rafinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια σας παιδιά! Στον υπολογιστή μου έχω συνδεμένες δύο οθόνες. Η μία είναι και tv και έχει δικά της ηχεία... επίσης και η άλλη έχει δικά της ηχεία (το ξέρω είναι τραγικό να μην έχεις κανονικά ηχεία αλλά οκ ) Γίνεται να συνδέσω με κάποιο τρόπο τα ηχεία και των δύο οθονών με το pc;;;; Σκέφτικα με αντάπτορα που βγάζει δύο θυληκά jack αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν μειώνεται η ποιότητα των ηχείων στο μισό;;;; (δηλαδή θα συνδέσω τα ηχεία δύο οθονών αλλά πάλι θα ακούγονται σαν της μίας...) Πιθανότατα είναι λάθος που το ποστάρω εδώ αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι καθάρα hardware το όλο θέμα!
lefteror Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν βλέπω το λόγο που θα μειωθεί η ποιότητα των ηχείων. Το οτι μπορει να χασεις λιγο σε ισχυ δεν θα φανεί καν...
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 +1 για τον lefteror Η έξοδος για τα ηχεία είναι αναλογική και το να την μοιράσεις σε δύο σετ ηχείων θα σου μειώσει την ισχύ μόνο και όχι την ποιότητα.
rafinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι όμως... πόση ισχύ θα χάσει;;; Επίσης μέσα από το control panel της κάρτας ήχου μπορώ να επιλέξω αριθμό ηχείων ώστε να αποδίδει καλύτερα;;;;;
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι όμως... πόση ισχύ θα χάσει;;; Επίσης μέσα από το control panel της κάρτας ήχου μπορώ να επιλέξω αριθμό ηχείων ώστε να αποδίδει καλύτερα;;;;; Θα μοιραστεί η ένταση στην μέση, λογικό είναι. Αν ορίσεις περισσότερα ηχεία αυτό που θα καταφέρεις θα είναι να παίζει το ένα σετ τον ήχο από τα front ηχεία και το άλλο σετ να παίζει τον περιφερειακό ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα