Tzikoz Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούριες RAM άλλα έχω πάρει πρόσφατα καινούρια τεχνολογία επεξεργαστή (Ivy bridge 3570K ) έχω ακούσει όμως ότι η μεγίστη συχνότητα που αναγνωρίζει σε RAM είναι στα 1600 MHz , άρα αν ισχύει το να πάρεις κάτι μεγαλύτερο του 1600 είναι waste of money.. 1
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Την Motherboard σου πρέπει να συμβουλευτείς (specs) για το τι μνήμη υποστηρίζει ποσα mhz κτλπ προτου αγοράσεις.
Tzikoz Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγώ φίλε μου δεν λέω για την Motherboard ούτως η άλλος τσεκάρεις πρώτα αυτό , άλλα έχω ακούσει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία (ivy bridge) δεν δέχεται πάνω από τα 1600 Μhz
darkheretic Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σαν default δεν δεχεται,μετα πας σε o/c οσο επιτρεπει η Μ/Β
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούριες RAM άλλα έχω πάρει πρόσφατα καινούρια τεχνολογία επεξεργαστή (Ivy bridge 3570K ) έχω ακούσει όμως ότι η μεγίστη συχνότητα που αναγνωρίζει σε RAM είναι στα 1600 MHz , άρα αν ισχύει το να πάρεις κάτι μεγαλύτερο του 1600 είναι waste of money.. Απαντησες μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα