Προς το περιεχόμενο

[cpu] Intel i7 3770k 215.90E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με πήραν κι εμένα και μου είπαν τα ίδια. Θα παραλάβουν απ' τον προμηθευτή εκτός απροόπτου την Τρίτη και θα τον στείλουν. Τους ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής στην τιμή και μου ειπαν κατηγορηματικά οχι. Το ίδιο μου είχαν πει και άλλοι 2 πωλητές σε προηγούμενες δικες μου επικοινωνίες.

giorginho αν εκνευρίστηκα αρχικά ήταν γιατί διαγράφηκε η παραγγελία μου αγνωστο γιατι απ' το site . Το θεώρησα αγένεια να μην κάνουν μια τυπική ενημέρωση σε περίπτωση που η τιμή ήταν λάθος και η παραγγελία δεν ίσχυε.

Φαίνεται ομως να ισχύει και η παραγγελία μου φαίνεται κανονικά σ' αυτούς.

Tωρα έχω έναν ταπεινό διπύρηνο dual core intel 5300. Ελπίζω να είναι λίγο πιο γρήγορος ο core i7. :-)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μενα μολις με πηραν...μου ειπαν και μετα την τριτη θα ειναι διαθεσιμος. Την ρωτησα να μου πει το μοντελο και μου λεει 3770κ  και μου λεει αυτο εχετε καταχωρησει...και λεω δηλαδη αυτο θα παραλαβω...και μου λεει ναι φυσικα....

Αντε μια χαρα... :)

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα δε ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη μλκια, να τον ανταλάξω με τον 4670κ, να τον πουλήσω πιο ακριβά ή να φτιάξω καινούργιο σύστημα με νεκρό socket...Μάλλον το τελευταίο θα κάνω μιας και οι Haswell είναι λίγο fail απο θερμοκρασίες.

Πάντως το you.gr αποδείχτηκε πολυ σωστό (αν φέρει το σωστό CPU :P).Εμένα πάντως με κέρδισε σαν πελάτη.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως δεν ξέρουν οι πωλητές την πραγματική αξία της παραγγελίας και μόλις δουν πχ απ' τον προμηθευτή τιμή αγοράς γι' αυτούς 280euro πούνε "για στάσου, πώς θα τον δώσουμε 215? Λάθος έγινε. Στείλε ένα άκυρο σ' όλους" :-D

Η τιμή δεν είναι εξωπραγματικά λάθος. Αν ήταν πχ 15εuro αντί για 315 θα τρώγαμε αμέσως άκυρο όλοι και δε θα είχαμε και λόγο να ελπίζουμε.Τα 215 δεν είναι και λίγα σαν ποσό, ασχετα αν ο επεξεργαστής αξίξει παραπάνω.

Φανταζομαι όμως ότι αυτός που αλλαξε την τιμή στο site στα 315 θα αναλάμβανε να ακυρώσει και όλες τις παραγγελίες αν δεν ήθελε το κατάστημα να τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς τους αγοραστες.

Δημοσ.

ή να φτιάξω καινούργιο σύστημα με νεκρό socket...Μάλλον το τελευταίο θα κάνω μιας και οι Haswell είναι λίγο fail απο θερμοκρασίες.

Ωραίο ερώτημα. Όσοι τον περιμένετε για πείτε τί σύστημα θα αντικαταστήσετε ?Γιατί ήμουν απο τους πρώτους που είδα την προσφορά αλλά την προσπέρασα ελέο του "ίδιου-χειρότερου"  Haswell  

ΥΓ: Το ερώτημα είναι μπας και πείσετε (εμένα) και άλλους να πάνε σε 1155, γιατί είναι πολύ πιθανό για γρήγορο ξεστοκάρισμα να ξαναδούμε τέτοια τιμή από you και άλλους.

Δημοσ.

Ωραίο ερώτημα. Όσοι τον περιμένετε για πείτε τί σύστημα θα αντικαταστήσετε ?Γιατί ήμουν απο τους πρώτους που είδα την προσφορά αλλά την προσπέρασα ελέο του "ίδιου-χειρότερου"  Haswell  

ΥΓ: Το ερώτημα είναι μπας και πείσετε (εμένα) και άλλους να πάνε σε 1155, γιατί είναι πολύ πιθανό για γρήγορο ξεστοκάρισμα να ξαναδούμε τέτοια τιμή από you και άλλους.

Προσωπικα επειδη εχω ηδη 1155 (μεταβαση απο 1366), αν ηταν μεταξυ αυτου και του Haswell θα πηγαινα στο "νεκρο" 1155 μονο και μονο λογο κοστους. Επιδοσεις πανω κατω ιδιες οσον αφορα το cpu κομματι. Απο την αλλη η Maximus Formula VI ειναι τρελλο μωρο :wub:  

Παιδιά από θερμοκρασίες πως είναι ο 3770 σε σχέση π.χ. με τον 2500?

Πιο ζεστος. Θες πολυ καλη ψυξη (top αεροψυξη) αν σκοπευεις να κλοκαρεις

Δημοσ.

Τι άλλο θα ακούσουμε ? ο Hi_End επεξεργαστής θα σταματήσει να είναι ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως γιατί θα κυκλοφορήσει socket 1150 και ανάλογος επεξεργαστής με 10% περισσότερη ισχύ..

On Topic τώρα, αν δείτε σε τι τιμή είναι ο 2600κ - 2700κ σήμερα θα καταλάβετε αν και πόσο θα μειωθεί η τιμή του 3770κ τις επόμενες μέρες, το you προφανώς έκανε ένα λάθος το οποίο όμως το υποστηρίζει ως φαίνεται και θα παραδώσει 3770κ σε τιμή που αν θα υπάρξει θα είναι μπορεί κ σε 2 χρόνια.

Χαμένο δεν θα βγει θα βγει κερδισμένο,μια δεύτερη εκδοχή είναι ότι ανάλογα τις πωλήσεις που κάνεις η Intel σου στέλνει δωρεάν κομμάτια.άρα ενδεχομένως το κόστος να είναι 0 η 5 ευρώ και το έξυπνο επιχειρην λέει δεν στοκάρουμε αλλά ξεστοκαρουμε σε δελεαστική τιμή για να φύγουν εν μια νυχτι και να επενδύσουμε πια στο καινούριο.

Όσοι με αυτή την ευκαιρία τελικά καθίσετε μπροστά σε ενα μηχάνημα με 3770κ για πρώτη φορά,θα καταλάβετε αμέσως τι εστι.

Δείτε το λοιπόν σαν δώρο πάρτε κ μια καλή μητρική που αυτές ναι θα φτηνύνουν soon αλλά κ αυτές όχι δραματικά και απλά απολαύστε την τύχη σας.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω λεω να τον παραγγειλω και να κανω επιτοπου πληρωμη με paypal. Μετα να βαλω τα κλαμματα για την κοροιδια (αφου προφανως θα μου εξηγησουν οτι τα εχουν βαλει αναποδα) και να ζητησω αποζημιωση. Δε θα πετυχω και θα ερθω παλι τη δευτερα στο ιδιο thread να πω την εμπειρια μου...καταραμενο you.gr...χαχαχαχαχα

Εμενα παντως με πηραν τηλεφωνο για τον αν θελω refund στο paypal ή να αγορασω κατι αλλο. Τωρα περι ορεξεως...

Νομιζω οτι το συζητησαμε ηδη αυτο και ειδαμε οτι επροκειτο για παρεξηγηση. Τωρα αν περιμενεις ακομα να τον στειλουν...Αν τον εχεις παρει ηδη, μεγια.

Διεκδικείς βραβείο trolling και παραπληροφόρησης σ' αυτό το thread.

Eιμαι σίγουρος ότι θα χαιρόσουν πολύ αν τρώγαμε άκυρο ολοι όσοι πραγματικά παραγγείλαμε...

Απ' τη άλλη ολοι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον opener του thread Aprosarmostos7. Ασχετα με το τί θα γίνει τελικά μπράβο του για την ενημέρωση προς όλους εμάς και εύχομαι να ειναι κι αυτος ένας απ' αυτούς που παρήγγειλαν!

• Like 1
Δημοσ.

Να τρολαρω για ποιον αγορι μου?? Οσο λογικη ηταν η τιμη του 3570k στα 285 ευρω στο site αλλο τοσο ηταν αυτη η τιμη. 

Επισης αν φας ακυρο, δε θα χαρω. Βασικα δεν ειναι αυτο ο σκοπος μου σε αντιθεση με εσενα προφανως.

Δημοσ.

παρήγγειλες και σου είπαν θα σου κάνουν refund έτσι?

Μπράβο! Απο δω και πέρα θα αγνοώ όλα τα spam posts σου

Δημοσ.

Εσυ αγορι μου ή του μαγαζιου εισαι ή δε ξερω εγω τι..Παντως αν σου ερθει, μη σε δω σε αγγελια να τον πουλας 280+...Τελος απο εμενα...

Δημοσ.

παρήγγειλες και σου είπαν θα σου κάνουν refund έτσι?

Μπράβο! Απο δω και πέρα θα αγνοώ όλα τα spam posts σου

Προφανώς και θα το πάρουν οι πρώτες παραγγελίες που έγιναν...

Α άργισε να κάνει παραγγελία ο zapee λογικό είναι να του την ακυρώσουν

Εγιναν 100 παραγγελίες, πιστεύεις ότι και οι 100 θα τον πάρουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...