gios0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Καλημέρα παίδες, θέλω να βαλω ssd στο Fujitsu Siemens Amilo Notebook Pi3540 αλλα δεν ξέρω αν την δέχεται το συγκεκριμένο notebook. Αν ναι έχετε καμία πρόταση μήπως??
kouklakis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 το μηχανημα σου δεχεται δισκο sata αρα μπωρεις να βαλεις ssd και θα δεις καλη διαφορα απο αυτον που φορας! Το θεμα ειναι με ποσα gb θα εισαι οκ αναλογα τις αναγκες σου.
@topos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπαινει κανονικοτητα(το χα κανει σε παλιοττερο pi2530). Μην κοιταξεις για μικροτερο απο 120αρη σε καμια περιπτωση.
gios0 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν θα το φορτώσω πολυ.σχεδόν καθόλου. Ελάχιστα πρόγραμματακια σε windows 7.έχετε να μου προτείνετε κανέναν δίσκο μήπως γιατί εχω χαθεί λίγο.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αυτό δεν είναι που έχει δεύτερη θήκη σκληρού δίσκου;
@topos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν θα το φορτώσω πολυ.σχεδόν καθόλου. Ελάχιστα πρόγραμματακια σε windows 7.έχετε να μου προτείνετε κανέναν δίσκο μήπως γιατί εχω χαθεί λίγο. Επιμενω να κοιταξεις για 120αρη,εκανα αντιστοιχη κινηση (128 octane ocz)και αρκετες φορες χαροπαλευω με τον δισκο. Εαν πας σε 64αρη ~60 καθαρο βγαλε μιας 20αρια για win,καμια 5-10 για προγραματα(office/photoshop κοκ)οποτε σου μενουν 30gb για ολα τα υπολοιπα-ζορικο... Oπως και να εχει παντως θα δεις αρκετη διαφορα.
stevenosfp1999 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 <p>αυτό δεν είναι που έχει δεύτερη θήκη σκληρού δίσκου;</p> Αν έχει δύο θηκουλες για δίσκους τι τυρανιεσαι; Βάζεις έναν ssd στην άλλη θήκη και είσαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα