ViktorasDem Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια , έχω το εξής πρόβλημα...(BSOD)...και αυτο γίνεται πάντα ξαφνικά συνήθως οταν τρέχω καποιο game ή οταν κανω ενα installation π.χ. ενα προγραμμα ή παιχνίδι...Απο ενα μικρό search που έκανα είδα οτι οι περισσότεροι με windows vista ειχαν το ίδιο πρόβλημα....Τα windows ειναι αυθεντικά και επειδή δεν ξέρω και πολλα για το πώς να βάλω απο τον ''θείο'' μιας και ειμαι αρχάριος σε αυτά , θέλω την γνώμη σας. Κατ'αρχας δοκίμασα πολλα απο τα βήματα τις microsoft για την επίλυση του προβλήματος αλλα δεν βλέπω διαφορά...Το πρόβλημα ειναι στο software ή στο Hardware ??? Ευχαριστω...περιμένω απαντήσεις και σε pm για τα windows απο τον ''θείο'', αν δεν υπάρχει αλλη λύση απο το να αλλάξω windows.
stevenosfp1999 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 <p>Γεια , έχω το εξής πρόβλημα...(BSOD)...και αυτο γίνεται πάντα ξαφνικά συνήθως οταν τρέχω καποιο game ή οταν κανω ενα installation π.χ. ενα προγραμμα ή παιχνίδι...Απο ενα μικρό search που έκανα είδα οτι οι περισσότεροι με windows vista ειχαν το ίδιο πρόβλημα....Τα windows ειναι αυθεντικά και επειδή δεν ξέρω και πολλα για το πώς να βάλω απο τον ''θείο'' μιας και ειμαι αρχάριος σε αυτά , θέλω την γνώμη σας. Κατ'αρχας δοκίμασα πολλα απο τα βήματα τις microsoft για την επίλυση του προβλήματος αλλα δεν βλέπω διαφορά...Το πρόβλημα ειναι στο software ή στο Hardware ??? Ευχαριστω...περιμένω απαντήσεις και σε pm για τα windows απο τον ''θείο'', αν δεν υπάρχει αλλη λύση απο το να αλλάξω windows.</p> Το πρόβλημα σου είναι σίγουρα software αφού είπες και εσύ Ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Κανε update όλα τα drivers, σκαναρισμα για ιούς και κάνα καθαρισματακι με ccleaner
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια , έχω το εξής πρόβλημα...(BSOD)...και αυτο γίνεται πάντα ξαφνικά συνήθως οταν τρέχω καποιο game ή οταν κανω ενα installation π.χ. ενα προγραμμα ή παιχνίδι...Απο ενα μικρό search που έκανα είδα οτι οι περισσότεροι με windows vista ειχαν το ίδιο πρόβλημα....Τα windows ειναι αυθεντικά και επειδή δεν ξέρω και πολλα για το πώς να βάλω απο τον ''θείο'' μιας και ειμαι αρχάριος σε αυτά , θέλω την γνώμη σας. Κατ'αρχας δοκίμασα πολλα απο τα βήματα τις microsoft για την επίλυση του προβλήματος αλλα δεν βλέπω διαφορά...Το πρόβλημα ειναι στο software ή στο Hardware ??? Ευχαριστω...περιμένω απαντήσεις και σε pm για τα windows απο τον ''θείο'', αν δεν υπάρχει αλλη λύση απο το να αλλάξω windows. πήγαινε εδώ φίλε μου by Gio Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">BSOD:..και μετά τι; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα