Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά είναι αλήθεια...Έχω το belkin f7d1401 για router και όταν είναι και τα 2 pc συνδεδεμενα τοτε μόνο το ένα φαίνεται στο router δλδ το ένα απο το δυο είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένο.(Αυτό που φαίνεται είναι αυτό που είναι στην 1η θύρα του router.)Όταν αφήνω μόνο το ένα είναι ΟΚ.Το έχω βάλει σε όλες τις θύρες,έχω ελέγξει και καλώδια και είναι όλα ΟΚ.Μέχρι και το PS3 έβαλα μαζί με ένα PC και πάλι τα ίδια.Έκανα restore defaults settings,έκλεισα και τα antivirus απο τα 2 PC και πάλι τίποτα...Να σημειωθέι πως αυτό συνέβει σήμερα γίατι ξαναέβαλα το ένα PC μετά απο 9 μήνες αλλά πριν αυτο ήταν μια χαρά...Τι λέτε να φταίει?

Edit: Στο security log του router δειχνει αυτο ARP failed, IP recycled to free pool

Επεξ/σία από pavlos77
Δημοσ.

Ενοείς οτι αν συνδέσεις και 2ο pc επάνω στο router δεν εχει internet ή απλα δεν το βλέπεις εσυ στο δίκτυο απο αλλο υπολογιστή ?

Δημοσ.

Ενοείς οτι αν συνδέσεις και 2ο pc επάνω στο router δεν εχει internet ή απλα δεν το βλέπεις εσυ στο δίκτυο απο αλλο υπολογιστή ?

Ο ένας λειτουργεί μια χαρά και ο άλλος είναι σαν να μην το έχω συνδέσει.

Δημοσ.

Συγνώμη που σε ξανα ρωτάω απλα προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημα , ουσιαστικά αν βάλεις 2ο pc ps3 κτλπ με καλώδιο δεν εχει internet αυτο δεν ειναι το πρόβλημα ?

Αν προσπαθήσει να συνδεθείς ασύρματα παλι δεν εχει internet αυτο που θα βάλεις επάνω ?

Αυτο στο έκανε απο πάντα η ξαφνικά τωρα το παρουσίασε ?

Hard reset φαντάζομαι έκανες απο το κουμπάκι που εχει απο πίσω ετσι ?

• Λύση
Δημοσ.

Συγγνώμη για την αναστάτωση παίδες αλλά λύθηκε το πρόβλημα...Είχε πρόβλημα μια θύρα του router και το ένα PC ήθελε μια ρύθμιση...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας B)

Δημοσ.

αν και το ελυσες 2 παρατηρησεις

α.δες για πιο νεο firmware προληπτικα.

β.κανε μια σωστη κινηση την επομενη φορα>μην ξαναπαρεις belkin.δεν ειναι οτι εφταιγε αυτο απλα ειναι useless τα adsl router τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...