thephotoshoped Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Να ρωτησω κατι ; Γιατι λετε πως η 660 τα βρισκει σκουρα σε 1920:1080 αναλυση ; Εχω το συστημα της υπογραφης μου με την 660ti και δεν εχει κολλησει δευτερολεπτο πουθενα..
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Όσοι το λένε αυτό αντιμετωπίζουν τα Pcs σαν παιχνιδομηχανες .. Είναι άλλη η ματιά δηλαδή.. και οι ίδιοι αγοράζουν Hi_ends επεξεργαστές και gpus,τα οβερκλοκαρουν στο έπακρο κιόλας και μετά συζητάνε μεταξύ τους πόσα frames έπιασε ο καθένας.. Δεν το κατηγορώ,απλά το διαχωρίζω είναι ένα είδος χόμπι και αυτό,αυτό τους αρέσει και καλά κάνουν και πράττουν αυτό που τους ευχαριστεί.Όταν λοιπόν μετά απ'ολα αυτά βγάζουν 10 frames μέσω όρο παραπάνω από εσένα που είσαι σε όλα normal θεωρούν σε ένα drop frame ότι η δική σου κολλάει. και εγώ 660 sc έχω στην ίδια ανάλυση και δεν με έχει προβληματίσει λεπτό ότι και να έχω κάνει.. Παρ'ολα αυτά σου λέω ότι ακόμα και εγώ αν έστηνα ενα Pc αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια AMD θα έβαζα δεν χρειάζεται να πληρώσεις το παραπάνω που σου δίνει μια nVidia. 2
giokou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 MoviemakerGr Πολλές φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου, άσχετα αν δεν απαντάω από κάτω, πατάω το ''κουμπάκι'' και δε χρειάζεται να γραφτεί κάτι παραπάνω. Όταν όμως διαφωνώ, το γράφω, όπως και τώρα. Μου ''χτύπησε'' άσχημα αυτό που έγραψες. Το ότι ένα είναι για πούλημα ή τι ακριβώς περιλαμβάνει το ένα σύστημα και τι το άλλο κτλ, είναι δικαιολογίες άσχετες εδώ. Είναι η στιγμή που το έγραψες, όπως το έγραψες. Στις ρητορείες περί του τι πολιτισμός εστί, απάντησε έξοχα ο WalkerSW και δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Είδες πως σου απάντησα εποικοδομητικά παραπάνω, όταν είπες περί απόσυρσης socket από εμάς και μόνο κτλ. Έπειτα εσύ ανέφερες τη τιμιότητα στο λόγο, ανταπάντησε ο WalkerSW και φτάσαμε εδώ. Για σκέψου λίγο... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Σου χτύπησε άσχημα για τους δικούς λόγους,οκ. απλά επειδή και εγώ εκτιμώ πέρα από nicknames κάποια στιγμή και Ανθρώπους και ας μην τους ξέρω στην ουσία,θεώρησα οτι εμείς που έχουμε μια διαδρομή πια εδω μέσα μεταξύ μας πρέπει να λαμβάνουμε περισσότερο υπ'οψην μας αυτή την διαδρομή.. any way θέλω να ξέρεις κ εσύ αλλά κ όποιος άλλος μπορεί να "πικραθεί" από αυτά ότι εγώ την επόμενη στιγμή τα έχω ξεχάσει,και συνεχίζω από εκεί που έχει φτάσει πια η όποια "σχέση" και όχι το "νήμα".. 1
xFaILShOOtErRx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 η γνωμη μου ειναι να περημενεις...αν βιαζεσε η παρατηρηση μου αναμεσα στα spec που προτηνεις ειναι αντι για i-7 καλητερα i-5 3570k και καρτα γραφικων asus gtx 660ti ή αλλιως αν διαθετεις παραπανω χρηματα καμια 670-680 αντε και μια υδροπσηξη κατα προτιμησει antec 620..και κατα τν γνωμη μου με αυτα εισαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα