MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε ivy sandy h 1366 socket τα πετάμε τα Pcs ? Οι επεξεργαστές και τα socket αποσύρονται μόνο από εμάς όταν θα πάψουν να κάνουν την δουλειά μας.. Πέρα από αυτό,αν πάρεις έναν Intel επεξεργαστή σήμερα σε ένα χρόνο ακόμα και αν δεν παράγεται θα κρατήσει μεγάλο κομμάτι της αξίας του. σε αντίθετη περίπτωση θα σου έχει μείνει μόνο το .. ΦΠΑ Έχουμε και παραδείγματα που καλοί intel επεξεργαστές είναι ακόμα και σήμερα ανάρπαστοι, και είναι 4 γενιές πίσω. Κατά την δική μου γνώμη λοιπόν διάβασες κ έκρινες σωστά,αλλάζεις τον επεξεργαστή με τον άριστο κ δοκιμασμένο 3570κ,και παίρνεις η XFX 550w τροφοδοτικό η ΤΧ550M
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η ίδια η εταιρία αποσύρει το socket βγάζοντας ένα άλλο στη θέση του.Stock με σωστά chipset συνήθως δεν θα υπάρχει και σε περίπτωση που χρειαστεί θα ψάχνει.Μεταπωλητική αξία έχουν και προιόντα που είναι και ενεργά στην αγορά.
iliasthebest Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Με λιγα λογια χτυπας ι5 και μια ανωτερη απο 660 καρτα και το κανεις τερατακιιι
giokou Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε ivy sandy h 1366 socket τα πετάμε τα Pcs ? Οι επεξεργαστές και τα socket αποσύρονται μόνο από εμάς όταν θα πάψουν να κάνουν την δουλειά μας.. Πέρα από αυτό,αν πάρεις έναν Intel επεξεργαστή σήμερα σε ένα χρόνο ακόμα και αν δεν παράγεται θα κρατήσει μεγάλο κομμάτι της αξίας του. σε αντίθετη περίπτωση θα σου έχει μείνει μόνο το .. ΦΠΑ Έχουμε και παραδείγματα που καλοί intel επεξεργαστές είναι ακόμα και σήμερα ανάρπαστοι, και είναι 4 γενιές πίσω. Κατά την δική μου γνώμη λοιπόν διάβασες κ έκρινες σωστά,αλλάζεις τον επεξεργαστή με τον άριστο κ δοκιμασμένο 3570κ,και παίρνεις η XFX 550w τροφοδοτικό η ΤΧ550M Η διαφορά είναι ότι εσείς τους επεξεργαστές που αναφέρεις, τους έχετε καιρό τώρα. Είναι άλλο εντελώς πράγμα, το να πρέπει ν' αποφασίσεις δεδομένης της νέκρωσης του socket μερικές ημέρες μετά την αγορά, στην οποία καλείσαι να προβείς. Επίσης, με κάλυψε περαιτέρω ο MIllennium, με αυτά που έγραψε αμέσως παραπάνω. Με λιγα λογια χτυπας ι5 και μια ανωτερη απο 660 καρτα και το κανεις τερατακιιι Με λίγα λόγια, σταμάτα να trollάρειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ένας λόγος παραπάνω να πάρει άριστο επεξεργαστή σε καλύτερη ενδεχομένως τιμή.. Όσο αφορά τώρα τις άλλες απόψεις κ κατ'εμε δεκτές και ας υπάρχει διαφωνία,καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ευελιξία του λόγου και της εμπειρίας ώστε να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.. το ότι και τα ενεργά έχουν μεταπωλητικη αξία το ξέρουμε.. το πόσο επίσης το ξέρουμε και γι'αυτο μιλάμε.. H τιμιότητα στον λόγο δείχνει και την τιμιότητα στην σκέψη.
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αρε movie με τα κολλήματα σου με την Intel και την Nvidia..... Για πες μου λοιπον ο μη γεννητο ... αν χρειαστει μητρική σε 1 - 1,5 χρονο, τι θα παρει? Αστο μην απαντας..... Θα σου πω εγω τι θα παρει .. τα @@ του. Το είδαμε και το ζήσαμε το παραμυθακι .... Για να βρεις πλεον σοβαρή μητρικη 775, 1156, 1366 πρεπει να είσαι ειτε ο γκαστόνε για να την πετυχεις είτε ο σκρουτζ για να την πληρώσεις...... Τα περασα προσφατα με μια 1366 που πέθανε και μου βγήκε η πιστη μεχρι να βρω σοβαρή μητρική σε νορμαλ τιμή. Και μην ακουσω τπτ για τριετής εγγυήσεις, διοτι να το βράσω αν μου χαλασει μια Ζ77 σε 1 - 2 χρονια και έχουν να μου την αλλαξουν μονο με κανενα κατακαημενο Η61. 4
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Οι εγγυήσεις είναι σαφείς.. αν δεν μπορούν να στην αντικαταστήσουν με ίδια η καλύτερη και αυτό κατά συμφωνία των 2 τότε παίρνεις πιστωτικό η τα χρήματα που έδωσες πίσω. Τώρα αν κάποιος παραιτηθεί από αυτό ναι θα τα πάρει τα @@.com Αλλά έτσι και αλλιώς είναι ένα εξεζητημένο σενάριο όλο αυτό. Επίσης αυτό που λες για το κολλημα μου με τις 2 αυτες εταιριες .. εγώ πάω σε όποια με εξυπηρετεί σε αυτό που θέλω να κάνω είναι γνωστό οτι είχα προ καιρού και 6870 και σήμερα συμβούλεψα σε Gaming Rig να βάλουν AmD επίσης μέχρι 600-700 ευρώ δεν παρεμβαίνω,αλλά έχει παραγίνει όταν έχουμε φτάσει στο σημείο για Video Editing να έχουμε προτείνει AMD kai ΑTI εκεί ναι δεν μπορώ να σιωπήσω.
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το video editing στην συγκεκριμένη περίπτωση που ακριβώς το είδες? Οσο για τις εγγυησεις ναι θα πάρεις τα χρηματα σου πισω! Θα φτάνουν όμως για να αλλαξεις πληρως πλατφόρμα μιας και δεν θα βρίσκεις μητρική για τον ακριβοπληρωμένο επεξεργαστή σου? 1
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μιλάω γενικά οχι για εδώ αλλα το έχουμε δει και αυτό.. Ε ναι βρε φιλε θα φτάνουν και αν δεν φτάνουν τοτε εχεις λογο να πας σε AMD Πλάκα κάνω νομίζω όλοι εμεις που αγαπάμε τα Pcs και χαλάμε ώρες εδω μεσα ξέρουμε ποτε και αν ξεπερνάμε εαυτόν..
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τον γραπτό λόγο σε forum τι θα χρησιμοποιήσουμε?Και φυσικά θα μιλήσουμε εκ πείρας.Θα προτείνουμε οτι νομίζει ο καθένας καλύτερο και ταιριαστό στον εκάστοτε topic starter χωρίς να κοιτάμε μόνο τι γράφει πάνω.Οι μπάλες και οι εξέδρες είναι για τα "Αθλητικά¨.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Όλοι καταλαβαίνουν εκτός από αυτούς που δεν θέλουν,εγώ είπα την άποψη μου απο εκεί και πέρα είναι θέμα του TS και σε όσους άλλους μας διαβάζουν τι θ'αποφασισουν, εμείς Pc έχουμε και μάλιστα από 1-2 οπότε....
giokou Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Όλοι καταλαβαίνουν εκτός από αυτούς που δεν θέλουν, εμείς Pc έχουμε και μάλιστα από 1-2 οπότε.... Ε ΟΚ βρε Ωνάση μου, ότι πεις. Το τελευταίο δεν χρειαζόταν καθόλου...
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Άκυρο και άκαιρο ακόμα μια φορά προς εμένα δεν νομίζω ότι κανείς πρέπει να είναι Ωνάσης για να έχει 1xi3 και 1xi5 και μάλιστα το ένα για πούλημα, ίσως ο πολιτισμός στον λόγο μου σε μερικούς δείχνει αδυναμία.. δεν είναι όμως.. είναι πολιτισμός.. 1
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Άκυρο και άκαιρο ακόμα μια φορά προς εμένα δεν νομίζω ότι κανείς πρέπει να είναι Ωνάσης για να έχει 1xi3 και 1xi5 και μάλιστα το ένα για πούλημα, ίσως ο πολιτισμός στον λόγο μου σε μερικούς δείχνει αδυναμία.. δεν είναι όμως.. είναι πολιτισμός.. Πολιτισμένος δεν είναι αυτος που καυχιέται για τον πολιτισμο του. Ουτε ο πολιτισμενος λογος είναι ένδειξη πολιτισμου. Πολλοι απολίτιστοι κρύβονται πισω απο το προσωπείο του πολιτισμένου λόγου. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Κάποιοι κρίνουν εξ'ιδιων προφανώς.. και Ω τι σύμπτωση ειναι αυτοί που "θίγονται" από την άλλη άποψη.. Τώρα το γιατί το ξέρουν μόνο αυτοί.. δεν έχω κανένα λόγο να καυχηθώ και αν το κάνω θα το κάνω για τον γιο μου,όχι για τα Pc μου και ας τα θεωρώ κ πολύ ιδιαίτερα.. Ο μεγαλύτερος πολιτισμός είναι να μπορείς να δεχτείς μια διαφορετική άποψη ενός διαφορετικού Ανθρώπου αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν θα διατυπώσεις και εσυ την δική σου,όταν δε σε ένα τεχνολογικό θέμα ψάχνεις μια κλωστή για να το μετατρέπεις σε προσωπικό τότε προδίδει την αδυναμία σε όποια πλευρά υπάρχει.. δεν έχει κανένα νόημα να απαντάω σε 5 όμως,θα απαντήσουν εν καιρό αυτοί που μας διαβάζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα