sculper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 έχω 2 tv Philips δυστυχώς!1) 32pfl7606h/12 and2) 32pfl5306h/58πρόσφατα μπήκα στο τρυπάκι να βλέπω ταινίες.... από usb....αλλά με πολλά προβλήματα.1) Δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους2) Δεν υποστηρίζουν NTFS format στα usb sticks3) Κάποια .mkv αρχεία επειδή έχουν κωδικοποίηση ήχου DTS δεν τα παίζει.Στέλνω mail και η απάντησή τους είναι1) Πρέπει να ενσωματώσεται τους υπότιτλους2) έτσι είναι3) έτσι είναι.Κάποτε είχαν super service....πλέον δεν θα αγοράσω τίποτα.απλά είναι λάθος τους για πράγματα που φτιάχνουν με ένα update να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.Την στιγμή που αυτά που ζητάω τα προσφέρει και η τελευταία no name μάρκα. απλά ΕΛΕΟΣ!
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δεν φταίει η συγκεκριμένη εταιρεία αφού οι media players όλων των τηλεοράσεων είναι ... για τα μπάζα. Βάζουν ένα υποτυπώδη media player για να λένε ότι υπάρχει αλλά με χίλιες ασυμβατότητες. Η λύση στην περίπτωση αυτή είναι ένας εξωτερικός mp που να καλύπτει τις ανάγκες σου. Υπάρχει μεγάλη γκάμα mp για όλα τα γούστα και φυσικά με διαφορετικές τιμές.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 απλά είναι λάθος τους για πράγματα που φτιάχνουν με ένα update να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Την στιγμή που αυτά που ζητάω τα προσφέρει και η τελευταία no name μάρκα. απλά ΕΛΕΟΣ! Έχεις γράψει ποτέ σου κώδικα για ειδικό υλικό όπως είναι τα ολοκληρωμένα μιας tv;;; Ούτε εγώ, αλλά μπορώ τουλάχιστον να καταλάβω ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ότι έχει μεγάλο κόστος,ιδίως το να εισάγουν λειτουργίες όπου θα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα ποσά σε δικαιώματα,αυτό ισχύει σίγουρα για το dts, για το ntfs δεν ξέρω τι παίζει. Μόνο αυτό με τους υπότιτλους είναι πραγματικό θέμα που έπρεπε από την αρχή να υποστηρίζεται. Η τελευταία no name μάρκα μπορεί και τα προσφέρει επειδή δεν νοιάζεται για τα δικαιώματα,αν την κλείσουν ή της κάνουν μήνυση απλά αλλάζει «όνομα» και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
disqualified Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Απλα αγορασες μια τηλεοραση με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα δεν ειναι θεμα οτι δεν μπορουν να το βελτιωσουν ουτε εχουν καποια υποχρεωση να το κανουν δε νομιζω κιολας οτι θα το εκανε οποιαδηποτε μαρκα σε τηλεοραση, απλα αυτο πληρωσες και αυτο αγορασες. εχω ενα sony dvd-recorder της sony που δεν παιζει βιντεο απο usb, προφανως και μπορουν να το κανουν να παιξει αλλα αυτο πληρωσα αυτο πηρα. Δεν προκειται για αδυναμια που επρεπε να διορθωθει. Ειδικα για το DTS ειναι ακομα πιο διαφορετικο θεμα, το NTFS κι εγω δεν ξερω τι παιζει ειναι κατι που συμβαινει σε πολλες συσκευες και οχι μονο σε πιο παλιες. Για τους υποτιτλους καλο θα ηταν να υπαρχει ενα νεο firmware παντως σε αυτο εχεις ενα δικιο 1
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 H Philips καταπολεμά με τον "τρόπο" της την πειρατεία. Γι' αυτό και έχει σχεδόν εξαφανιστεί απ' την αγορά. Ενώ η Samsung και τα τελευταία μοντέλα της LG έχουν ενσωματωμένους media player, που κάνουν όλα αυτά που θες.
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Της κοπέλας μου η Philips δεν κάνει ούτε fast forward! Δεν έχω δει χειρότερο player σε καμία άλλη συσκευή.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ενώ η Samsung και τα τελευταία μοντέλα της LG έχουν ενσωματωμένους media player, που κάνουν όλα αυτά που θες.Ακόμα και NTFS format;
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Την δική μου Samsung (και παλαιότερο μοντέλο κιόλας) την συνδέω με εξωτερικό σκληρό σε διαμόρφωση NTFS και δεν έχει πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Την δική μου Samsung (και παλαιότερο μοντέλο κιόλας) την συνδέω με εξωτερικό σκληρό σε διαμόρφωση NTFS και δεν έχει πρόβλημα.Μόλις γύρισα από Κρήτη.Ο άντρας της ξαδέρφης μου αγόρασε samsung 61 ιντσών πριν 5 μήνες.NTFS δεν παίζει.
deesnider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μόλις γύρισα από Κρήτη.Ο άντρας της ξαδέρφης μου αγόρασε samsung 61 ιντσών πριν 5 μήνες.NTFS δεν παίζει. Δε λειτουργεί στην Κρήτη το NTFS. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Σε άλλο νησί τη δοκίμασε; 3
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δε λειτουργεί στην Κρήτη το NTFS. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Σε άλλο νησί τη δοκίμασε; (dee, πολύ καλό) Μόλις γύρισα από Κρήτη.Ο άντρας της ξαδέρφης μου αγόρασε samsung 61 ιντσών πριν 5 μήνες.NTFS δεν παίζει. Ποιό μοντέλο είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δε λειτουργεί στην Κρήτη το NTFS. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Σε άλλο νησί τη δοκίμασε; Είναι κουζουλό!!!!!!! Ποιό μοντέλο είναι; Νομίζω από τη σειρά 6000 είναι.Θα μάθω και θα επανέλθω.
evkar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Για την Philips και το support της τα πράγματα ήταν και είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό , ρίξτε και καμιά ματιά σε κάνα φόρουμ πριν αγοράσετε . Τώρα Samsung και LG (ειδικά η τελευταία ) μια χαρά media players έχουν . Και μαι μικρή Toshiba 26' που έχω μια χαρά τα παίζει όλα με τον player της .
graphist83 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς αγαπητέ το λάθος ειναι δικο σου και οχι της Philips. Επέλεξες ενα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτησεις σου. Αυτο έπρεπε να γινει πριν την αγορα. Τωρα για το support που αναφέρεις, το εαν με ενα απλο update μπορει ο player να αναβαθμιστεί, αυτο εξαρτάται απο το hardware της TV αλλα και από τις προθέσεις της εταιρίας για το εαν θελει να το προσθέσει. Μην ξεχναμε οτι αυτα τα codecs εχουν και πνευματικά δικαιώματα και κοστιζουν. Αρα εφόσον δεν τα ειχε αρχικά δεν ειναι υποχρεωμένη να τα προσθέσει εκ των ύστερων. Το θεμα σου δεν ειχει νοημα. Παρε ενα φθηνο εξωτερικό media player να ησυχάσεις. 1
geekas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γενικά η Philips έχει πέσει σαν μάρκα σε τηλεοράσεις κλπ. Τώρα αυτά που ζητάς δεν θεωρούνται στάνταρ λογικά από την εταιρία, αν και θα έπρεπε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα