The__Blade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Η 770 είναι μια 680 με o/c vram, ελπίζω αυτοί που πουλούν τις 680 στις αγγελίες να πηγαίνουν τουλάχιστον σε 780. That beeing said, η 780 είναι overpriced. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στη Γερμανία μια χαρά την βρίσκεις κάτω από 6 κατοστάρικα και τα θεωρώ μια χαρά για GK110.
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Νέα ακριβότερη κατηγορία τιμής στις μονοπύρηνες έχει δημιουργήσει η nvidia.Λεφτά υπάρχουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 550$ είναι η σωστή τιμή για την 780 και γύρω στα 699$ έπρεπε να ζητάει για την Τατιάνα.
vlgeor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τελικα ισως καλυτερη επιλογη ειναι μια καλη υλοποιηση της 7970 ghz (πχ sapphire vapor x) και αν χρειαστει μελλοντικα βαζουμε και μια δευτερη που θα ειναι πεσμενες οι τιμες. Σαν απλη συγκριση η 770 με 7970 στη προαναφερομενη υλοποιηση δεν εχουν διαφορες στο ματι εκτος συηκεκριμενων παιχνιδιων.
TEOKOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πάντως όποιος περίμενε μέχρι τώρα βρίσκει σε τρελές τιμες ,3-6 μηνών 670 - 680. Δεν χρειάζεται παραπάνω για 1080p. Να δώσει 400e για 770 η 600 για 780 δεν λέει ,εφόσον έπεται σε κανά 3μηνο η 8950~η δεν ξέρω πια
vlgeor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>Ενώ Sli με 2x770 είναι κακή ιδέα ε ? </p> Sorry παιδια... δεν ηξερα οτι γινονται και οι nvidia να δουλεψουν 2 μαζι... Πάντως όποιος περίμενε μέχρι τώρα βρίσκει σε τρελές τιμες ,3-6 μηνών 670 - 680. <br> Δεν χρειάζεται παραπάνω για 1080p. Να δώσει 400e για 770 η 600 για 780 δεν λέει ,εφόσον έπεται σε κανά 3μηνο η 8950~η δεν ξέρω πια Χαχα το ανοιξαμε πολυ το θεμα.. εδω δε βρισκουμε ακρη με τα σημερινα δεδομενα.. αν περιμενουμε και την 8950 ασε.. δεν θα βρεθει ποτε λυση. 1
savakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Sorry παιδια... δεν ηξερα οτι γινονται και οι nvidia να δουλεψουν 2 μαζι... Χαχα το ανοιξαμε πολυ το θεμα.. εδω δε βρισκουμε ακρη με τα σημερινα δεδομενα.. αν περιμενουμε και την 8950 ασε.. δεν θα βρεθει ποτε λυση. Δεν αργούν καθόλου οι επόμενες AMD και θα ανατρέψουν όλη την αγορά. Αν έχετε ικανοποιητική κάρτα μην αγοράζετε. Θα με θυμηθείτε. 2
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν αργούν καθόλου οι επόμενες AMD και θα ανατρέψουν όλη την αγορά. Αν έχετε ικανοποιητική κάρτα μην αγοράζετε. Θα με θυμηθείτε. Αντε και εχω ηδη την ψυχτρα.....(απο αυριο μαλλον )
Ashmadia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Για να μην μπερδευονται μερικοι,throttling παρατηρήται ΜΟΝΟ σε overclock καταστασεις της και κυριως στην TΙΤΑΝ και μετα στην 780 και αυτο οταν ξεπερασει τους 75C,αν εχω καταλαβει καλα,οτι υπαρχει υπαρχει απλο μονο οταν ανεβαζεις παραπανω την καρτα. Για την 770 δεν το εχω ψαξει να δω αν συμβαινει το ιδιο.. Παντως για μενα να σου κανει μια καρτα throttling ειναι Ανεπιτρεπτο! On Topic,επειδη ειναι μεγαλο τι διλλημα,στην θεση σου TS θα περιμενα να βγουν και οι καινουργιες τις ΑΤΙ (για Οκτωβρη ακουγεται οτι θα ερθουν), για να εισαι σιγουρος οτι πηρες το καλυτερο σε αυτο το ευρος τιμης. Δεν νομιζω να θες να παρεις τωρα 770 και να βγει η 8950 με κανενα new bundle (Bf4 ακουγεται οτι θα δινουν,Watch Dogs κτλπα),να ειναι και 5% πιο δυνατη απο 770 και να κανει κανα overclocking στο θεο.. Οποτε κοιτας τι σε ενδιαφερει περισότερο,θες δωρο παιχνιδια,θες καλο oc πανε για 7970 αλλιως παρε 770.. Η 770 ειναι μια 680 με modified bios Ειτε σας αρεσει Ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια! Η διαφορα που εχω δει σε ολα τα reviews ειναι 4% ,μην βλεπεται oc εκδοσεις vs stock 680.. Πηγαιντε να δειτε oc 770 Vs oc 680 ,η διαφορα τους max θα ειναι 1-3 fps.. Και οσο αφορα παλι τα χρωματα της nvidia,αυτο που εχω δει εγω με τα ματια μου ειναι οτι στην οθονη μου δεν εχω παρατηρησει διαφορα χρωματων οταν αλλαζα καρτες,σε φιλου ομως υπηρξε διαφορα και το μονο που καναμε ηταν να τα ρυθμισουμε απο το Catalyst ,και στο τελος το αποτελεσμα ηταν ακριβως το ιδιο... Οκ αλλοι θελουν να πληρωνουν την αυτοματη ρυθμιση χρωματων απο το να την κανουν χειροκινητα.. Δεκτο... Ολες οι καρτες throttlaroun, αφου μπαινουν limits καταναλωσης και θερμοκρασιας, και το περιβοητο boost και απ τις 2 κατασκευαστριες. Δεν εχω καταληξει ακομα για το αν ειναι υγιες στην gpu, ομως απο την πλευρα της αποδοσης ειναι GG. Εχω διαβασει και για τις 2 πλευρες οτι εμφανιζουν και να σου αναφερω την δικη μου περιπτωση. Throttlarei στα στοκ. Η αποδοση της αψογη, ελαχιστα (1frame) χειροτερη απο οταν αντιμετωπιζω το throttle. Ο/c ο πυρηνας της φτανει 1285 και δεν με κοβουν temps/power (λογικα). Να την στειλω πισω ως απαραδεκτη ή ανεπιτρεπτη? Τελος, ημαρτον παιδια. Δεν θα πω ονοματα αλλα κανετε λες και σας βγαζουν ποσοστα. Και απ τα 2 στρατοπεδα. Οποιος θελει και γουσταρει οπαδιλικια με οτι αυτο συνεπαγεται, τον δρομο τον ξερει. Οποιος εχει μυαλο, στοιχειωδεις ικανοτητες αριθμητικης, λογικη σκεψη, ξεκαθαρες αναγκες και ορεξη για ψαξιμο θα βρει την ακρη... Δυστυχως η πρωτη κατηγορια ειναι η πιο ευκολη. 1
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γιατι αυτο? Γιατι αραγε;Mηπως γιατι απλα φιλε μου,εχεις να κανεις με την nvidia; Aν διαβασεις ολα τα θεματα που αφορουνε την nvidia θα καταλαβεις.Σε περιπου 7;8;9; το πολυ,θα βγει μια αλλη 770,μια αλλη 780 με 10% μεγαλυτερες επιδοσεις,και'κει που λες,τωρα εχω την πιο δυνατη καρτα,βγαζω τοσα fps,και ενα σωρο αλλα,λεμε τωρα,μετα θα'ρθουνε οι nvidiaδες και θα σου λενε... Ααααα thiiiiiis; Laaaaaaast yeaaaaar! Ετσι δουλευει η nvidia.Ποτε δεν θα προλαβαινεις να "χαρεις" αυτο που παιρνεις. Σε γενικες γραμμες...
venumis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τελος, ημαρτον παιδια. Δεν θα πω ονοματα αλλα κανετε λες και σας βγαζουν ποσοστα. Και απ τα 2 στρατοπεδα. Οποιος θελει και γουσταρει οπαδιλικια με οτι αυτο συνεπαγεται, τον δρομο τον ξερει. Οποιος εχει μυαλο, στοιχειωδεις ικανοτητες αριθμητικης, λογικη σκεψη, ξεκαθαρες αναγκες και ορεξη για ψαξιμο θα βρει την ακρη... Δυστυχως η πρωτη κατηγορια ειναι η πιο ευκολη. +1 Στου κουφού την πόρτα όμως.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Που να βγει η σειρά 8 της ATi, θα μαζέψετε ψήφους να μπανάρεται όποιος προτείνει nvidia. Καίτε κόσμο, κρίμα...
Millennium Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 550$ είναι η σωστή τιμή για την 780 και γύρω στα 699$ έπρεπε να ζητάει για την Τατιάνα. Ότι τιμή είχε η προηγούμενη δυνατότερη μονοπύρηνη gaming κάρτα της (680) έπρεπε να χε το πολύ,και αυτά με τιμές nvidia.Μη κοιτάς που το τμήμα marketing τους δουλεύει και βγάλαν πρώτα την Titan στη τιμή που τη βγάλαν και μετά την 780 για να φανεί "ευκαιρία" σε μερικούς. (το χούμε κάνει ροντέο το νήμα) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα