skatopaido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ο θείος μου επισης μου αφησε μια bmw περισι που πεθανε. Επειδή δεν την πληρωσα ομως, την χαριζω στον χρηστη adwni μιας και η τιμη της ειναι 0ε. αφηστε ρε ντετέκτιβς τα investigations Αποστολή από το Ascend G300 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ατυχές παράδειγμα η σύγκριση με αυτοκίνητο 1
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ατυχία να μην προλάβω να πάρω και εγώ 5-6 να φτιάσω την προίκα μου καθένας με τον πόνο του
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Χωρις καμια δοση υπερασπισης στο φιλο τα εχουμε ξαναπει..Κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να αγορασει..Ο φιλος προλαβε μια προσφορα εχασε χρονο και κοπο το πηρε και το πουλαει....Τωρα αν καποιος ειχε σκοπο να το αγορασει καινουργιο που κανει 303e θα γλυτωσει και 30e....Η εποχη του ρομαντισμου εχει περασει ανεπιστρεπτι...
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ποιος είναι ρομαντικός δεν ξέρω, που πιστεύεις ότι έχασε χρόνο και κόπο. 1
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Η εποχη του ρομαντισμου εχει περασει ανεπιστρεπτι... Ουχί δεν μπορεί δεν είναι αλήθεια στο τέλος θα μας πεις ότι δεν υπάρχει και Άι Βασίλης ,δεν το δέχουμαι Πάντως για τον κόπο λέει αλήθεια ήμουνα μαζί του και εγώ και του σκούπιζα τον ιδρώτα από το τίμιο και εργατικό του μέτωπο. 2
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ρε συ Phanispal ετυχε να πεσει πανω στην προσφορα και το εκμεταλλευτηκε οπως και πολλοι αλλοι...Τωρα το αν ειναι σωστο η οχι δεν θα βγαλουμε ακρη..Και Captain Nemo μην αγχωνεσαι Αι Βασιλης υπαρχει ολα κομπλε....
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Και Captain Nemo μην αγχωνεσαι Αι Βασιλης υπαρχει ολα κομπλε.... Να σε καλά φίλε μου γιατί είχα θορυβηθεί λέω δεν μπορεί ποίος άλλος μου γεμίζει τις κάλτσες ? ,ποίος μου τρώει τα κουλουράκια και χλαπακιάζει το μίλκο ? ,ποιός με καθίζει στα δυό του πόδια ? ,ειδικά στο τελευταίο πρέπει να προσέχω γιατί γίνονται και πολλά στις μέρες μας.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ε μη μου λες στην αρχή ότι έχασε χρόνο και κόπο και μετά μου λες ότι εκμεταλλεύτηκε την προσφορά, όπως και πολλοί άλλοι κιόλας, λες και έχουμε προσωπικό πρόβλημα με τον skatopaido. Όλους όσους το κάνουν τους παίρνει η μπάλα. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι με το να παίρνουν κάποιοι πολλά κομμάτια με απώτερο σκοπό να τα πουλήσουν αργότερα σε υψηλότερη τιμή απ' ότι τα πήραν, τα στερούν από κάποιους άλλους που δεν προλαβαίνουν να παραγγείλουν. Να θυμίσω τι έγινε με το Nexus 4 τους πρώτους μήνες; Πολύς κόσμος δε μπορούσε να παραγγείλει επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, ενώ κάποιοι τα έπαιρναν 10-10 και μετά έβλεπες κάτι 500άρια και κάτι 700άρια στις αγγελίες. Προφανώς και ευθύνονται και τα μαγαζιά που σε τέτοιες προσφορές δίνουν περισσότερα από ένα κομμάτια στον κάθε αγοραστή. Και προφανώς ευθύνονται κι εκείνοι που αγοράζουν από αυτούς. 5
skatopaido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 για να τελειωνουμε,ηθελα να σας απευθυνω την απολογια μου ,κυριε προεδρε,κυριε ενορκοι κτλ.τον πηρα για εμενα τον επεξεργαστη (εναν στον αριθμο) μιας και ειμαι με εναν phenom 4ετιας.ποτε δεν εχω αισχροκερδισει (κοιταχτε το ιστορικο μου στις αγγελιες)και ποτε δεν εχω παρει κατι με σκοπο να βγαλω κερδος.επειδη λοιπον μου ετυχαν εκτακτα εξοδα (λογαριασμοι) και επειδη δεν ειμαι εφοπλιστης αναγκαζομαι να τον πουλησω.θεωρω τον ευατο μου κοροιδο τουλαχιστον να τον δωσω στην τιμη που ειχε κατα λαθος για μιση ωρα γιαυτο θελω να τον δωσω σε καποιον που εψαχνε να αγορασει τον ιδιο cpu αυτη την εποχη σε μικροτερη τιμη της νορμαλ τιμης του.το παραδειγμα μου με το αμαξι (που ενοιειται ηταν ειρωνικο) ειναι οντως ατυχες.οντως δεν εχασα ουτε χρονο ουτε κοπο.Επισης αν τον ηθελε καποιος φιλος θα τον εδινα στην τιμη που τον πηρα,αλλα απο εδω μεσα δεν ξερω καποιον προσωπικα.αυτα.ευχαριστω για την ακροαση σας αξιοτιμο δικαστηριο
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 για να τελειωνουμε,ηθελα να σας απευθυνω την απολογια μου ,κυριε προεδρε,κυριε ενορκοι κτλ.τον πηρα για εμενα τον επεξεργαστη (εναν στον αριθμο) μιας και ειμαι με εναν phenom 4ετιας.ποτε δεν εχω αισχροκερδισει (κοιταχτε το ιστορικο μου στις αγγελιες)και ποτε δεν εχω παρει κατι με σκοπο να βγαλω κερδος.επειδη λοιπον μου ετυχαν εκτακτα εξοδα (λογαριασμοι) και επειδη δεν ειμαι εφοπλιστης αναγκαζομαι να τον πουλησω.θεωρω τον ευατο μου κοροιδο τουλαχιστον να τον δωσω στην τιμη που ειχε κατα λαθος για μιση ωρα γιαυτο θελω να τον δωσω σε καποιον που εψαχνε να αγορασει τον ιδιο cpu αυτη την εποχη σε μικροτερη τιμη της νορμαλ τιμης του.το παραδειγμα μου με το αμαξι (που ενοιειται ηταν ειρωνικο) ειναι οντως ατυχες.αυτα.ευχαριστω για την ακροαση σας αξιοτιμο δικαστηριο Δικαιωμά σου να κάνεις ότι θέλεις, αλλά το κατάστημα ήταν κορόϊδο που στον έδωσε στα 215 ? 1
Antwni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 για να τελειωνουμε,ηθελα να σας απευθυνω την απολογια μου ,κυριε προεδρε,κυριε ενορκοι κτλ.τον πηρα για εμενα τον επεξεργαστη (εναν στον αριθμο) μιας και ειμαι με εναν phenom 4ετιας.ποτε δεν εχω αισχροκερδισει (κοιταχτε το ιστορικο μου στις αγγελιες)και ποτε δεν εχω παρει κατι με σκοπο να βγαλω κερδος.επειδη λοιπον μου ετυχαν εκτακτα εξοδα (λογαριασμοι) και επειδη δεν ειμαι εφοπλιστης αναγκαζομαι να τον πουλησω.θεωρω τον ευατο μου κοροιδο τουλαχιστον να τον δωσω στην τιμη που ειχε κατα λαθος για μιση ωρα γιαυτο θελω να τον δωσω σε καποιον που εψαχνε να αγορασει τον ιδιο cpu αυτη την εποχη σε μικροτερη τιμη της νορμαλ τιμης του.το παραδειγμα μου με το αμαξι (που ενοιειται ηταν ειρωνικο) ειναι οντως ατυχες.οντως δεν εχασα ουτε χρονο ουτε κοπο.Επισης αν τον ηθελε καποιος φιλος θα τον εδινα στην τιμη που τον πηρα,αλλα απο εδω μεσα δεν ξερω καποιον προσωπικα.αυτα.ευχαριστω για την ακροαση σας αξιοτιμο δικαστηριο Και γιατί δεν το δίνεις όσο τον πήρες αφού δεν έχεις πάρει κάτι με σκοπό να βγάλεις κέρδος?
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 για να τελειωνουμε,ηθελα να σας απευθυνω την απολογια μου ,κυριε προεδρε,κυριε ενορκοι κτλ.ευχαριστω για την ακροαση σας αξιοτιμο δικαστηριο
skatopaido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 γιατι ετσι.γιατι ειναι πολυ πιθανον αλλοι μετα να τον πουλανε ακριβοτερα εδω μεσα κιολας.μπορω να τον δωσω στην τιμη που τον πηρα αν καταθεσει ο αγοραστης επιπλεον 50ε στο χαμογελο του παιδιου,η σε αλλες φιλανθρωπικους οργανισμους και μου στειλει το καταθετηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις