Προς το περιεχόμενο

[cpu] Intel i7 3770k 215.90E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε μου οι μετρήσεις άλλα λένε. Κοιτάμε και κάνα bench! Κρίμα που έχασες τέτοια ευκαιρία εν γνώσει σου. Έτσι και αλλίως ό,τι SOCKET και να πάρεις σε 4-5 χρόνια που θα ξανακάνεις αναβάθμιση δε θα έχει νόημα γιατί θα πετάξεις το M/b.

Οχι αμα παρεις AMD  :-D

Δημοσ.

Οχι αμα παρεις AMD  :-D

Χεχεχε εδώ μιλάμε για δυνατά μηχανήματα!

Μακάρι να ήταν εξίσου γρήγοροι και οι AMD, αλλά υστερούν αρκετά. Για την ακρίβεια είναι ανύπαρκτοι στην κατηγορία άνω των 200 ευρώ. Έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορα έκανε το compile του project που έχω στη δουλειά ο 3770.

Οι AMD από την άλλη δεν πιάνονται σε MID RANGE μηχανήματα. Σε πολύ φτηνά και σε πολύ ακριβά η INTEL είναι μονόδρομος.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

....

εκανε τον δεινοσαυρο να κανει overclocking :P :P :P

Εδω ειναι να μας τα πει μονος του.

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα και γω με την σειρα μου. :-D

Απλα μπηκα εδω για να γραψω ενα μεγαλο ευχαριστω στον ts για την κοινοποιηση της προσφοράς. :-D  :-D  :-D

Οσο για τον διαλογο που γινεται εδω και λιγα ας μου επιτραπει και η δικη μου αποψη:

Σε οποιαδηποτε αγορα και να κανεις απο τα πρωτα πραγματα που κοιτας ειναι τι αγοραζεις με τα χρηματα που δινεις.Προφανως 100 ευρω κατω δεν ειναι και λιγα για αυτο που σου δινει ο συγκεκριμενος επεξεργαστης. Προφανως εμεις που τον αγορασαμε εκτιμησαμε το  vfm της συγκεκριμενης προσφορας -αλλουνου του φανηκε ακομα ακριβος.Τεσπα θεωρω λιγο ακομψο το υφος ορισμενων στο συγκεκριμενο thread, να προσπαθουν να μας πεισουν ποσο κακη αγορα καναμε βαση "πεθαμενου" socket, ηλικιας επεξεργαστη κτλ.

Υπαρχει και κοσμος που δεν κυνηγαει τα frames ουτε αλλαζει pc ανα εξαμηνο. :)

• Like 4
Δημοσ.

ναι κι εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται όσοι δεν τους ενδιαφέρει ο επεξεργαστής.

Προφανώς όσοι τον επιλέξαμε τον θεωρούμε value for money και στους υπόλοιπους δεν πέφτει λόγος. Ούτε προσπαθήσαμε να πείσουμε κανέναν αλλο να τον αγοράσει ούτε να τον μοσχοπουλήσουμε σε κανένα προσπαθούμε.

Χαιρόμαστε απλά για κάτι που αγοράσαμε και ίσως δεν αγοράζαμε ποτέ αν δε διαβάζαμε αυτο το thread και δεν τηρούσε το λόγο του το you,. Eγω προσωπικά το θεωρούσα άπιαστο όνειρο να αγοράσω ποτέ i7 γιατί ποτέ δε θα έδινα 300euro για τέτοιο επεξεργαστή (ασχέτως γενιάς).

Μεταχειρισμένα δεν αγοράζω ποτέ ούτε πουλάω αυτά που αγόρασα ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα εχω να πω για την προσφορα και μονο....για οσους θυμουνται.

εκανε τον δεινοσαυρο να κανει overclocking :P :P :P

Εεελα ρε αυτό θάθελα να το δώ :)

Για στείλε link άμα υπάρχει...

Edit : ασε τον βρήκα στο thelab, ε ρε καζούρα που θα φάει :P

Δημοσ.

παιδια παρελαβα και εγω σημερα!! ευχαριστω πολυ τον ts για την φοβερη αυτη προσφορα. πρεπει να αναφερω οτι ο 3770κ ειναι φοβερος για τα λεφτα που τον αγορασαμε και για εμενα πρωσωπικα με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση του cpu η οποια ηταν μολις 78w (μετρημενο με βατομετρο) ολος ο πυργος με 7770 gpu , σκληρους κτλ. δεν μπορω να καταλαβω γτ πολλοι θεωρουν το 1155 "ξεπερασμενο". επειδη βγηκαν οι haswell? η intel μπορει να βγαζει καθε χρονο νεο socket γτ ετσι γουσταρει, δεν θα τρεξουμε και εμεισ απο πισω..  εγω προσωπικα δεν προκειται να αναβαθμισω για τουλαχιστον μια 5ετια με τετειο τουμπανο (πλεον :-D) pc. 

off topic: λετε να μου κανει bottleneck με την 7770?  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω - Έχω ! αύριο θα μετρηθούν τα mavericks πάνω του.. τώρα είναι και σωστό να λέμε τα mavericks e ?  :P  :P

Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα. :P

Ο επεξεργαστής τα σπάει ανεβάζει μέχρι x39 αμέσως μόλις το χρειαστεί με αποτέλεσμα το παρακάτω που με άλλους επεξεργαστές θα έπρεπε να τους έχω "τσιμπήσει" εγώ για να το πάρω.. Η επόμενη κίνηση είναι η μετατροπή της xigmatek σε push pull γιατί ο συνδυασμός εποχής και prodigy τον κάνουν να 60ριζει σχετικά εύκολα.. Διάβασα για καλές μητρικές ότι ψάχνετε,μην ψήνεστε άδικα,αγοράστε μια καινούρια Z77 με καλή εγγύηση και μόνο με ότι πραγματικά χρειαζόσαστε πάνω της,μια καλή ψήκτρα κ φτηνή όπως η Evo και είσαστε πλήρεις.. εγώ σίγουρα θα αναβαθμίσω στο επόμενο από το 1150 socket,δεν το κουνάω από εδώ.. :wub:

post-227308-0-86660100-1370986711_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε καμία μνήμη (αυτή είναι η μητρική μου)?Δε σκοπεύω να κάνω τρελό overclock αλλά δε θέλω να με περιορίσει η ram.Θα δω διαφορά σε παιχνίδια αν βάλω 2x4gb αντί 1x8gb?Btw με τις τιμές τους τι παίχτηκε?Γιατί εκτοξεύτηκαν?Πλημμύρισαν πάλι τα εργοστάσια :P?Έχει ακουστεί αν αναμένετε να πέσουν?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια υπαρχουν οι καταλληλες ενοτητες για ram, mobos κλπ. Εχει ξεφυγει περαν του δεοντως η κουβεντα κατα τη γνωμη μου.

Απο εδω και περα παρακαλω ποστ μονο για παραλαβες ή/και προβληματα/καθυστερησεις παραλαβων.

Δημοσ.

Παιδια υπαρχουν οι καταλληλες ενοτητες για ram, mobos κλπ. Εχει ξεφυγει περαν του δεοντως η κουβεντα κατα τη γνωμη μου.

Απο εδω και περα παρακαλω ποστ μονο για παραλαβες ή/και προβληματα/καθυστερησεις παραλαβων.

Να πάρει μας κατάλαβαν και ήθελα να ρωτήσω τι να μαγειρέψω αύριο. :P

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...