Προς το περιεχόμενο

LG Nexus 4 vs HTC One X vs LG Optimus G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο και μαλλον θα παω σε μεταχειρισμενο και απο μια ματια που εριξα στις αγγελιες ειδα οτι αυτα τα 3 κινιτα ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη μεταχειρισμενα

η ερωτησεις μου ειναι 2

1) ειμαι κατοχοσ iphone 4, με την μεταβιβαση μου σε καποιο απο αυτα τα κινητα θα δω καποια σιμαντικη διαφορα στην αποδοση;

2) ποιο θεωρειται καλυτερο κινητο;

χρηση κινητου: πολυ μουσικη, πολυ 3G internet, πολυ wi fi internet, κανονικη χρηση σε οτι αφορα τηλέφωνα, μυνηματα, βιντεο και λοιπα

γενικα το κινητο καθε μερα το χρισιμοποιω πολλες ωρες

ευχαριστω!

Δημοσ.

απο αυτα ειχα τα δυο το htc one x και το lg nexus 4 μειονεκτηματα τους κατ εμε ειναι οτι δεν εχουν επεκτασιμη μνημη εξου και ο λογος που δεν εχω κανενα απο τα δυο πλεον ,επισης για μενα το ιδανικο μεγεθος ειναι το 4.3 ωστοσο περα απο αυτα θα προτεινα το lg optimus g για τον εξης λογο οτι εχει επεκτασιμη μνημη και με ενα μικρο μονταρισμα εχει ολα τα update απο την google (το βλεπει σαν nexus 4)

Δημοσ.

Το optimus g δεν εχει επεκτασιμη μνημη ειναι ομως καλυτερο απ τα αλλα 2.μετα απο πολυ ψαξιμο σε reviews κ γνωμες πηρα το g κ ειμαι υπερευχαριστημενος!!

Αποστολή από το LG-E975 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νεξους 4 Εάν δεν σε πειράζει η έλλειψη κάρτα ς μνήμης και το ράδιο, επίσης δεν βγαίνει η μπαταρία Εάν το κολλήσεις θα περιμένεις να αδειάσει σαν τα σονυ

Δημοσ.

το g σ αυτα τα λεφτα ειναι κλεψια,πανω απο 200Ε σε συσκευη με 16g μη επεκτασιμα δεν θα εδινα ποτε

32G ειναι και μαλλον δεν το χεις δει απο κοντα..

• Like 1
Δημοσ.

το οτι ειναι κλεψια για το g το λεω σαν θετικο "τζαμπα πραμα που λεμε" οτι να ναι καταλαβες.Το οτι δεν θα εδινα ποτε πανω απο 200Ε σε συσκευη με 16g μη επεκτασιμα πηγαινε για το nexus το οποιο δεν ειναι σε τιποτα απολυτως καλυτερο.

Το g προσωπικα το χω βαλει στο ματι μηνες τωρα κ περιμενω να πατωσει σαν το 4hd να το τσιμπησω στα 300Ε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...