Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας για αγορα netbook ωστε να με προφυλαξετε και να μην την πατησω καθως δεν ειμαι και μεγαλος γνωστης του αντικειμενου.Λοιπον ειμαι πολιτικος μηχανικος και ταξιδευω συχνα.Για λαπτοπ εχω παρει τη ναυαρχιδα της dell για να  τρεχει σφαιρα τα αρχιτεκτονικα προγραμματα που χρησιμοποιω ομως λογω ογκου και βαρους ειναι αρκετα δυσχρηστο καθως πολλες φορες χρειαζομαι να δειξω κατι, να στειλω mail, την ωρα παραδειγμα που ειμαι σε καποιο γραφειο,καφε,εστιατοριο κλπ και δυσκολευομαι αρκετα..Στην πορεια σκεφτηκα για ταμπλετ αλλα στην πορεια καταλαβα οτι θα εχω θεμα με καποιες λειτουργιες οπως word κλπ ωσπου ενα παιδι σημερα μου εδωσε την προφανη ιδεα για netbook γιατι προς το παρον αμφιταλαντευομαι μεταξυ windows tablet και netbook

ελπιζω να μην εγινα κουραστικος με τον προλογο απλα ηθελα να σας δωσω μια εικονα

λοιπον , με ενδιαφερει αγορα netbook με χρηστη ιντερνετ,office, και παρουσιαση 3d σχεδιων cad

οπωσδηποτε καλη αναλυση γιατι θα το χρησιμοποιω για να δειχνω φωτογραφιες και προοπτικα σχεδια

μεγαλη αυτονομια στην μπαταρια του,

touch οθονη δεν ξερω αν θα χρειαζοταν αλλα δεν νομιζω να με χαλαγε

το μπατζετ μου ξεκιναει απο 500-600 οσα θα εδινα για ενα windows tablet με προοπτικη να ανεβω και αρκετα παραπανω με την προυποθεση οτι ειναι vfm και θα μου προσφερει το κατι παραπανω

Δημοσ.

Για την χρηση που το θες νομιζω οτι πρεπει να πας για Ultrabook...αν ηταν μονο για e-mail,office και σερφαρισμα να πας σε netbook ή tablet...δεν ξερω ομως ποσο "βαρια" ειναι τα προγραμματα και αν μπορουν να τρεξουν απο την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του επεξεργαστη (i-3 και πανω)...γιατι αν πας σε ultrabook με χωριστη καρτα γραφικων η τιμη παει 1100-1200 ευρο...

14 ιντσες και βαρος 1,5 κιλο (πανω κατω τετοιες διαστασεις εχουν τα ultrabooks) νομιζω οτι θα σου ειναι βολικο...

Δημοσ.

ultrabook γιατι?

εδω σκεφτεται tablet οποτε μια σχεδον δωδεκαρα οθονη θα του φτανει κ θα του περισσευει

απο βαρος χοντρικα στα ιδια θα ειναι εκτος κ αν ριξει τρελα λεφτα για ultrabook

οι δουλειες που το θελει ειναι office,παρουσιασεις cad ,internet

νομιζω πως επαγγελματικες vga που δυσκολα θα βρει κ θα τρελοπληρωσει αν βρει δεν κανουν διαφορα σε cad προγραμματα αλλα ας πει καποιος που ξερει

για μενα netbook k μαλιστα touch με τελικη τιμη 390€ κ αυτο γιατι στα αλλα μονο διπυρηνους amd βρισκω ενω αυτο ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις με i3

http://www.amazon.co.uk/Asus-VivoBook-11-6-inch-Touchscreen-Integrated/dp/B00B4AAS7K/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1369999816&sr=1-1

στα 500€ απο ελλαδα το ιδιο μηχανακι φορωντας i3 ομως

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Asus+VivoBook+X202E

review

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-VivoBook-S200E-Subnotebook.85787.0.html

• Like 1
Δημοσ.

το δευτερο ειδικα στα 499 μου φαινεται παρα πολυ καλο..με βλεπω προς το παρον να πηγαινω προς τα εκει παρα σε windows tablet

Δημοσ.

το δευτερο ειδικα στα 499 μου φαινεται παρα πολυ καλο..με βλεπω προς το παρον να πηγαινω προς τα εκει παρα σε windows tablet

δεν ειναι τπτ τρελες οι διαφορες του pentium με τον i3 στα γρηγορα που εψαξα,σε ολα τα υπολοιπα ειναι ολοιδια

για τις δουλειες που θες το μηχανακι ειναι ταμαμ κ θα σε καλυψει ακομα κ οταν χρειαστεις περισσοτερα κ πιο απαιτητικα πραγματα

στην θεση σου θα επαιρνα το μοντελο με τον pentium απο amazon

οτι κ να παρεις πες εδω δυο λογακια,οκ?

Δημοσ.

εννοειται..μαλλον αυριο θα παω σε κανα media η κανα κωτσο να ριξω και καμμια ματια απο κοντα  σε κανα windows tablet αν και δεν το κοβω αλλα και σε μερικα netbook για να δω πως ειναι και απο κοντα ογκο βαρος χρωματα κλπ αν και κατα 90% με βλεπω να παιρνω το asus αλλα μαλλον απο ελλαδα γιατι δεν εχω κανακανει ποτε αγορα απο αμαζον ebay κλπ συν οτι δεν χρησιμοποιησα ποτε στη ζωη μου καρτες

Δημοσ.

Παιδιά επειδή και εγώ ψάχνομαι για κάτι παρόμοιο αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερα απο 500ευρώ τι λέτε για αυτό το μοντέλο της σόνυ? http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Sony-Vaio-SVE1113M1EW-SVE1113M1EW-GC2.htm

Επίσης δεν με ενδιαφέρει να έχει οθόνη αφής .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...