Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω εγω θα ειχα τρελη αγωνια xD Μακαρι να προλαβεις την αλλαγη και να σου ερθει η 770.. Πω δεν χορταινω να βλεπω απειρες Nvidia να θελουν να πουληθουν στις Αγγελιες ^^

Φυσικα και βλεπεις καθοτι οι nvidia εχουν μεγαλη μεταπωλητικη αξια ή μαλλον να το πω καλυτερα μεταπωλητικη δυνατοτητα αφου η αξια μιας μεταχειρισμενης gpu κυμαινεται σε στενα  ορια που μπορει να την πουλησει καποιος .Ολοι οσοι βλεπεις που πουλανε τωρα 680,670 τι νομιζεις οτι θα κανουν? Για 780-770 πανε στην συντριπτικη τους πλειοψηφια .Θα μου πεις οκ fanboys οι περισσοτεροι .Δεν μιλαω μονο για Ελλαδα βεβαια ,αν κανεις μια βολτα στα ξενα forums θα το διαπιστωσεις ευκολα.

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλυτερα μην κοιταξεις xD Δεν το λεω σαν παραλογο,απλα εχει πλακα να βλεπεις ποσος κοσμος ειχε 680 :P Παρατηρησα κιολας αρκετες 7950 να πουλουνται.... Ρε προδοτες !! :P Οτι κανει η 770 στοκ,το κανουμε και εμεις σε oc με 160€ λιγοτερα ;)

Πλακιτσα,αλλα φευγουνε αβερτα καρτες και ολοι θα πανε για Nvidia επειδη δεν υπαρχει προσωρινα αντιπαλος,ασχετα αν αξιζει ή οχι.. Α ρε Amd...

Δημοσ.

Δεν έχω κοιτάξει τις αγγελίες, αλλά φαντάζομαι ότι θα τις δίνουν κάτω από 250-300€ έτσι; Γιατί παραπάνω, ΔΕΝ αξίζουν.

Ε μωρε ναι ποσο να τις δωσεις ..350 σου λεω εγω βαρια ...

Δημοσ.

Μπα, ασήκωτο είναι το 350άρι για τη μεταχειρισμένη 680, όταν παίζει η καινούρια 770 στο 400άρι. 300 και πολλά της είναι.

Σωστο και αυτο ...770 400 καινουργια απο εξωτερικο εννοεις ? Να βαλεις και μεταφορικα .

Δημοσ.

και εδώ από 430 αρχίζουν, οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...(σε σχέση με εξωτερικό εννοώ, τραγική παραμένει η nvidia όσον αφορά την τιμολογιακή της πολιτική...)

• Like 2
Δημοσ.

Οι AMD ειναι παιχνιδοκαρτες μονο; Για κοιτα το τελευταιο update του Premiere CC λιγο...

Ναι το ξέρω θα τις υποστηρίξει εν έτη 2013... τους cuda δεν ξέρω που θα βρει.. φυσικά η adobe να πουλήσει θέλει..

Δημοσ.

και εδώ από 430 αρχίζουν, οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...(σε σχέση με εξωτερικό εννοώ, τραγική παραμένει η nvidia όσον αφορά την τιμολογιακή της πολιτική...)

Για να δούμε, θα πάρουν χαμπάρι τίποτα τα fanboys που υποστηρίζουν ότι για να είναι αρκετά πιο ακριβή θα υπάρχει λόγος;

Τότε με την 8800GT και το G92 δε φαίνεται να πήραν χαμπάρι.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης οσο βρισκουμε μια gigabyte 770 Oc εξω αλλο τοσο την βρισκουμε και εδω δλδ 430€ .. Ειναι πολυ περιεργο οντως.. Εγω προσωπικα περιμενα τις non reference τουλαχιστον 460-470€ στην χωρα μας.. Λετε να υπαρχει ελπιδα?? Ο_Ο

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης οσο βρισκουμε μια gigabyte 770 Oc εξω αλλο τοσο την βρισκουμε και εδω δλδ 430€ .. Ειναι πολυ περιεργο οντως.. Εγω προσωπικα περιμενα τις non reference τουλαχιστον 460-470€ στην χωρα μας.. Λετε να υπαρχει ελπιδα?? Ο_Ο

So Simple > http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2770-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για διαφορά 75 ευρώ μεταξύ της 7970 και της 770. Και ας πούμε πως η 770 όντως είναι πιο γρήγορη από την 7970. Αξίζει τα 5 παραπάνω frames στα παιχνίδια για 75 ευρω? Λιγο αμφίβολο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...