Προς το περιεχόμενο

[tv] SAMSUNG PS51F5000AWXXH @mediamarkt 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρια απο τις plasma...

Παλια τεχνολογια!!!

...επίσης μακριά και από τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αυτή να δεις πόσο παλιά τεχνολογία είναι...

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραια εμπεριστατωμενη αποψη.Για μενα plasma>>>led>>>lcd...Οποιος ξερει απο καλες τηλεορασεις ξερει γιατι οι plasma ειναι πολυ καλυτερες

Δηλαδη εσυ που ξερεις μας λες οτι το LED  ειναι διαφορετικο απο το LCD; Υπαρχουν σημερα οθονες με CCFL φωτισμο;

Οι led ειναι lcd με ledakiaSent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

Δεν αμφισβητεί κανένας ότι οι πλάσμα έχουν προτερήματα και στα λεφτά τους είναι άπαικτες.

Αλλά, δεν κάνουν για όλα. Π.χ. ξεχάστε τες για παιχνιδομηχανή, pc monitor κτλ.

Για ταινίες δεν έχουν αντίπαλο σε αυτές τις ίντσες/€.

Όσον αφορά το θεμα smart-tv, με ένα στικάκι android-tv το λύνετε εύκολα.

Δημοσ.

Η plasma μου γαζώνει με το ps3. Το μόνο σημείο στο οποίο χάνουν απο τις led και αξίζει να σταθεί κάποιος είναι ο κίνδυνος burn in, άντε και το ότι ειναι πιο ογκώδεις. Απο εκεί και πέρα μόνο προτερήματα: εικόνα ανώτερη, τιμή στο μισό.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως ρε παιδιά, το burn in μπορεί να προκύψει μόνο αν αφήσεις στατική εικόνα για πολύ ώρα. Αν ό  άλλος τώρα είναι τόσο φευγάτος, ώστε να αντιμετωπίζει την plasma t.v. σαν 50 ιντσών ...ψηφιακή κορνίζα, τι να τού πει κανείς;

Δημοσ.

Παραπανω αναφερθηκε οτι οι πλασμα δεν κανουν για παιχνιδομηχανες.Oχι μονο κανουν αλλα και με τη μηδενικη αποκριση που εχουν ειναι οτι καλυτερο για το input lag.Για το burn in.Μετα τις 200 ωρες και να αφησετε στατικη εικονα και για 10 ωρες δεν θα αφησει τιποτα.Δεν ειναι οπως παλια εχουν εξελιχθει παρα πολυ.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε χρωματική απόδοση και το φαινόμενο burn in είναι απλά ένας μύθος τώρα πια.... Για τηλεόραση πρώτα πλάσμα και μετά όλα τα άλλα...

Έλα να δεις τη δική μου panasonic διετίας να μου πεις αν είναι μύθος το burn in...Εκτός και αν εννοείς οτι λύσανε το πρόβλημα φέτος.

Και της είχα κάνει στρώσιμο για πολλές ώρες.

Δημοσ.

Έχω την  Panasonic u10 42" 3 χρόνια. Η χρήση της είναι 80% pc gaming(racing sims) και 20% tv/ταινίες. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με burn in, input lag και άλλα που ακούγονται, Ήταν απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Έχει μείνει πολλές φορές μετά απο ταινία ανοικτή μέχρι το πρωί στο desktop(με πηρε ο υπνος) και δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Το μόνο της αρνητικό ειναι η κατα λίγο αυξημένη κατανάλωση σε watts και κατα συνέπεια η αυξημένη θερμοκρασία στο panel της(οχι τίποτα φοβερό, αλλα σίγουρα πιο ζεστή απο μια lcd.Ειδικά εγω που την εχω 50cm απο το πρόσωπο μου όταν παίζω νιώθω την ζέστη της).

Αν έψαχνα τηλεόραση, πάλι πλάσμα θα έπαιρνα. Δεν λέω οτι είναι η top τηλεοράσεις, αλλα για την ίδια εικόνα θες πολλά περισσότερα χρήματα για μια lcd.

3d ,smart tv κτλ προσωπικά με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.

Προσωπική άποψη πάντα,χωρίς να είμαι ειδικός στο είδος.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο τις plasma...

Παλια τεχνολογια!!!

χαχαχα ότι νάναι... 

Παραπανω αναφερθηκε οτι οι πλασμα δεν κανουν για παιχνιδομηχανες.Oχι μονο κανουν αλλα και με τη μηδενικη αποκριση που εχουν ειναι οτι καλυτερο για το input lag.Για το burn in.Μετα τις 200 ωρες και να αφησετε στατικη εικονα και για 10 ωρες δεν θα αφησει τιποτα.Δεν ειναι οπως παλια εχουν εξελιχθει παρα πολυ.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Όχι, οι LCD/LED είναι ανώτερες για παιχνιδομηχανές/pc gaming. Οι Plasma είναι κορυφή για movies κυρίως

Δημοσ.

Δεν έχει άδικο. Ακούγονται πολλά για τις plasma. Ότι π.χ. σαν τεχνολογία έχουν τελματώσει, ότι η panasonic μπορεί να σταματήσει την παραγωγή τους, ότι με τα χρόνια χειροτερεύει η εικόνα, σημαντική πιθανότητα burn-in κτλ.

[link=http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57575459-221/how-long-will-panasonic-keep-making-plasma-tvs/][/link]

η πανασονικ θα σταματησει τη παραγωγη τους?

η οποια βγαζει τις καλυτερες τηλεορασεις παγκοσμιως? :ph34r:

Δημοσ.

για μενα παντως η u10 οσες φορες την ειδα σε καταστηματα ηταν εμφανως κατωτερη πολλων τηλεορασεων, πολυ καλο vfm αλλα μεχρι εκει, Μονη της σε συνθηκες σπιτιου χωρις συγκριση με αλλες ναι δε θα φαινονται τοσο πολυ οι αδυναμιες της. Μιλαω αποκλειστικα για τη συγκεκριμενη το τελευταιο ut50 (δηλαδη και 3D) μοντελο που ειχα δει ηταν πολυ καλυτερο. To plasma και το lcd (led lcd πλεον) απο μονο του εμενα δε μου λεει απολυτως τιποτα

Δημοσ.

η πανασονικ θα σταματησει τη παραγωγη τους?

η οποια βγαζει τις καλυτερες τηλεορασεις παγκοσμιως? :ph34r:

Rumors that Panasonic would end plasma research and development first surfaced in December, and a report from Nikkei last month said the company had closed down R&D with plans to pull out of plasma altogether as early as 2014. Panasonic Display Vice President Kiyoshi Okamoto confirmed to The Verge today at an event in New York that development has ceased, and said that the ZT60 uses "the last plasma panel" from research and development. Okamoto was quick to note, however, that panel development is not the same as television production: he made it clear that Panasonic would continue to make and sell plasma televisions into 2014 at the very least, saying that "we have a responsibility" to customers to continue production.

"OLED is one of the key future products"

When asked if plasma R&D may ever start back up, Okamoto said that isn't the plan. The company has shifted at least some of its plasma engineers to OLED development, with which Panasonic plans to eventually replace its plasma lineup.

Γιατι οταν αποχωρησε η Pioneer μηπως δεν πουλαγε τις καλυτερες (με τεραστια διαφορα τοτε) τηλεορασεις της αγορας (Kuro) σε τιμες εως και 6-7 χιλιαρικα!!!?

Δημοσ.

ο σκοπός των επιχειρήσεων είναι το κέρδος και η μεγιστοποίηση του όχι η παραγωγή των καλυτέρων προϊόντων, η pioneer μπορεί να είχε τις καλύτερες plasma αλλά αφού δεν μπορούσε να τις πουλά με κέρδος αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή τους. Η panasonic αγόρασε την τεχνολογία των kuro και συνέχισε τη παραγωγή τους, αν και αυτή δεν βγάζει το κέρδος που επιθυμεί θα διακόψει την παραγωγή τους και θα πάει σε άλλες τεχνολογίες (oled). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι plasma δεν είναι καλές τηλεοράσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν εγραφες στο τελος "οι καλυτερες τηλεορασεις" θα εριχνα like για ολο το μηνυμα.  :-)

Ειναι ακριβως και η δικη μου αποψη. Το να αφηνεις μια τεχνολογια για να πας σε κατι καλυτερο δεν σημαινει οτι η "ανταγωνιστικη τεχνολογια" (lcd) ειναι καλυτερη, απλα επιβεβαιωνει οτι εισαι ο πρωτοπορος.

Δημοσ.

Ε ναι καπως πρεπει να γινει ενα "reboot" γιατι να πωλουνται οι 50αρες ~500 ευρω παει, τι να βγαλουν κι αυτες οι καημενες οι εταιριες...

Θα βγει καμια 40αρα OLED στα 3 χιλιαρικα για αρχη και βλεπουμε :)

Ηθελαν να πουλησουν ολοι περισσοτερες τηλεορασεις, τι περιμεναν οτι θα γινοταν δηλαδη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...