giorginho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Mετα τις προσφατες ακυρωσεις τροφοδοτικου και καρτας γραφικων και αφου ειχα λιγο χρονο να το σκεφτω περιμενοντας τους προμηθευτες του you, αποφασισα να μην παραλαβω τον 3770Κ (ειχα καποια σχεδια για desktop προς το τελος του χρονου με τους haswell και τις νεες gpu, τωρα το ειδα σαν ευκαιρια και μονο, τελικα θα παρει αναβολη). Οποτε επειδη η τιμη ειναι παρα πολυ καλη για να παει χαμενη, θελω να μου στειλει πμ καποιος που τον θελει να του τον "στειλω" απευθειας εκει (πιστευω δε θα εχει προβλημα το you να αλλαξει τη διευθυνση αποστολης) δεν εχει πληρωθει, ειναι με αντικαταβολη οποτε νομιζω δε θα υπαρχει κανενα θεμα. Μονο που σαν 'περιορισμο' θα ηθελα να μην τον δω μετα στις αγγελιες σε υψηλοτερη τιμη... ποτέ! Η κινηση γινεται ως ευχαριστω στην κοινοτητα, οχι για να την εκμεταλλευτει ιδιοτελως (την κοινοτητα) αλλος. Μαλιστα... ακριβως την ωρα που πηρα τα πρωτα πμ ηρθε και sms απο το you οτι μου εστειλαν ηδη τον επεξεργαστη! Kαι το κακο ειναι οτι δεν λειτουργει το κεντρο ή το chat αυτη την ωρα (λεει μεχρι 18:00)... edit: Υπαρχει αλλος που να πηρε ηδη sms για αποστολη; edit2: Τωρα που το ξανασκεφτομαι παιζει να μπορω να ζητησω απο την ACS προωθηση σε αλλο σημειο (ελπιζω χωρις χρεωση ή αντε με κανα πολυ μικρο αντιτιμο) edit3:... ουφ... μιλησα με ACS τωρα και μου ειπαν οτι γινεται να προωθηθει εφοσον το ζητησει ο αποστολεας (το you) σε αλλη διευθυνση και χωρις κοστος (δεν την ακουσα 100% σιγουρη στο τελευταιο την κοπελια αλλα κι εγω καπως ετσι το ειχα ξανα-ακουσει, ισως και ξανακανει πριν κατι χρονια )
angel2525 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 και μενα μολις ηρθε το μυνημα παιδες. να ρωτησω αν ξερετε το δεμα θα το φερουν σπιτι η πρεπει να παω στο acs του πειραια?
50EuroUser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Από τη άλλη, απο ότι κατάλαβα απο τη προηγούμενη σελίδα του thread, ίσως και να κυκλοφορύν τέτοια επιχειρηματικά δαιμόνια στο forum . Δες καμιά φορά στις αγγελίες τα επιχειρηματικά δαιμόνια κάτι υπερπροσφόρες που βγάζουν του στυλ ... P4 cpu 10ετίας 50€, vga πιο ακριβές απο την εποχή τους. Από τον 3770Κ δεν θα βγάλουν που είναι και brand new. 1
terry308 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Έλα βγήκε κι άλλος με 50€ edit: τώρα 55 € κέρδος ... και μενα μολις ηρθε το μυνημα παιδες. να ρωτησω αν ξερετε το δεμα θα το φερουν σπιτι η πρεπει να παω στο acs του πειραια? Λογικά θα σε πάρουν τηλέφωνο για συνεννόηση 1
giorginho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παιδες μεχρι στιγμης δεν εχω κλεισει σιγουρα με καποιον για τον επεξεργαστη. Οποιος τον θελει στα 215,90 μου το λεει μεχρι αυριο πρωι-μεσημερι....
kondoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Giorginho, παίρνω σειρά για τον 3770Κ. Θα σου στείλω και pm με περισσότερες λεπτομέρειες. ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση, να δώσω τα συγχαρίκια μου στη μή κερδοσκοπική πρωτοβουλία σου. Η καλύτερη διδασκαλία είναι το καλό παράδειγμα.
Antwni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αποφάσισα να μην τον κρατήσω και να τον δώσω... Και γιατί δεν τον δίνεις όσο τον πήρες ρε? Btw είναι πρόσφατο μέλος... Ο νοών νοείτω...
terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αποφάσισα να μην τον κρατήσω και να τον δώσω... Και γιατί δεν τον δίνεις όσο τον πήρες ρε? Btw είναι πρόσφατο μέλος... Ο νοών νοείτω... Στην αρχή της αγγελίας έγραφε ότι τον δίνει για να βγάλει ένα μικρό κέρδος , και η τιμή ήταν στα 265€ , μετά από λίγο την άλλαξε και έβαλε τιμή 270€ με τα μεταφορικά δικά του ...
Feigen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Νατος κι ο δικός μου! Πρωί πρωί με ξυπνησε ένα ευχαριστο μήνυμα παραλαβής! 1
vadergr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Aν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο θέλει να δώσει τον δικό του, ας μου πεί...Μενω Αθήνα.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Στην αρχή της αγγελίας έγραφε ότι τον δίνει για να βγάλει ένα μικρό κέρδος , και η τιμή ήταν στα 265€ , μετά από λίγο την άλλαξε και έβαλε τιμή 270€ με τα μεταφορικά δικά του ... Όταν κάποιος επιλέγει να ονομάζεται σε forum κατσαρίδα καταλαβαίνεις το ποιόν του. Μεγάλη ηδονή θα είναι να τους μείνουν στα χέρια και να χάσουν από πάνω. Και επίσης ο χρόνος κυλάει αντίστροφα γιατί οι νέοι Intel πέφτουν συνεχώς σε τιμή και αυτοί μένουν με ένα παλιό προιόν το οποίο ξεστοκάρει.
Feigen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 vasilis07 η τιμή ηταν τόσο εξωφρενικά χαμηλή που αμφιβάλλω αν θα παίξει ποτέ παρόμοια σε πολλούς μήνες. Για ένα προϊον μάλιστα που δεν έχει σε τιποτα να ζηλέψει απ' τους νέου socket επεξεργαστές που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν πέρα απο υψηλή τιμή. Προσωπικά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσω 300euro+ για επεξεργαστή . Μπράβο και πάλι στον opener για τη δημοσιοποίηση της προσφοράς.
giorginho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εφυγε με "εκτροπη" τελικα και το κομματι που ειχε φτασει για μενα σημερα προς τον νεο του παραληπτη... 2
zizu10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εφυγε με "εκτροπη" τελικα και το κομματι που ειχε φτασει για μενα σημερα προς τον νεο του παραληπτη... Άντε με το καλό να φτάσει και στις αγγελίες (Πλάκα κάνω) Μπράβο, πολύ ωραία κίνηση giorginho 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις