Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια εποχή δεν είναι κατάλληλη για αγορά 7970GE σε ένα μήνα θα είναι 80 - 100 κάτω. τώρα παίρνεις η μεταχειρισμένη 680/670/7950/7970 η αν θέλεις αιχμή τις καινούριες 7xx

Αυτός ίσως είναι και ο μόνος δικός μου προβληματισμός, αν και δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο το πέσιμο..απλά θα είναι τόσο πιο χαμηλά από την 770 που κοιτάω..Εξάλλου ούτε OC θα γίνει ούτε SLI/CF...Πάντα μένω με τα στοκ settings τόσο σε CPU όσο και σε GPU, γι' αυτό και κοιτάω στοκ OC εκδόσεις στα GPU. Παρόλα αυτά όμως Palit 770JS>Sapphire 7970 Vaporx σε θέμα τιμής και φοβάμαι μην πέσω στη λούμπα του ενθουσιασμού....

Ίσως πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα, που είναι άσχετη να μου πει γνώμη..Αν και βλέπω την απάντηση: "Τη φθηνή και τα λοιπά σε εμένα για παπούτσια" :huh:  :huh:

• Like 1
  • Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτός ίσως είναι και ο μόνος δικός μου προβληματισμός, αν και δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο το πέσιμο..απλά θα είναι τόσο πιο χαμηλά από την 770 που κοιτάω..Εξάλλου ούτε OC θα γίνει ούτε SLI/CF...Πάντα μένω με τα στοκ settings τόσο σε CPU όσο και σε GPU, γι' αυτό και κοιτάω στοκ OC εκδόσεις στα GPU. Παρόλα αυτά όμως Palit 770JS>Sapphire 7970 Vaporx σε θέμα τιμής και φοβάμαι μην πέσω στη λούμπα του ενθουσιασμού....

Ίσως πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα, που είναι άσχετη να μου πει γνώμη..Αν και βλέπω την απάντηση: "Τη φθηνή και τα λοιπά σε εμένα για παπούτσια" :huh:  :huh:

Όσο και να είναι το σίγουρο είναι οτι η πτώση θα είναι πολύ μεγαλύτερη απο την 770,και αν βγει και σειρά 8xxx της Amd θα πάει άπατη.

Παρτης havanies (έτσι τις λένε ?) της γυναίκας .. καλοκαιράκι είναι .. και είναι τρελαμένες ολες με αυτές.. (σαγιονάρες). :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμμία ένδειξη οτι θα βγουν τώρα οι 8αρες.Τα leaks μιλάνε για Οκτώβρη/Νοέμβρη.Ίσως πουν στην computex τίποτα.Και για 770-7970GE μιλάμε για κάρτες ίσες πάνω-κάτω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμμία ένδειξη οτι θα βγουν τώρα οι 8αρες.Τα leaks μιλάνε για Οκτώβρη/Νοέμβρη.Ίσως πουν στην computex τίποτα.Και για 770-7970GE μιλάμε για κάρτες ίσες πάνω-κάτω.

Αυτό ήταν πριν την κυκλοφορία των 7xx σιγά μην αφήσει η Amd έρμαιο την nVidia να πουλάει 5 μήνες μόνη της..

Στην Evga UK δεν υπάρχει 7xx από χτες ούτε για δείγμα στο τσακ πρόλαβα να κάνω το step up.

Φανταστείτε πόσο μάλλον που όλη η Ευρώπη (όχι η βαλκανική) κ η Αμερική ψωνίζει κατά κόρον nVidia τι θα συμβεί..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τέτοια εποχή δεν είναι κατάλληλη για αγορά 7970GE σε ένα μήνα θα είναι 80 - 100 κάτω.

καινούρια? ούτε με σφαίρες...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πουλάει μόνη της; Δεν έβγαλε το GK110 στα 400+ για να πεις οτι δεν υπάρχει χώρος...Μερικά rebrands θα βγάλει ακόμα και θα δούμε που θα κάτσουν.Η 770 δεν έχει διαφορά από την 7970GE για να πεις οτι πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές.

Δημοσ.

Αυτό ήταν πριν την κυκλοφορία των 7xx σιγά μην αφήσει η Amd έρμαιο την nVidia να πουλάει 5 μήνες μόνη της..

Στην Evga UK δεν υπάρχει 7xx από χτες ούτε για δείγμα στο τσακ πρόλαβα να κάνω το step up.

Φανταστείτε πόσο μάλλον που όλη η Ευρώπη (όχι η βαλκανική :-D ) κ η Αμερική ψωνίζει κατά κόρον nVidia τι θα συμβεί..

Δημοσ.

Τι να πουλάει μόνη της; Δεν έβγαλε το GK110 στα 400+ για να πεις οτι δεν υπάρχει χώρος...

Δεν είπα οτι δεν υπάρχει χώρος είπα οτι για να βρει αυτόν τον χώρο θα πέσει η τιμή της μην ξεχνάς οτι οι 770 ακόμα δεν εχουν παραδοθεί,είναι στο Top της τιμής τους και αυτές θα πέσουν κατ'ελαχιστον από τον ανταγωνισμό μεταξύ τους αν και η μεγάλη ζήτηση θα τις κρατήσει αρκετά σταθερές.

καινούρια? ούτε με σφαίρες...

Ναι μετά το στραπάτσο των 680 αυτές θα μείνουν σταθερές 70 κατ'ελαχιστω και κράτα ημερομηνία.

Πάντα το μεγάλο κύμα το τρώει πρώτα η ίδια η εταιρία αλλα το αμέσως επόμενο ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Από άποψης επιδόσεων και συνολικού πακέτου δε βλέπω λόγο πτώσης τιμών,τουλάχιστον για αυτές.

Αν έχεις καμμιά πηγή με πληροφορία που να σχετίζεται με την amd και τις συγκεκριμένες radeon και τις τιμές μοιράσου την μαζί μας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι μετά το στραπάτσο των 680 αυτές θα μείνουν σταθερές 70 κατ'ελαχιστω και κράτα ημερομηνία.

πόσο πιο κάτω να πάνε? το ότι στην Ελλάδα είναι υψηλότερα από το εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα αναγκάσει την AMD να ρίξει το MSRP...

επιπλέον αν βγουν νέες Radeon, η σειρά 7xxx απλά θα εξαφανιστεί...

Δημοσ.

Από άποψης επιδόσεων και συνολικού πακέτου δε βλέπω λόγο πτώσης τιμών,τουλάχιστον για αυτές.

Αν έχεις καμμιά πηγή με πληροφορία που να σχετίζεται με την amd και τις συγκεκριμένες radeon και τις τιμές μοιράσου την μαζί μας

7 στα 10 καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια με τις απλές 770 κ το όνομα nVidia είναι αρκετά ακόμα και στον 15χρονο για να τις εξαφανίσει.. αφού τα ξέρεις.

Όλοι υποθέσεις κάνουμε και εσύ και εγώ.. ξέρω όμως τα bench που κυκλοφόρησαν οπού είναι πολυ εύκολο να μαντέψει κανείς τι θα συμβεί.

πόσο πιο κάτω να πάνε? το ότι στην Ελλάδα είναι υψηλότερα από το εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα αναγκάσει την AMD να ρίξει το MSRP...

επιπλέον αν βγουν νέες Radeon, η σειρά 7xxx απλά θα εξαφανιστεί...

σου είπα -70 το λιγότερο και οι 680 παραπάνω.

Δημοσ.

Προς μισά-μισά είναι τα παιχνίδια και σχεδόν όλα τα γνωστά είναι amd gaming evolved.

Σωστά,υποθέσεις είναι αυτά για την πτώση τιμών στις 7970.Αφού είναι ήδη φθηνότερες κατά μέσο όρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...