λεφτά τους, αλλά εμείς όταν λέμε "μακρυά απο turbo-x" δεν αναφερόμαστε μόνο στην ποιότητα κατασκευής και την προέλευση τους, αλλά και στο after sale service και στην αξιοπιστία όπου σε αυτά τα 2 το πλαίσιο υστερεί χρόνια τώρα. Προσωπικά συμφωνώ ότι στα περισσότερα μοντέλα όντως πληρώνεις αρκετά και το brand name, αλλά σίγουρα είναι προτιμότερο απο το να σε κοροϊδεύει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο με τον κάθε άσχετο τεχνικό εκεί μέσα. 1
Hyphen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 1.καλά αυτό είναι υποκειμενικό, άλλοι έχουν διαφορετική γνώμη… όποτε έχω πάει κάθονται με υπομονη οι καημενοι κ ακουνε τα κουλα μου. Και περσυ που εκάψα την καρτα μου την αλλαξαν επειδή ζήτησα το διυθυντη. Ούτε φωνές ουτε τίποτα. Απλα το πηγα στο ταμείο κ τον ζητησα. Αντε να το ζητησεις αλλού… 3. το ίδιο δίνουν hp + acer. Μαλλον είναι τρεντ Εμενα παντως ολες τις φορες που εχω παει δεν με εχουν εξυπηρετισει σωστα... με ταλεπωρια...για να σου δωσω ακριβως στατιστικα για τις εμπειριες μου απο πλαισιο ειναι 1/6 που εχω παει με εξυπηρετησαν...τις 5 φορες απλα μου εβγαλαν την παναγια επειδη τα παιδια ειναι ασχετοι...χωρις υπερβολες. Και απο την αλλη εχουν προσπαθησει 2 φορες να με παραπλανησουν στο σερβις για να με χρεωσουν για υπηρεσια τους χωρις φυσικα να ενημερωσουν.
YiannEle Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 νομίζω μιλάμε γενικά και δεν βγαίνει άκρη , καλό θα ήταν να συγκρίνουμε συγκεκριμένα μοντέλα για να βγούνε κάποια συμπεράσματα σωστός, οπότε μεταξύ dell inspiron 7720 και furious, αν και γενικώς τα γουστάρω πολύ τα dell, παίζει να διάλεγα το furious λόγω κάρτας γραφικών, ηχείων, μπαταρίας 8cell και δυνατότητα επέκτασης μνήμης στα 24GB με 2ο SSD… και πριν πέσετε να με φάτε να πω ότι μπορεί για κάποιους να είναι τουλάχιστον …ιεροσυλία να συγκρίνεις turbo x με επώνυμα, αλλά για μένα είναι ένα ταμπού, που θα ήθελα να σπάσει... 1
geopolit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η 660 που έχει το turbo-x είναι καλύτερη από την 650 αλλά νομίζω οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, τα ηχεία του dell που αναφέρεις είναι scullcandy και δεν νομίζω να υπέρτερεί το turbo-x, ssd το dell παίρνει για το turbo δεν ξέρω... και τέλος στο after sales και ποιότητα κατασκευής δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση! Το συμπέρασμα είναι πως αν νομίζεις πως είναι τόσο καλύτερη η 660 πήγαινε στο turbo αν όχι dell!!!
ppnntt13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εαν πήγαινες στο iron που πρότεινε ο liakjim θα το καταλάβαινα , στα 2 όμως που αναφέρεις θα σου πρότεινα σίγουρα το dell
liakjim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Με εχει κουρασει αυτη η επιθεση απο μερικους. Λυπαμαι που δεν βλεπετε τα πραγματα αντικειμενικα. Ο φιλος ζηταει gaming laptop. Αυτο αμεσως σημαινει προτεραιοτητα η καρτα γραφικων. Παμε Ελλαδα. Τι επιλογες εχουμε? 1. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=680m 2. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=most-popular&keyphrase=7970m 3. http://www.skroutz.gr/s/2565834/Samsung-Series-7-700G7C-S02-i7-3630QM-16GB-1-5TB.html 4. http://www.skroutz.gr/s/3276129/Toshiba-Qosmio-X875-Q7190-i7-3630QM-12GB-1TB.html Επιλογες σε 650m δεν τις κοιταω καν μιας κ ειναι ανεπαρκεις. Τι μενει? Ε για μενα αυτα που λεω στο ποστ #7. Προσωπικα θα πηγαινα εξωτερικο (κ αυτο το λεω αλλα εκει κολλημα οι ξερετε ποιοι...)
jim0912 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αν θες καλο gaming laptop για τα λευτα σου εγω σου πρωτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/3276129/Toshiba-Qosmio-X875-Q7190-i7-3630QM-12GB-1TB.html
LambisElef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αν είναι να πάει στο toshiba γιατί να μην πάει στο iron III που δέχεται και αναβάθμιση μέχρι την 7970m και μάλλον και τις καινούργιες;
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ασε που το τοσιμπα ειναι απο το εξωτερικο και εχει 1 χρονο εγγυηση και δεν μπορεις να το εγγραψεις στο προγραμμα 'ο,τι και αν συμβει..''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα