The_Sheep Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εχω το κλασικο router της Forthnet Thomson και εχω συνδεση adsl και πακετο τηλεφωνιας. Επισης εχω ενα δικτυο wifi γραφειο-σπιτι στα 5 χιλ. To τηλεφωνο ειναι στο γραφειο. Υπαρχει καποια συσκευη τηλεφωνου που θα μπορουσα να την εχω στο σπιτι και να περνω τηλ χρησιμοποιωντας την τηλεφωνια του γραφειου μου μεσω του δικτυου lan wifi?
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εχω το κλασικο router της Forthnet Thomson και εχω συνδεση adsl και πακετο τηλεφωνιας. Επισης εχω ενα δικτυο wifi γραφειο-σπιτι στα 5 χιλ. To τηλεφωνο ειναι στο γραφειο. Υπαρχει καποια συσκευη τηλεφωνου που θα μπορουσα να την εχω στο σπιτι και να περνω τηλ χρησιμοποιωντας την τηλεφωνια του γραφειου μου μεσω του δικτυου lan wifi? Πως διαολο εχεις wifi στα 5 χιλ? Τεσπα κατι τετοιο δεν εχω υποψη μου....καποτε ειχαν κυκλοφορησει κατι τηλεφωνακια που ηταν συμβατα με σκαιπ...οποτε μιλαγες με αυτα. Τωρα αυτο που περιγραφεις ανηκει στην σφαιρα του voip και δεν ειναι και τοσο απλο στο να στηθει....γοογλαρε το γιατι και γω δεν ξερω λεπτομερειες....σιγουρα θες να στησεις σε καποιο πισι στο δικτυο σου voip server και να γινουν και καποιες ρυθμισεις σε σχεση με την τηλεφωνια σου...
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν γνωρίζω πολύ καλά τα συστήματα της forthnet κτλπ. αλλά αν η τηλεφωνία είναι VOIP τότε ίσως μπορέσεις να κάνεις ένα VPN δίκτυο που θα είναι συνδεδεμένο το τηλέφνο της δουλειάς και μια ίδια συσκευή στο σπίτι και έτσι να χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο εξ αποστάσεως. Μόνο μπορώ να σε κατατοπίσω ότι πιθανών αυτό που ζητάς να χρειαστεί να το δουλέψεις με τεχνολογία VPN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα