Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω καλοκαιριού άνοιξα το PC να το καθαρίσω από τη σκόνη,

Δεν πείραξα τίποτα , με την ηλεκτρική σκούπα ρούφηξα ότι μπορούσα, αλλά όταν ξαναέβαλα τα καλώδια το PC δεν άναβε και έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ και μετά τρίν σύντομα.

Έψαξα στο ΝΕΤ για την μητρική μου Asus P5Q και αυτό σημαίνει πρόβλημα στην VGA, πάνω στην VGA ανάβει ένα κόκκινο led συνεχόμενα. (Δεν το είχα ξαναπροσέξει αλλά δεν έχω ξανανοίξει το συγκεκριμένο PC).

Μάλλον πάω για νέα κάρτα.

Έβγαλα την κάρτα , καθάρισα επαφές, ρουφηξα επιπλέον σκόνη , άλλαξα θέση στα καλώδια τροφοδοσίας στο τροφοδοτικό μου (είναι modular corsair 650W, actual 515W, δεν έχω τίποτα άλλο μόνο CD και δύο δίσκους 3.5).

Η χρήση είναι γραφείου, Autocad 2d με λίγο 3d και εφαρμογές office, internet, sketchUp και καθόλου παιχνίδια.

Προτιμώ ΑΤΙ - AMD και πιστεύω ότι κάτι απλό με 1gb ram θα ήταν αρκετό, ίσως χωρίς ανεμιστηράκι (παθητική ψύξη) να μου φτάνει. Δεν ξέρω για το memory bus, ϊσως τα 12Bit να είναι λίγα, 

Τι μου προτείνετε μέχρι τα 60-70 ευρώ ?

Δημοσ.

Μήπως δεν έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας ή μήπως λόγω της σκόνης δεν κάνει καλή επαφή. Δες λίγο ξανα την κάρτα και φύσηξε και μέσα στο pci express slot. Άλλη φορά μην κάνεις το λάθος με την σκούπα, θέλει πολύ προσοχή. Καλύτερα ένα πιστολάκι στο κρύο αέρα για να μην προκαλέσεις καμια ζημιά στο hardware.

Δημοσ.

τιποτα δυστυχως.

φυσηξα μεσα στο σλοτ σκουπισα με πανακι τους ακροδεκτες.

την εβαλα την κουνησα εβαλα το εχτρα καλωδιο τροφοδοσιας τιποτα

Δημοσ.

πάνω στην VGA ανάβει ένα κόκκινο led συνεχόμενα. 

Εγώ την περασμένη εβδομάδα άνοιξα την δικιά μου 4850 για να της αλλάξω πάστα. Ενώ την άνοιξα και την καθάρισα από τα υπολείμματα πάνω στην αφηρημάδα μου ξέχασα να βάλω πάστα και κούμπωσα την ψήκτρα χωρίς να έχω βάλει πάστα. Έτσι όταν έβαλα την κάρτα πάνω δεν έδινε σήμα αλλά άναβε συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι. Οπότε δες μήπως δεν γυρνάει ο ανεμιστήρας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την περασμένη εβδομάδα άνοιξα την δικιά μου 4850 για να της αλλάξω πάστα. Ενώ την άνοιξα και την καθάρισα από τα υπολείμματα πάνω στην αφηρημάδα μου ξέχασα να βάλω πάστα και κούμπωσα την ψήκτρα χωρίς να έχω βάλει πάστα. Έτσι όταν έβαλα την κάρτα πάνω δεν έδινε σήμα αλλά άναβε συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι. Οπότε δες μήπως δεν γυρνάει ο ανεμιστήρας.

Και εγώ προχθές που το καθάρισα το σύστημα (όλους καθαριότητα μας έπιασε; :P ) ξέχασα μετά την συναρμολόγηση να βάλω το καλώδιο τροφοδοσίας και άναβε συνέχεια αυτό το κόκκινο led. Μόλις το συνέδεσα bootαρε κανονικά.

Δημοσ.

Και εγώ προχθές που το καθάρισα το σύστημα (όλους καθαριότητα μας έπιασε; :P ) ξέχασα μετά την συναρμολόγηση να βάλω το καλώδιο τροφοδοσίας και άναβε συνέχεια αυτό το κόκκινο led. Μόλις το συνέδεσα bootαρε κανονικά.

Κάτι παρόμοιο πιστεύω θα είναι. Εκτός από την καθαριότητα που μας έπιασε, Όλοι ξεχάσαμε να βάλουμε κάτι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις εβαλα μια Palit και το μηχανημα παιζει οκ γιατι εφαγα φρικη. Στην παλιά καρτα γυρναει ο ανεμιστηρας της το καλωδιο ειναι στη θεση του. τι να κανω ? μπορω νσ την ανοιξω να της βαλω παστες κλπ κλπ. και να σας πω.

Υπαρχει service για καρτες να τη στειλω οπως στελνουμε δισκους ?

Τελικά την άνοιξα, την καθάρισα έβαλα πάστα ολα ΟΚ, τίποτα !

Η κάρτα έχει πρόβλημα , αν κάποιος την θέλει για τον οποιοδήποτε λόγο (π.χ να την αναστήσει και να την κρατήσει) ας στείλει PM. από εδώ και μετά θέλει γνώσεις ηλεκτρονικού....

Επεξ/σία από stelrp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...