viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 προσπαθω να κανω το τρακτορ να βγαλει ηχο αλλα δεν του κανει κουκου τι μπορει να φταει? thanks
trek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Aπ' οτι βλέπω, στο audio έχεις απαγορευτικό. Για πάτα μια εκεί που έχω κυκλώσει και ανέβασε μια φώτο απο audio set up.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εβγαλα το asio και εβαλα realtek και εχω ηχο. Επισης εχω και αλλο προβλημα: οτι κομματι φορτωνω δουλευει δουλευει παραπανω απο το κανονικο. δλδ ειναι σαν να το τραγουδαει καποιος Χ2... what gives? thanks
trek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αν εννοείς οτι ακούγεται σαν να τραγουδάς στο μπάνιο, έτσι και βρεις την λύση, στείλε μου pm Πάντως το καλό είναι, οτι στα recordings, ακούγεται κανονικά.
dub Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το έχετε να τρέχει με εξωτερικό μικτη η εσωτερικό? Κοιτάξτε στο Preferences/Output Routing. Σαν συμβουλή πάντως σας λεω πάρτε μια εξωτερική κάρτα ήχου να γουστάρετε ήχο ωραίο και να κάνετε και ωραίες μαγκιες. Με 99 ευρώ παίρνετ τη traktor 2 και με 78 ευρώ την Akiyama ARES SC2. Εγώ τις εχω στο σπίτι αλλά και σε μαγαζι που πηγαινω μια-δυο φορες την εβδομάδα και παιζω βγάζουν πολύ ωραίο ήχο. Η traktor 2 είναι ελαφρά καλλιτερη είναι πιο ακριβή γιατι θα έχετε και νομιμη έκδοση του traktor 2 Η Αkiyama είναι επίσης φοβερή με μεταλλικό περιβλημα αλλά δεν συνοδεύεται απο κάποιο προγραμμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα