littleL Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου και δεν μπορώ να γράψω τίποτα... Ενώ μπορώ να βάλω τον κωδικό για να ανοίξει και να μπω στην επιφάνεια εργασία μετά δεν μπορώ να ξανα γράψω. Εχω το turbo-x suii i533-450 αν αυτό βοηθάει... Επίσης μου έχει βγάλει πρόβλημα και σε αυτά τα τρία drivers... WAN Miniport (IP) WAN Miniport (IPv6) WAN Miniport (Network Monitor) Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο με το πληκτρολόγιο... Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων Sent from my iPhone using Insomnia
littleL Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το repair είναι εύκολο ; Θέλει κανένα προγραμμα ; Sent from my iPhone using Insomnia
littleL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Λύθηκε το πρόβλημα..! Ολα καλά ! Sent from my iPhone using Insomnia
littleL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν γνωρίζω ακριβώς να σας πω... μάλλον πείραξα κάποιες ρυθμίσεις... Με είπε ένας φίλος να κάνω roll back και έγινε!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα