Προς το περιεχόμενο

Corsair CX750 V2 35.10 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ μια παραγγελία. Έχει ξανακάνει λάθος το συγκεκριμένο κατάστημα;

Μάλλον. Στο ιστορικό τιμών του σκρουτζ έχω δει πολλές "περίεργες" τιμές σε διάφορα προϊόντα να προέρχονται από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.

Όλες οι λάθος τιμές συμβαίνουν/τις ανακαλύπτουμε ΣΚ. :P

Πάντως η τιμή δεν είναι και τόσο χαμηλή ώστε να πρόκειται σίγουρα για λάθος. Ίσως πρόκειται περί ξεστοκαρίσματος. 

Δημοσ.

Είναι σίγουρα λάθος και σχεδόν σίγουρα θα φάμε άκυρο από τους συγκεκριμένους...

Τον Δεκέμβρη είχα παραγγείλει έναν i5-3470 από αυτούς γιατί τον είχαν κάπου 20 ευρώ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό και 20' μετά την παραγγελία μου έστειλάν mail ότι είχαν κάνει λάθος και αν θέλω να προχωρήσει η παραγγελία μου με την κανονική τιμή, η οποία ήταν κατά ~10 ακριβότερη από το skroutz και φυσικά ακύρωσα!

Υ.Γ. Επομένως, πρέπει να τα συνηθίζουν τα "λάθη"....

Δημοσ.

Είναι σίγουρα λάθος και σχεδόν σίγουρα θα φάμε άκυρο από τους συγκεκριμένους...

Τον Δεκέμβρη είχα παραγγείλει έναν i5-3470 από αυτούς γιατί τον είχαν κάπου 20 ευρώ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό και 20' μετά την παραγγελία μου έστειλάν mail ότι είχαν κάνει λάθος και αν θέλω να προχωρήσει η παραγγελία μου με την κανονική τιμή, η οποία ήταν κατά ~10 ακριβότερη από το skroutz και φυσικά ακύρωσα!

Υ.Γ. Επομένως, πρέπει να τα συνηθίζουν τα "λάθη"....

Κι εγώ τις προάλλες αγόρασα καλώδιο usb από το public τουλάχιστον 10 φορές κάτω σε τιμή από τα υπόλοιπα εγχώρια. :P

Εφόσον όμως το συνηθίζουν, και σε περίπτωση που πέσει άκυρο πάλι, απλά θα έχουν μπει σε περισσότερες blacklists.

Δημοσ.

Κι εγώ τις προάλλες αγόρασα καλώδιο usb από το public τουλάχιστον 10 φορές κάτω σε τιμή από τα υπόλοιπα εγχώρια. :P

Εφόσον όμως το συνηθίζουν, και σε περίπτωση που πέσει άκυρο πάλι, απλά θα έχουν μπει σε περισσότερες blacklists.

Οπως επισης το ιδιο εγινε και με τα πολυπριζα απο το public.

Πηρα κι εγω ενα κι αν ερθει καλως αν οχι παλι καλως........δεν βαριεσαι υγεια να'χουμε! :-)

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ. Εφόσον αληθεύει ότι γίνονται συστηματικά παρόμοια λαθάκια, άλλο ένα μαγαζάκι της σειράς που μπαίνει στη μαύρη λίστα. :D

Δημοσ.

γρηγορα κατευθασε... χαχαχα

οτι να ναι παντως τα καταστηματα στο ελλαδισταν...

παλι καλα που δεν τικαρα τα κουτακια για ενημερωσεις κλπ για να μας ζαλιζουν οπως το get it now  :P

αλλο ενα ακυρο για ακομα ενα μαγαζι

υγ.δεν περιμενα καν να με παρουν τηλεφωνο να μου πουν ελατε να παραλαβετε...

το μονο που ηθελα να δω ειναι τον τροπο ακυρωσης και τιποτε αλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...