Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να κανεις BAN όλα η μερικά τηλεφωνα από το κινητό σου άμα εχεις smartphone στο internet υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα και το κινητό σου θα φαίνεται κλειστό.

για σταθερο λεμε.:D

Δηλαδή όταν πηγαίνεις σε έναν νέο πάροχο, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τις χρεώσεις ανά μήνα αλλά πρέπει να ρωτάς και πόσο χρεώνουν τη φραγή, την αναγνώριση και όλα αυτά τα πράγματα που γενικά είναι τα συνοδευτικά. 

απλα ειναι απλα γελοιο να χρεωνεις φραγη .

Δημοσ.

Μπορείς να κανεις BAN όλα η μερικά τηλεφωνα από το κινητό σου άμα εχεις smartphone στο internet υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα και το κινητό σου θα φαίνεται κλειστό.

για πες προτεινε πλιζ κανένα...

Πληροφοριακά,η φραγή στον ΟΤΕ χρεώνεται  7 ευρώ στο δίμηνο

εξαιρετικό! Για μια ακόμη φορά ο ΟΤΕ κοντά στον άνθρωπο :P

Δημοσ.

Επειδή είμαι περίεργος μπορει να μας πει κάποιος ποίες εταιρείες δεν χρεώνουν την φραγη. Για να μην μιλάμε ετσι στο αέρα

ΧΟλ οτε χρεώνουν, μετα?

Δημοσ.

Επειδή είμαι περίεργος μπορει να μας πει κάποιος ποίες εταιρείες δεν χρεώνουν την φραγη. Για να μην μιλάμε ετσι στο αέρα

ΧΟλ οτε χρεώνουν, μετα?

Καλά βρε, όλα έτοιμα τα θες κι εσύ;  :P  :P  :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στον ΟΤΕ δεν τη χρεώνουν τη φραγή;

εγω γενικως ξερω οτι οι φραγες ειναι δωρεαν.τωρα για χρεωση πρωτη φορα το ακουω.οσο ζει καποιος μαθαινει.τωρα αν το χρεωνει ο οτε μονο απο το site η απο το support αμα ξερουν να πουν.απλα ειναι Psycho τελειως να χρεωνεις την φραγη
Στον ΟΤΕ πληρώνεις 1€ μια φορά και τέλοςΑποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...