giorginho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 @Feigen λιγο παραπανω δεν εγραφες οτι σου την ακυρωσαν;;; 1
Feigen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 pcfan απλά μετέφερε καποιος mod το post μου. Ελεγα στο αλλο thread με τον core i5 που δίνει προσφορά το amazon στα 185 οτι ήταν καλύτερη η προσφορά με τα 215 του ι7 3770κ. giorginho Πιστεψα ότι μου την ακύρωσαν γιατί δεν την έβλεπα στο site αλλα τηλεφωνικά μου είπαν ότι αυτοι την βλέπουν και θα μου τον στείλουν οταν θα είναι διαθέσιμος. too good to be true? Θα δούμε. Κρατάω και μικρό καλάθι. Αν κρατήσουν το λόγο τους πάντως θα ανεβάσω φωτο για να μη νομίσετε ότι κάνω και πλάκα.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ηταν λαθος,καθαρα. μπερδεψαν την τιμη του ι5 μα αυτη του ι7.δεν υπαρχει περιπτωση να παραλαβει καποιος.
sportime Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εμενα κατι μου λεει οτι θα τους στειλουν...Στο σαιτ εχει γινει η κατασταση τους και αμεσα διαθέσιμη.
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εμενα παντως με πηραν τηλεφωνο για τον αν θελω refund στο paypal ή να αγορασω κατι αλλο. Τωρα περι ορεξεως... 1
Feigen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ε, τοτε και με μένα το ιδιο θα κανουν zapee . καλα δε θα πεθάνω κιολας αν δεν τον στειλουν .Ουτε υπολόγιζα να τον στειλουν εξαρχής.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 pcfan απλά μετέφερε καποιος mod το post μου. Ελεγα στο αλλο thread με τον core i5 που δίνει προσφορά το amazon στα 185 οτι ήταν καλύτερη η προσφορά με τα 215 του ι7 3770κ. Δεν ελεγες αυτο. Πηγες σε ενα θεμα με μια προσφορα που ετρεχε να γραψεις οτι εσυ προτιμησες την αλλη προσφορα και οτι αξιζει για 30 ευρω παραπανω (η οποια ειχε ακυρωθει και φυσικα δεν ετρεχε.) : εγώ προτίμησα την άλλη προσφορά core i7 3770 3,5Ghz στα 215euro απ' το you.Για 30euro παραπάνω αξίζει νομιζω. Μαλιστα λιγες ωρες πιο πριν ειχες γραψει (μετα την μεταφορα εδω των 4-5 ασχετων μηνυματων που προκαλεσες στο αλλο θεμα, το αλλαξες με εντιτ) : για πλάκα παρήγγειλα. Έτσι κι αλλιώς δεν τον χρειαζόμουν. Απλά ήθελα να δω πώς θα το ακυρώσουν. Και πραγματι. Ούτε καν ενημέρωση. Απλά αφαίρεσαν την παραγγελία που εκκρεμούσε! Δεν το κλειδώνετε κι αυτο να πάει στο διαλο? Αρκετή διαφήμιση τους κάναμε. Αλλα μετα τις "ελπιδες" που σου εδωσαν ειπες να τους κανεις λιγη ακομα διαφημιση... Ολα αυτα τα γραφω για να μην κανετε πειρατεια σε θεματα γραφοντας κατι που δεν ισχυει και μπερδευεται ο κοσμος που διαβαζει. 6
Feigen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 matrix με τις δικές σου μετακινήσεις posts μπερδεύθηκε ο κόσμος και δεν έβγαινε κανένα νόημα. Δεν είχες κανένα λόγο να τα μεταφέρεις . Ειπα στο άλλο thread οτι η προσφορα αυτή ήταν καλύτερη. Πού το πρόβλημα και τί σημασία αν δεν τρέχει πλέον? Τη γνώμη μου είπα. Απαγορεύεται? Τα μετέφερες εδώ χωρις να κάνεις ούτε υποσημείωση ότι μεταφέρθηκαν και δεν καταλάβαινε ο άλλος για ποια 30euro μιλούσα. Και μου την λες κι απο πάνω! (ωραίος moderator εισαι, τί να σου πω!) Στο θέμα μας τώρα, με διαβεβαίωσαν και σήμερα (2η φορα) τηλεφωνικά ότι η παραγγελία ισχύει κανονικά και απο βδομάδα που θα παραλάβουν θα την εκτελέσουν. Κρατάω πάντα τις επιφυλάξεις μου βεβαια.
zizu10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (ωραίος moderator εισαι, τί να σου πω!) Είναι νέος στις προσφορές, δώστου λίγο χρόνο!! (μέτα κανονικά report) Y.Γ. Σόρρυ για το offtopic αλλά δεν συγκρατήθηκα...
giorginho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 @Feigen αν υπηρχε μονο το αρχικο σου ποστ στο αλλο θεμα, εγω θα ημουν 100% μαζι σου! Γενικα θεωρω σωστο να αντιπαραθετουμε σε μια (φαινομενικη ή πραγματικη) προσφορα καποια αλλη καλυτερη εφοσον φυσικα η τελευταια ηταν εγκυρη και οχι "λαθος που ακυρωθηκε". Ομως οπως βλεπουμε (δε λεω "βλεπεις" γιατι εσυ τα εγραψες και μου κανει εντυπωση που δεν τα "αναγνωριζεις") εχεις αρχισει μια διαμαρτυρια/κατηγορια/απαξιωση του μαγαζιου διοτι "νομιζεις" οτι σου ακυρωσε την παραγγελια (μαλιστα τονιζοντας οτι παρηγγειλες για πλακα/σπασιμο και τελικα μονο και μονο για να κραξεις και οχι για να παραλαβεις) και τελικα οχι απλα τα γυριζεις αλλα το γυρνας και στην "διαφημιση" που λιγο πριν προετρεπες τον κοσμο να σταματησει να κανει και τον mod να κλειδωσει το θεμα (και οταν ποσταρες "εκει" οτι "προτιμησες αυτον εδω" το μονο που υπηρχε εδω ηταν οι διαμαρτυριες σου)! Λιγη λογικη και συνεση δεν βλαπτει. Και ακομα δεν εχεις παραλαβει οποτε ουτε και τωρα ξερεις σιγουρα τι θα γινει. Αν δηλαδη (λεμε τωρα) τελικα δεν στο στειλουν θα το γυρισεις παλι στο κραξιμο; και για το τυπικο τουλαχιστον τσεκαρες το σημειο που σου ειπα να δεις αν οντως εχει 'εξαφανιστει' η παραγγελια σου?
sportime Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τελικα εχει κανενας ενημερωση για το τι γίνεται? Γιατι ο ενας λεει οτι μιλησε και θα παραλαβει οταν ερθει stock και ο αλλος λεει οτι τον πηρανε για να του ακυρωσουνε το paypal.... 3
caution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουν ότι 11 του μηνός θα γίνει η παραλαβή. Αλλά ο χαζός ξέχασα να την βάλω να μου πει το μοντέλο, όταν μου είπε "...για έναν επεξεργαστή που έχετε παραγγείλει". Ο επόμενος που θα λάβει κλήση, ας ρωτήσει μια για επιβεβαίωση και ας μας πει. 1
skatopaido Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουν ότι 11 του μηνός θα γίνει η παραλαβή. Αλλά ο χαζός ξέχασα να την βάλω να μου πει το μοντέλο, όταν μου είπε "...για έναν επεξεργαστή που έχετε παραγγείλει". Ο επόμενος που θα λάβει κλήση, ας ρωτήσει μια για επιβεβαίωση και ας μας πει. με πηραν και μενα το πρωι και μου ειπαν το ιδιο ακριβως περι παραλαβης .μου ειπε το μοντελο 1-2 φορες.σιγουρα μιλουσε για τον 3770κ (τον ρωτησα και εγω).αυτο που δεν ρωτησα εγω ειναι αν ισχυει η τιμη στην οποια τον παραγγειλαμε αλλα το θεωρησα δεδομενο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις