sculper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πήγα πρόσφατα σε HOLέχω πάθει πλάκα με το γεγονός ότι χρεώνουν την ΦΡΑΓΗ.έλεος!επειδή χάνουν χρήματα πρέπει να πληρώνεις.....και η ΕΕΤΤ είναι απούσα!
skoulas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν μπορεις πες ποσο χρεωνουν γιατι θελω να αλλαξω σπιτι και μου μενουν 1-2 μηνες για να ληξει το συμβολαιο...να δω αν με συμφερει καλυτερα να κανω διακοπη ή φραγη...
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πήγα πρόσφατα σε HOL έχω πάθει πλάκα με το γεγονός ότι χρεώνουν την ΦΡΑΓΗ. έλεος! επειδή χάνουν χρήματα πρέπει να πληρώνεις.....και η ΕΕΤΤ είναι απούσα! Δηλαδη τι θελεις να ειναι ολα δωρεαν, ειναι μια υπηρεσία που μειωνει τα εσοδα της εταιρείας και σου εχει μια μικρη χρέωση
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Eδω ο ΟΤΕ χρεωνει την αναγνωριση κλησης νομιζω 2ευρω..η φραγη σε χαλασε τωρα?
ariannaki85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 καλά βρίσκουν ότι να ναι για να σε χρεώνουν από παντου
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ρε παιδια σχεδον κανεις δεν χρεωνει την φραγη.δικιο εχει ο τοπικ σταρτερ που βριζει.ολα τα παραξενα απο την Hol γινονται.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Στον ΟΤΕ δεν τη χρεώνουν τη φραγή; εγω γενικως ξερω οτι οι φραγες ειναι δωρεαν.τωρα για χρεωση πρωτη φορα το ακουω.οσο ζει καποιος μαθαινει.τωρα αν το χρεωνει ο οτε μονο απο το site η απο το support αμα ξερουν να πουν.απλα ειναι Psycho τελειως να χρεωνεις την φραγη 1
Galaxia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εγω γενικως ξερω οτι οι φραγες ειναι δωρεαν.τωρα για χρεωση πρωτη φορα το ακουω.οσο ζει καποιος μαθαινει.τωρα αν το χρεωνει ο οτε μονο απο το site η απο το support αμα ξερουν να πουν.απλα ειναι Psycho τελειως να χρεωνεις την φραγη Μάλιστα, μάλιστα.... Κι εγώ όσο ζω μαθαίνω...
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μάλιστα, μάλιστα.... Κι εγώ όσο ζω μαθαίνω... η οσο ζουμε μας εκπλησουν οι παροχοι
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δηλαδή όταν πηγαίνεις σε έναν νέο πάροχο, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τις χρεώσεις ανά μήνα αλλά πρέπει να ρωτάς και πόσο χρεώνουν τη φραγή, την αναγνώριση και όλα αυτά τα πράγματα που γενικά είναι τα συνοδευτικά.
biomecanοiԁ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μπορείς να κανεις BAN όλα η μερικά τηλεφωνα από το κινητό σου άμα εχεις smartphone στο internet υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα και το κινητό σου θα φαίνεται κλειστό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα