Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλη καρτα γραφικων μεχρι τα 150 ευρο για να βαλο στο PC μου με σκοπο το gaming μιας και πουλησα την παλια μου (GTX 275).

Η μητρικη στο PC ειναι η GIGABYTE P55-UD4, η αναλυση της οθονης ειναι 1920x1080 νομιζω, ο επεξεργαστης ειναι ο i7 860 Clock-αρισμενος αλλα δεν θυμαμαι στα ποσα Ghz και το τροφοδοτικο ενα akasa PowerMax 850W.

Μια που βρηκα και μου φανηκε καλη ειναι αυτη: [link=http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=f9943bd7-4923-44ab-976f-adb216b15859][/link] .

Πως σας φαινεται? Eιναι καλη αυτη η υλοποιηση?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Θα προτιμουσα να μην παει πανω απο 150 ευρο η τιμη γιατι προσεχως θα παρω καινουργιο PC και το παλιο θα το δωσω στους γονεις μου που δεν χρειαζονται και καμια τρομερη καρτα. Απο τις 650 ti boost αυτη που ειναι μεσα στο budget ειναι η Gainward με το 1gb, ειναι καλυτερη απο την Asus HD 7790? Και οι δυο ειναι συμβατες με το hardware στο PC η θα εχω κανενα προβλημα? 

Δημοσ.

Θέμα ασυμβατότητας δεν παίζει.

Αν αυτό το ''προσεχώς'' είναι πολύ άμεσο, τότε μη ξοδέψεις επ' ουδενί τόσα λεφτά για gpu, αφού το pc θα πάει στους γονείς σου.

Με 30€ καθάρισες λέμε!

* Για την ιστορία, η 650ti Boost είναι ανώτερη της 7790.

Δημοσ.

Δεν ειναι παρα πολυ αμεσο αλλα και παλι θα χρειαστω μια καλη καρτα για οταν χρησιμοποιω εγω το PC. Αρα καλυτερη επιλογη ειναι η nvidia, να ρωτησω και κατι ακομα αυτη εδω: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=01e5d954-bb51-4217-969c-e2a3e48ce0e6 ειναι οντως 650ti boost η ειναι η απλη 650ti?Το ρωταω αυτο γιατι ενω στο ονομα της καρτας γραφει 650ti boost στο μοντελο επεξεργαστη γραφει απλα 650ti.

Δημοσ.

Βασικα να παρεις μια καλη καρτα και ΟΤΑΝ δωσεις το pc να την βγαλεις και να κουμπωσεις μια του κιλου πανω το σκεφτηκες;

Δημοσ.

Οπως ειπα θα χρειαστω μια σχετικα καλη καρτα στο PC για οταν το χρησιμοποιω εγω οποτε δεν θα βολευε μια καρτα του "κιλου". Αλλα ευχαριστω για την προταση.

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες. Παιρνεις καρτουλα (Χ καρτα) για ΕΣΕΝΑ. Δινεις το pc στους δικους σου, βγαζοντας την Χ καρτα και βαζοντας μια του κιλου (Ψ καρτα). Παιρνεις την Χ καρτα και την βαζεις στο νεο pc.

Αποτελεσμα: εχεις τωρα αξιοπρεπη καρτα, εχεις και μετα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...