Προς το περιεχόμενο

[tv] SAMSUNG PS51F5000AWXXH @mediamarkt 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εγραφες στο τελος "οι καλυτερες τηλεορασεις" θα εριχνα like για ολο το μηνυμα.  :-)

οι plasma panels ως τεχνολογία  έχουν καλύτερη εικόνα από τα lcd, το αν είναι και καλύτερες τηλεοράσεις από τις lcd εξαρτάται από την  υλοποίηση του κατασκευαστή

για μενα παντως η u10 οσες φορες την ειδα σε καταστηματα ηταν εμφανως κατωτερη πολλων τηλεορασεων, πολυ καλο vfm αλλα μεχρι εκει, Μονη της σε συνθηκες σπιτιου χωρις συγκριση με αλλες ναι δε θα φαινονται τοσο πολυ οι αδυναμιες της. 

αν έχεις μια plasma σε ένα υπερφωτισμένο περιβάλλον όπως αυτό το καταστημάτων και με τις λάθος ρυθμίσεις φυσικά και θα φαίνονται χειρότερες από τις lcd

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν έχεις μια plasma σε ένα υπερφωτισμένο περιβάλλον όπως αυτό το καταστημάτων και με τις λάθος ρυθμίσεις φυσικά και θα φαίνονται χειρότερες από τις lcd

αυτο μπορει να εχει καποια ψήγματα αληθειας αλλα την εχω συγκρινει και με αλλες καλυτερες πλασμα (τις οποιες συγκρινα επισης με αλλες lcd) και ηταν εμφανως κατωτερη. Ξαναλέω λοιπόν, σκετο το plasma ή lcd δε λεει απολύτως τιποτα. Δεν παίρνεις μια τηλεόραση αποκλειστικα και μονο για σκοταδι και επισης ολες μπορει να ειναι λαθος ρυθμισμενες. Πάντως plasma χωρις αντιανακλαστικη επιστρωση θα επαιρνα πολυ δύσκολα. Επίσης ειχε παρα πολυ εντονο flicker για μενα. Επισης υστερουν στο sharpness και αν συγκρινεις δυο πολυ καλα μοντελα των τεχνολογιων η plasma θα σου φανει σα να εχει χειροτερη ευκρινεια (συγκριτικα παντα). Κανεις δε λεει οτι οι Plasma ειναι για πεταμα ή χειροτερες ειναι θεμα προτιμησης. Θα σκεφτομουν σοβαρα την αγορα τους (ισως προτιμω σπιτι μου το πιο γλυκο απο το πιο εντυπωσιακο) το μονο που σκεφτομαι σοβαρα ειναι το ποσοστο flicker που μπορει να παρουσιασουν καθως μπορω να το αντιληφθω. Στα πολυ καλα μοντελα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα. Οπως ειπα και πριν ακομα και το φθηνο ut50 μου αρεσε πολυ πιστευω ηταν πολυ βελτιωμενο low budget

• Moderators
Δημοσ.

Ε, ενταξει, ολα οσα αναφερθηκαν εδω αφορουσαν καθαρα το πανελ, δεν μιλησε κανεις για παραδειγμα για ποιοτητα tuner ή θεματα ηχου ή εστω για το driver του πανελ. Το πανελ αφορα η "διαμαχη". Την τεχνολογια του πανελ θεωρουν καποιοι ως παλια (ειναι κατα πολλα χρονια νεοτερη απο των lcd) και κακη. [Κατα τα αλλα εχεις δικιο, το εθεσες επακριβως.]

Δημοσ.

Έλα να δεις τη δική μου panasonic διετίας να μου πεις αν είναι μύθος το burn in...Εκτός και αν εννοείς οτι λύσανε το πρόβλημα φέτος.

Και της είχα κάνει στρώσιμο για πολλές ώρες.

Επειδή και εγώ panasonic τριετίας έχω επέτρεψε μου να μην σε πιστεύω. Τώρα αν εσύ βλέπεις 15 ώρες τη μέρα ένα κανάλι ας πούμε mega τότε ίσως...

Δημοσ.

Παιδιά ο κίνδυνος burn in δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, απλά με τα χρόνια και την εξέλιξη ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να συμβεί.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή και εγώ panasonic τριετίας έχω επέτρεψε μου να μην σε πιστεύω. Τώρα αν εσύ βλέπεις 15 ώρες τη μέρα ένα κανάλι ας πούμε mega τότε ίσως...

Αν με πιστεύεις είναι δικό σου θέμα.

Μιλάμε για την p42u20, η οποία πάνω αριστερά έχει κάνει ένα τεράστιο σημάδι. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τι ίδιο κανάλι. Όλα τα κανάλια έχουν το σήμα τους σχεδόν στο ίδιο σημείο και αν έχεις την πλάσμα για να βλέπεις τηλεόραση το burn in είναι αναπόφευκτο.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Όλα τα κανάλια έχουν το σήμα τους σχεδόν στο ίδιο σημείο και αν έχεις την πλάσμα για να βλέπεις τηλεόραση το burn in είναι αναπόφευκτο.

Κανενα προβλημα σε δυο πανασονικ πλασμα που δουλευουν 4.5 χρονια για τηλεοπτικο κυριως αλλα και PS3. Η μια ειναι top μοντελο των 2000€ η αλλη entry των 600 (τιμες "τοτε" και οι δυο). Κανενα απολυτως burn-in και στις δυο.

Επεξ/σία από matrixxx
4.5 οχι 3.5, ρε πως περνανε τα χρονια...
  • Like 1
Δημοσ.

Στα πάνελ πρώτης γενιάς ναι, υπήρχε burn in, στα τελευταίων γενιών, είναι αστείο και μόνο που το συζητάμε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν με πιστεύεις είναι δικό σου θέμα.

Μιλάμε για την p42u20, η οποία πάνω αριστερά έχει κάνει ένα τεράστιο σημάδι. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τι ίδιο κανάλι. Όλα τα κανάλια έχουν το σήμα τους σχεδόν στο ίδιο σημείο και αν έχεις την πλάσμα για να βλέπεις τηλεόραση το burn in είναι αναπόφευκτο.

Αν με το που την παρεις αρχισεις να βλεπεις με τις ωρες tv τοτε ναι θα γινει burn in.Πρωτες 200 ωρες υπαρχουν προγραμματα για στρωσιμο.Ενδιαμεσα βλεπε και ταινιες χωρις μπαρες χωρις φοβο.Στις 560 ωρες περιπου ειχα δει το παρα πεντε 10+ επεισοδια μονοκοπανια και εξαφανιστηκε το σημαδι σε λιγα δευτερα.Σε u10 ολα αυτα.Sent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

Αν με το που την παρεις αρχισεις να βλεπεις με τις ωρες tv τοτε ναι θα γινει burn in.Πρωτες 200 ωρες υπαρχουν προγραμματα για στρωσιμο.Ενδιαμεσα βλεπε και ταινιες χωρις μπαρες χωρις φοβο.Στις 560 ωρες περιπου ειχα δει το παρα πεντε 10+ επεισοδια μονοκοπανια και εξαφανιστηκε το σημαδι σε λιγα δευτερα.Σε u10 ολα αυτα.Sent from my u8800pro using Insomnia

στρώσιμο 200 ωρών είχα κάνει με πιστή εφαρμογή κάποιων οδηγιών που είχα βρει.

Τώρα γιατί την έπαθα δε ξέρω.Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση μου.

Αλλά μη λέτε οτι το θέμα είναι ανύπαρκτο. Αν ήταν όντως ανύπαρκτο δε θα το αναφέρανε στα manual οι εταιρίες...

Δημοσ.

Μια φορά plasma  πάντα plasma. Σε μεγάλες ίντσες δεν υπάρχει σύγκριση. Σε όλα υπερέχουν μακράν απο άλλες τεχνολογίες. (εκτός απο oled). Μοναδικά μειονεκτήματα κατανάλωση ρευματος και μικρότερο κύκλο ζωη΄ς περίπου 10 ετη. Με κλειστά μάτια αν ήθελα τηλεοραση τώρα θα περνα plasma. Επίσης η Samsung εχει την καλύτερη πλατφορμα smart tv και τα καλύτερα αξεσουαρ βαση τηλεορασης κάμερα-γυαλιά 3d syndesh me κινητό tablet kai photo camera χωρις καλώδια.

Δημοσ.

Μια φορά plasma  πάντα plasma. Σε μεγάλες ίντσες δεν υπάρχει σύγκριση. Σε όλα υπερέχουν μακράν απο άλλες τεχνολογίες. (εκτός απο oled). Μοναδικά μειονεκτήματα κατανάλωση ρευματος και μικρότερο κύκλο ζωη΄ς περίπου 10 ετη. Με κλειστά μάτια αν ήθελα τηλεοραση τώρα θα περνα plasma. Επίσης η Samsung εχει την καλύτερη πλατφορμα smart tv και τα καλύτερα αξεσουαρ βαση τηλεορασης κάμερα-γυαλιά 3d syndesh me κινητό tablet kai photo camera χωρις καλώδια.

μισό λεπτό ρε παιδιά η ενλόγω τηλεόραση είναι 3d?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...