Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://eu.evga.com/support/warranty/extended.asp

αν το προϊόν τελειώνει σε -KR πρέπει να πληρώσεις, άλλαξε από 1/1/2011...

http://eu.evga.com/products/prodlist.asp

κι όλα τελειώνουν σε -KR πλέον, ακόμα κι η Titan...

Έτσι και αλλιώς πληρώνεις .. ναι + 12 για +2 χρόνια και + 25 για τα +7 χρόνια.. εγώ δεν το έκανα .. νομίζω οτι η 3ετης ειναι μια χαρά..

post-227308-0-59950700-1370207852_thumb.jpeg

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

για την 770 τα +2 χρόνια είναι 20 euro επιπλέον και 40 για τα +7 χρόνια...

παλιότερα ήταν τσάμπα...

Δημοσ.

Εχει απαντηθεί πολλακις το ερώτημα σου,αν το Pc ειναι μονο παιχνιδομηχανη ιντερνετ και οffice αγοράζεις την πιο φτηνή από τις 2 παιχνιδοκαρτες.Αν σε ενα παιχνίδι τον χρόνο η δυο θέλεις όμως το psych x τοτε πρέπει να πληρώσεις την διαφορά.

Χαχα καιρό είχα να ακούσω επιχείρημα για το physx αν το παρει το ματι σου σφυρα να το δουμε κ εμεις!

Ας μιλαμε σοβαρα και χαρακτηρισμους με παιχνιδοκαρτες κτλ ας τα αφησουμε στην ακρη. Σας εχει κάνει πλυση εγκεφάλου η nvidia με το μαρκετινκ και δεν ξέρετε τι λετε !

Δημοσ.

για την 770 τα +2 χρόνια είναι 20 euro επιπλέον και 40 για τα +7 χρόνια...

παλιότερα ήταν τσάμπα...

Δεν το ξέρω, την 780 έχει ακριβά η  "#$@@%@"  659 γιουρια 12 ευρώ τα μεταφορικά είναι τελικά ..

Χαχα καιρό είχα να ακούσω επιχείρημα για το physx αν το παρει το ματι σου σφυρα να το δουμε κ εμεις!

Ας μιλαμε σοβαρα και χαρακτηρισμους με παιχνιδοκαρτες κτλ ας τα αφησουμε στην ακρη. Σας εχει κάνει πλυση εγκεφάλου η nvidia με το μαρκετινκ και δεν ξέρετε τι λετε !

Ο λόγος μου έχει συνεχεία κ συνέπεια πιο κάτω θα βρεις και άλλα αν θέλεις .. αυτό που ποσταρες έχει και συντακτικό λάθος εξάλλου η παιχνιδοκαρτα είναι μια.. Απο εκεί και πέρα τώρα .. αν εμείς δεν ξέρουμε τι λέμε όπως λες τότε η υπογραφή σου δεν ξέρει τι κάνει ..Εγώ περίμενα να μου απαντήσεις στην προηγούμενη παράθεση..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

σχεδόν όλες οι κάρτες μου τα τελευταία χρόνια ήταν EVGA, πριν το 2011 ήταν τσάμπα τα 10 χρόνια :P

• Like 1
Δημοσ.

Επομενως μιλαμε για περιπου ιδια λεφτα η 7970 ghz sapphire με την 770. Και το ερωτημα ειναι τελικα. Στα ιδια λεφτα πια ειναι καλυτερη.. γιατι απο τις απλες 7970 η 770 ειναι μπροστα

Επομενως μιλαμε για περιπου ιδια λεφτα η 7970 ghz sapphire με την 770. Και το ερωτημα ειναι τελικα. Στα ιδια λεφτα πια ειναι καλυτερη.. γιατι απο τις απλες 7970 η 770 ειναι μπροστα

Δημοσ.

Oι υλοποιήσεις των 7970GE είναι τις περισσότερες φορές φθηνότερες εκτός και αν τύχεις σε κάτι σαν προσφορά πράγμα που ισχύει και για τις 2.Ανάλογα τη χώρα,το κατάστημα,την υλοποίηση είναι αυτά.

Δημοσ.

σχεδόν όλες οι κάρτες μου τα τελευταία χρόνια ήταν EVGA, πριν το 2011 ήταν τσάμπα τα 10 χρόνια :P

Ισχύει αυτό, πάντως τα 40 δολλάρια για άλλα 7 χρόνια δεν αποτελούν deal breaker για μένα, ειδικά όταν μιλάμε για το support της EVGA.

Δημοσ.

και από την GE στα περισσότερα είναι μπροστά η 770 το σίγουρο είναι οτι οι τιμες κ των δυο θα πέσουν σε κανένα 20ημερο.

Δημοσ.

Vlgeor, από που σε βολεύει να ψωνίσεις; Κλοκάρεις; Σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που δίνονται δώρο με το bundle;

Δημοσ.

Εχω ηδη ψωνισει. Περιμενω να παραλαβω sapphire 7970 vapor x απο ελληνικο καταστημα. Προερχομαι απο 7870 oc sapphire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...