andreas84gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Παιδια καλησπερα.εχω ενα θεματακι με τον samsung μου.καταρχην στο τεστ ταχυτητας κ εγγραφης που του κανω με το tool της samsung βγαζει πεσμενη η ταχυτητα κ στα δυο.403 read k 340 write,ενω αλλοι πιανουν 540 κ 390 κ παραπανω.τον εχω σε ahci στην asus m5a99fx pro μου κ σε performance mode.κ το αλλο θεμα ειναι οτι μου λεει οτι χρησιμοποιω 65GB ενω τα windows k μερικα προγραμματα που εχω βαλει πιανουν 28.6GB ολα μαζι. τα υπολοιπα 30 περιπου GB που τα χρησιμοποιει ρε παιδια ο δισκος εχω τρελαθει..
iniohos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 hiberfile.sys ή pagefile .....εχεις τσεκαρει αν εχεις αυτα τα αρχεια?Κανονικα αφου εισαι με ssd δεν θα πρεπει να τα εχεις. Τι windows χρησιμοποιεις?
andreas84gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πως να τα τσεκαρω τα αρχεια αυτα??τα windows που εχω ειναι τα 8 pro 64bit βασικα κατι βρηκα.ειχα βαλει τον δισκο στην επιλογη maximum performance απο το προγραμμα της samsung,κ τωρα που το γυρισα στην αλλη επιλογη maximum capacity μου δειχνει κανονικα 28,6 gb χρισιμοποιουμενα.απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην performance επιλογη μου κραταει τοσο χωρο δεσμευμενο.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τον μέτρησες ξανα τώρα ? είδες διαφορές ? εχεις κάνει και τις ρυθμίσεις στο λειτουργικό ? Ο δίσκος που έχεις ειναι κορυφαίος,διάβασε λίγο το manual και θα τα βρεις όλα..
andreas84gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Τον μετρησα παλι κ βγαζει τα ιδια αποτελεσματα στην ταχυτητα με την performance επιλογη,δεν ξερω γιατι.τι ρυθμησεις να κανω στο λειτουργικο?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Τότε είναι ο AMD controler το ίδιο παρουσιάζουν όλοι οι ssd επίσης σε 3rd party controler δοκίμασε να αλλάξεις κ ένα καλώδιο έτσι για να μην πούμε ότι δεν το προσπαθήσαμε,επίσης βλέπω οτι έχεις και δεύτερο controler βάλε τον SSD μόνο του στην θέση 0_1 (γκρι) και μετέφερε τις άλλες συσκευές που τυχών έχεις στα μπλε. Δες επίσης για bios update η καινούριους οδηγούς. Αυτο που δεν είπαμε είναι ότι σε καμιά περίπτωση αυτές οι ταχύτητες που έχεις δεν αποτελούν "πρόβλημα" Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από MoviemakerGr
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πολύ σωστά, κάνε αυτά που σου είπε ο φίλος παραπάνω και τρέξε αυτό http://www.filehippo.com/download_asssdbenchmark/ και δώσε μας photo. και με ποιό tool κοίταξες τις ταχύτητες?
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 εκτος απο ενα εργαλειο μετρησης, εσυ εχεις δει στην καθημερινοτητα του πουθεμα αργες ταχυτητες;
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 σίγουρα δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα αλλά είναι το γαμώτο.
andreas84gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινεις διαφορες.εγω απλος ειδα 3-4 δευτερα καθυστεριση μονο στο boot κ στο κλεισιμο στην επιλογη capacity αντι της maximum,πουθενα αλλου.μικες διαφορες δηλαδη..τωρα τον μετρησα παλι με το προγραμμα που ειπε ποιο πανω ο bill κ με το δικο της samsung κ βγαζουν τα ιδια..χαμηλα σχετικα για τις δυνατοτητες του 840 pro.363mb/s με 400 read k 290 με 330 write.θα δοκιμασω να αλλαξω κ το καλωδιο στα controller να δουμε.
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 αντρέα το συνολικό σκόρ κάτω πόσο είναι? κάνε και ένα print και βάλτο να το δούμε.
andreas84gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 μου εβγαλε κ ενα error στο τελος του τεστ bill.''could open device:\\PHYSICALDRIVE0.κατω ειναι κ το σκορ http://imageshack.us/photo/my-images/600/asssdbenchsamsungssd840x.png/
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 το συνολικό έπρεπε να βγάλεις γύρω στα 800 με 900. αυτό μου το είχε βγάλει και εμένα πρίν πολύ καιρό αλλά θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα. πάντως το error αυτό δεν επειρεάζει την ταχύτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τελικά σε ποια port τον έχεις τώρα τον Samsung? στις γκρίζες ή στις μπλε? Έχεις βάλει drivers της AMD για το chipset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα