Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο μέχρι Δευτέρα 3/6 σε πολύ καλή τιμή δύο εκτυπωτές HP σε προσφορά από το You.gr

Newsletter: http://support.you.gr/you/Newsletter/NL_2013-05-312/newsletter.html

Ειδικά ο 3525 δείχνει να είναι πολύ καλός (πολυμηχάνημα, ασύρματος, χωριστά μελάνια, διπλή όψη κ.λ.π.) και η τιμή είναι η καλύτερη που βρήκα όπου και αν έψαξα... εγώ τον πήρα πάντως!!!

FAEB6C21BB24114B8282A03CFC844036.JPG

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Προχθές χάλασε ο pixma ip4300 που έχω. Σαφώς υποδεέστερος αλλά σε αυτή την τιμή...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είδα το newsletter το πρωί που ξύπνησα αλλά δεν έδωσα σημασία, πάλι καλά που το πόσταρε ο karasardelis γιατί φαίνεται καλή προσφορά και λέω να την χτυπήσω...

Μπορεί κάποιος να μου πει πως περίπου λειτουργεί ασύρματα (για τον 3525 μιλάω πάντα)? Δημιουργεί κάτι σαν LAN ας πούμε?

Δημοσ.

Είδα το newsletter το πρωί που ξύπνησα αλλά δεν έδωσα σημασία, πάλι καλά που το πόσταρε ο karasardelis γιατί φαίνεται καλή προσφορά και λέω να την χτυπήσω...

Μπορεί κάποιος να μου πει πως περίπου λειτουργεί ασύρματα (για τον 3525 μιλάω πάντα)? Δημιουργεί κάτι σαν LAN ας πούμε?

Λειτουργεί με δυο τρόπους ασύρματα.Μπορεί να συνδεθεί στο Router σαν δικτυακός και να λειτουργεί με όλα τα pc του δικτύου αλλά συνδέεται και κατευθείαν στο ασύρματο δίκτυο του pc ή όποιας συσκευής εχει WiFi πχ κινητό κλπ.

Είναι πολύ καλός τουλάχιστον σε κείμενο-σχέδια(δεν εχω τυπώσει φωτογραφίες) αλλά δεν είναι αρκετά γρήγορος.

Πιστεύω ότι με τόσο χαμηλό κόστος εκτύπωσης και σε τέτοια τιμή είναι μεγάλη ευκαιρία.

Δημοσ.

Για να εχουμε μια εικονα (τιμη) για τα μελανια:

Τα 3 εγχρωμα (Cyan,Magenta,Yellow) κανουν χοντρικα 22-23 ευρο και εκτυπωνουν περιπου 600 σελιδες (λενε...)

περιπου 0.038ευρο/σελιδα

και το Μαυρο κανει 7-7,50 ευρο και εκτυπωνει περιπου 550 σελιδες (λενε..)

περιπου 0.014ευρο/σελιδα.

Δημοσ.

Έχασα επεισόδιο, επιπλέον βάλανε επιτέλους και paypal?  Μόλις τσιμπήσανε πελάτη (άντε να ξυπνάνε κι άλλοι που μας χάνουν από πελάτες και μόνο από αυτό).

Thanks TS.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη για αλλη προσφορα μιλαει το θεμα, αλλη τιμη, αλλο μαγαζι και κανεις που δεν το εχει διαβασει ολο δεν θα καταλαβαινει τι λεει και που αναφερεται το καθε ποστ, ηρθε νομιζω η ωρα να το σπασουμε και τα 15 απο τα 23 που αφορουν τη νεα προσφορα να πανε σε δικο τους θεμα. Εδω λοιπον η προσφορα του ιδιου προιοντος στα 39€.

Δημοσ.

Για να εχουμε μια εικονα (τιμη) για τα μελανια:

Τα 3 εγχρωμα (Cyan,Magenta,Yellow) κανουν χοντρικα 22-23 ευρο και εκτυπωνουν περιπου 600 σελιδες (λενε...)

περιπου 0.038ευρο/σελιδα

και το Μαυρο κανει 7-7,50 ευρο και εκτυπωνει περιπου 550 σελιδες (λενε..)

περιπου 0.014ευρο/σελιδα.

Μια και χάρισα το πολυμηχήμα ΗΡ μου πέρσι καθώς μετά από ένα δίμηνο ζήταγε νέα μελάνια (ενώ είχα τυπώσει 4 σελίδες πριν φύγω καλοκαιρινές διακοπές) έχουν τα μελάνια της ακόμη time bomb ή το κόψαμε λόγω κατακραυγής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...