Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν πρέπει να είναι κριτήριο αγοράς; Τα extra features δεν είναι κριτήριο επιλογής; Μπορεί να μην είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής, αλλά βλέπεις άλλα πράγματα με PhysX.
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Οταν τα έξτρα features χρησιμοποιούνται απο το 2% των αξιόλογων παιχνιδιών και κοστίζουν απο 50 εώς 100 € οχι καλο είναι να μην αποτελούν κριτήριο επιλογής
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δηλαδή να παίξεις το Borderlands 2 ή το Batman χωρίς physX, δεν το θεωρείς μειονέκτημα;Αν το πάρουμε έτσι λίγα είναι τα παιχνίδια που ζητάνε δυνατές κάρτες γραφικών. Τα περισσότερα παίζουν μία χαρά και με κάρτες γραφικών των 130€. Τι έχει να λέει αυτό;Αν είσαι gamer, θέλεις να παίζεις όλα όσο καλύτερα μπορείς. 2
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Οκ ρε συ Heat,εσυ κρατα το σαν κριτιριο επιλογης το Physx.εγω παλι εχω αλλα κριτιρια επιλογης και δεν εχουν να κανουν με χρωμματα καρτων. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Προφανώς για αυτούς που δεν αγοράζουν nVidia δεν είναι κριτήριο το physx κ είναι για αυτούς που αγοράζουν.. για άλλους είναι η μεταπώληση για άλλους ακόμα και η εμφάνιση.Είναι λάθος λοιπόν εξ'ορισμου να λέμε πιο πρέπει να είναι το κριτήριο και πιο όχι για τον κάθε ένα.. 2
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Οκ ρε συ Heat,εσυ κρατα το σαν κριτιριο επιλογης το Physx.εγω παλι εχω αλλα κριτιρια επιλογης και δεν εχουν να κανουν με χρωμματα καρτων. Ati 5870 είχα πριν ξέρεις... Δεν είναι κριτήριο επιλογής, αλλά όταν είναι στις ίδιες επιδόσεις αντίστοιχες κάρτες, μπορώ να αντιληφθώ γιατί η nvidia είναι πιο ακριβή. Το adaptive v sync; http://www.hardocp.com/article/2012/04/16/nvidia_adaptive_vsync_technology_review/#.UbDo1vkwcwA Θέλω να πω ότι σου δίνει features, όπως σου δίνει από την μεριά των επεξεργαστών, η Intel.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ati 5870 είχα πριν ξέρεις... ...και ήταν μια πολύ καλή κάρτα.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πολύ καλή. Παίζει τα παιχνίδια του σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ απορώ ποιος ασχολείται με παιχνίδια σαν το Batman. Δεν το λέω υποτιμητικά, απλά δεν έχω δει να γίνεται ντόρος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ...και ήταν μια πολύ καλή κάρτα. Καλή ήταν όσον αφορά τις επιδόσεις αλλά το Texture Filtering ήταν πιο τραγικό από ποτέ.
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Adaptive v sync/dynamic v sync έχεις και στις radeon με 3rd party βέβαια αν και δεν είναι το ίδιο οκ.
JimRdesign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ρε είσαι τρελός ρε?770gtx ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ρε είσαι τρελός ρε?770gtx ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!! Μου αρέσει η αντικειμενική σου τοποθέτηση στο θέμα. Τους έπεισε όλους. 1
Zapee995 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ρε είσαι τρελός ρε?770gtx ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!! Διπλο "ρε". Ενδειξη ισχυρου χαρακτηρα με τοποθετημενες αποψεις. Μολις πουλησα τις 7970, δεν αντεξα... 3
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Διπλο "ρε". Ενδειξη ισχυρου χαρακτηρα με τοποθετημενες αποψεις. Μολις πουλησα τις 7970, δεν αντεξα... Καλή κίνηση mate, βουρ για την 770 τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα