Προς το περιεχόμενο

[cpu] Intel i7 3770k 215.90E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω να τον παραγγειλω και να κανω επιτοπου πληρωμη με paypal. Μετα να βαλω τα κλαμματα για την κοροιδια (αφου προφανως θα μου εξηγησουν οτι τα εχουν βαλει αναποδα) και να ζητησω αποζημιωση. Δε θα πετυχω και θα ερθω παλι τη δευτερα στο ιδιο thread να πω την εμπειρια μου...καταραμενο you.gr...χαχαχαχαχα

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά το λάθος μωρέ! Αντι για 3 τους ξέφυγε ένας αριθμός και βάλανε το 2.... :-D  :-D

Επεξ/σία από NteliX
Δημοσ.

παρήγγειλα κι εγώ έναν αν και μάλλον άκυρο θα φάμε.

Μας έχετε καταστρέψει μ' αυτο το thread των προσφορών!

Γιατί σε έχουν καταστρέψει αφού δεν πρόκειται να παραλάβεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πλάκα παρήγγειλα. Έτσι κι αλλιώς δεν τον χρειαζόμουν.

Απλά ήθελα να δω πώς θα το ακυρώσουν.

Και πραγματι. Ούτε καν ενημέρωση. Απλά αφαίρεσαν την παραγγελία που εκκρεμούσε!

Επεξ/σία από Feigen
Δημοσ.

Εμενα παντως φαινεται ακομα η χθεσινη παραγγελια στις "εκκρεμεις" (εχει 2 καρτελες, μια "ολοκληρωμενες" που παει μεχρι την... "2η" παραγγελια και στις εκκρεμεις ειναι η "1η"). Και δε νομιζω να την ακυρωσουν σημερα κυριακατικα ;)

Δημοσ.

Εμενα παντως το paypal χρεωθηκε. Αυριο περιμενω τηλεφωνο. Μεθαυριο περιμενω επεξεργαστη. Αντιμεθαυριο θα παρω refund. χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

εγώ προτίμησα την άλλη προσφορά core i7 3770 3,5Ghz στα 215euro  απ' το you.

Για 30euro παραπάνω αξίζει νομιζω.

Δημοσ.

Το πήρες τελικά?

Τον 3770 πήρες ή τον 3770K?

Δημοσ.

Νομιζω οτι το συζητησαμε ηδη αυτο και ειδαμε οτι επροκειτο για παρεξηγηση. Τωρα αν περιμενεις ακομα να τον στειλουν...Αν τον εχεις παρει ηδη, μεγια.

Δημοσ.

τον 3770k..

Mου είπαν τηλεφωνικά ότι η παραγγελία ισχύει και ότι θα τον στείλουν τελικά μέχρι το τέλος της βδομάδας. (δεν τον είχαν άμεσα διαθέσιμο)

Θα με ενημερώσουν είπαν για το πότε ακριβώς.

Για να δουμε...

Δημοσ.

τον 3770k..

Mου είπαν τηλεφωνικά ότι η παραγγελία ισχύει και ότι θα τον στείλουν τελικά μέχρι το τέλος της βδομάδας. (δεν τον είχαν άμεσα διαθέσιμο)

Θα με ενημερώσουν είπαν για το πότε ακριβώς.

Για να δουμε...

Αυτόν δεν πήρες; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E17968D6091B5BF197DF1CC1DEEF978D&pa=FAECB3F1A917D4448F9D1CFDCEB778E5

Είναι πολύ πιο ακριβός από το 30άρικο παραπάνω από την "υποτιθέμενη" προσφορά των 216€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...