Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για οποιον αλλάζει επεξεργαστή κάθε 5+ χρόνια όπως εγώ μια χαρά λαχείο μου κατσε. Όσοι αλλάζουν επεξεργαστή κάθε 6μηνο για τα γούστα και πουλάνε τον παλιό ας δώσουν 300+ για τους νέας γενιάς. (λες και αν τους πουλήσουν κάποτε δε θα χάσουν περισσότερα). Ίσα-ίσα. Για όποιον κάνει αλλαγή σε τόσο μεγάλο διάστημα (και εγώ κάθε τόσο αναβαθμίζω) παει σε ένα σύστημα φρέσκο και όχι σε 1 που ήδη έχει 2+ χρόνια στην πλάτη συνολό δηλ.7ετία. 1
ezio-auditore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Χρησιμοποιημένους τους αγοράσανε τα παιδιά και έχουν και χρόνια στην πλάτη τους; Πες ότι χαλάστηκες που δεν πρόλαβες και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Αμάν πια αυτό στην Ελλάδα να θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Μου φαίνεται θέλετε να έχετε πάντα το τελευταίο για να χαίρεστε. Μπράβο σας. Πληρώστε για να το έχετε. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου: Δεν αγοράζεις ποτέ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πως χωράνε τώρα oι amd και η μεταπωλητική αξία στην ίδια πρόταση, είναι ένα μυστήριο... Ζήλια για τους τυχερούς που παραλάβανε και τίποτα άλλο, ενώ τους κοροϊδευατε. Πολλοί θα χαιρόσασταν αν δεν παραλαμβάνανε αλλά τώρα που παραλάβανε κάπως πρέπει να μειώσετε την προσφορά... Πως το έλεγε η διαφήμιση καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ? Ήμουν απο τους πρώτους που βρήκα την προσφορά αλλά την προσπέρασα για τους λόγους που είπα.Κατά τα άλλα το βρήκες ζήλια.
ezio-auditore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν σε ξέρω προσωπικά, αυτό κατάλαβα από τα ποστ σου. Αν δεν ζηλεύεις τότε απλά δεν γνωρίζεις από επεξεργαστές. Οκ, αυτό δεν είναι κακό.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ίσα-ίσα. Για όποιον κάνει αλλαγή σε τόσο μεγάλο διάστημα (και εγώ κάθε τόσο αναβαθμίζω) παει σε ένα σύστημα φρέσκο και όχι σε 1 που ήδη έχει 2+ χρόνια στην πλάτη συνολό δηλ.7ετία. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο.Αλλά απο τη στιγμή που δε λείπει κάτι απο το 1155 σε σχέση με το 1150 (έτσι νομίζω), οι Broadwell δεν αναμένεται να φέρουν καμιά επανάσταση (στο Ama στο reddit είχα διαβάσει οτι βελτιώνουν περισσότερο τα γραφικά) και βρίσκεις τον 3770 (που δεν είναι πολύ χειρότερος απο τον 4770) 90-100 ευρώ πιο κάτω, δε νομίζεις οτι είναι καλή αγορά? Έτσι και αλλιώς κανένα απο τα 2 socket σε 5 χρόνια δε θα πιάνει μια στα μεταχειρισμένα.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν σε ξέρω προσωπικά, αυτό κατάλαβα από τα ποστ σου. Αν δεν ζηλεύεις τότε απλά δεν γνωρίζεις από επεξεργαστές. Οκ, αυτό δεν είναι κακό. Ούτε εγώ σε ξέρω προσωπικά αλλά όπως έγραψαν και κάποιοι άλλοι, από την αντιδρασή σου συγγνώμη αν σου κάνω χαλάστρα σε αγγελία. Ότι είχα να πώ το είπα και επαναλαμβάνω θα έπαιρνα τον φρέσκο ι5 του Ιουνίου του 2013 με όποια νέα καλούδια έχουν οι μητρικές από τον 2ετίας+ ι7.
ezio-auditore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν έχω καμία αγγελία και δεν πήρα κανέναν i7. Για 4770Κ πάω όπως ξαναγραψα αλλά ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις οποτε δεν το συνεχίζω. Πάρε και i3 αν θέλεις. 2+ χρόνια έχει στην αγορά ε; Είναι μεγάλη η ζήλια τελικά...
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν έχω καμία αγγελία και δεν πήρα κανέναν i7. Για 4770Κ πάω όπως ξαναγραψα αλλά ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις οποτε δεν το συνεχίζω. Πάρε και i3 αν θέλεις. 2+ χρόνια έχει στην αγορά ε; Είναι μεγάλη η ζήλια τελικά... Γιατί χαλάστηκες ? Επειδή (άλλοι το είπαν πρώτα) έβγαλα ένα αυθαίρετο συμπέρασμα ? Ενώ τα δικά σου συμπεράσματα για ζήλιες κτλ. είναι σωστά... Δεν το συνεχίζω. Ούτε απολογούμαι. Αλλά επειδή κάποιοι διαβάζοντας τους "υμνους" που κάνετε σε παλιό CPU θα πάνε να πάρουν κάτι με καπέλο 60-70 ευρώ (αλλά φτηνότερο από την τιμή αγοράς) ε κάποιος έπρέπε να τους τονίσει ότι δεν είναι και η CPU της 10ετιας και να κάνουν μάγκες αυτούς που πουλάνε. Το ξαναλέω καλός-χρυσός ο 3770k αλλά όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε και ο νέος υπάρχει ήδη. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο.Αλλά απο τη στιγμή που δε λείπει κάτι απο το 1155 σε σχέση με το 1150 (έτσι νομίζω), οι Broadwell δεν αναμένεται να φέρουν καμιά επανάσταση (στο Ama στο reddit είχα διαβάσει οτι βελτιώνουν περισσότερο τα γραφικά) και βρίσκεις τον 3770 (που δεν είναι πολύ χειρότερος απο τον 4770) 90-100 ευρώ πιο κάτω, δε νομίζεις οτι είναι καλή αγορά? Έτσι και αλλιώς κανένα απο τα 2 socket σε 5 χρόνια δε θα πιάνει μια στα μεταχειρισμένα. Την πρόλαβα την τιμή αλλά επειδή κάνω κάθε 4 χρόνια αναβάθμιση (έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάω στον 4770κ) την προσπέρασα. Για εμένα από τις καταστάσεις κρίνω ότι δεν άξιζε. Θα το σκεφτόμουν αν οι νέοι intel κυκλοφορούσαν μετά από 3-4 μήνες.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Την πρόλαβα την τιμή αλλά επειδή κάνω κάθε 4 χρόνια αναβάθμιση (έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάω στον 4770κ) την προσπέρασα. Για εμένα από τις καταστάσεις κρίνω ότι δεν άξιζε. Θα το σκεφτόμουν αν οι νέοι intel κυκλοφορούσαν μετά από 3-4 μήνες. Οκ τότε απλά αξιολογούμε διαφορετικά τις καταστάσεις.Εγώ, αν η intel έβγαζε σε 3-4 μήνες καινούργια cpu, δε θα αγόραζα τώρα τον 3770.Αλλά αφού έχουν ήδη βγει οι Haswell, έκρινα οτι 6-10% καλύτερες επιδόσεις και +4 sata 3 δεν αξίζουν 100 ευρώ παραπάνω. 1
Feigen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Vassilis επειδή υπερασπιζόμαστε την αγορά μας δε σημαίνει ότι θέλουμε να τον πουλήσουμε κιόλας φιλε! Το ξέραμε ότι δεν είναι ό,τι νεώτερο. Απ' την άλλη 100euro κάτω δεν είναι 10-20 να τα αγνοήσεις. Εν γνώσει μας τον διαλέξαμε οπως και εν γνώσει σου δεν τον διάλεξες. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του και την τσέπη του. Ολα τ' αλλα είναι λόγια. Αν ήταν να τον αγοράσω 270-280 απο κάποιους έξυπνους που πάνε να βγάλουν χρήμα απ' την ιστορία ούτε κι εγώ θα τον αγόραζα! 1
jsiskos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Φίλε μου οι μετρήσεις άλλα λένε. Κοιτάμε και κάνα bench! Κρίμα που έχασες τέτοια ευκαιρία εν γνώσει σου. Έτσι και αλλίως ό,τι SOCKET και να πάρεις σε 4-5 χρόνια που θα ξανακάνεις αναβάθμιση δε θα έχει νόημα γιατί θα πετάξεις το M/b. Την πρόλαβα την τιμή αλλά επειδή κάνω κάθε 4 χρόνια αναβάθμιση (έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάω στον 4770κ) την προσπέρασα. Για εμένα από τις καταστάσεις κρίνω ότι δεν άξιζε. Θα το σκεφτόμουν αν οι νέοι intel κυκλοφορούσαν μετά από 3-4 μήνες. 3
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω παλι σε τοσο καλη τιμη για καινουργιος,εαν την προλαβαινα την αγγελια θα τον επερνα.και ας μην εχω ουτε τετοια μητρικη.... αλλα δεν πειραζει,χαλαρα.ας τους χαρουνε τους επεξεργαστες τα παιδια που τους πηρανε και ας μην τους χαρουνε τα παιδια που τους πηρανε με σκοπο να τους πουλησουν και να βγαλουν κερδος. 4
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω παλι σε τοσο καλη τιμη για καινουργιος,εαν την προλαβαινα την αγγελια θα τον επερνα.και ας μην εχω ουτε τετοια μητρικη.... Δεν αξίζει να τον πάρεις απο αγγελία στα 270 ευρώ, ειδικά αν δεν έχεις ήδη μητρική.Καλύτερα ένας κλειδωμένος 4770 στα 280.Έτσι και αλλιώς οι Haswell δε αντεχουν πολύ overclocking. ΟΚ άκυρο, εννούσες την προσφορά απο το you.gr
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εχεις δικιο,αγγελια εγραψα,προσφορα εννοουσα.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εχεις δικιο,αγγελια εγραψα,προσφορα εννοουσα. Γλώσσα λανθάνουσα λέγει την αλήθεια όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις