SteelLord Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 γεια σας, το pc μου εχει παλιο εξεπεργαστη intel παλιας γενιας και θελω να τον αλλαξω και θελω να παρω μια i3 αλλα δεν ξερω αμα ειναι συμβατη η μητρικη με τον i3.. υπαρχει κανας τροπος να μαθω αμα μπορει να ειναι συμβατος ο i3 με την μητρικη μου; δν θελω να αγορασω τον εξεπεργαστη και να μν ειναι συμβατος και να μου καει στο τελος..
Zapee995 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι! Ο i3 ειναι 100% συμβατος με τη μητρικη σου. Αληθεια ομως τωρα...Πως περιμενεις βοηθεια αν δε γραψεις το μοντέλο της μητρικης σου; 5
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 κατεβασε το cpuz και στην καρτελα mainboard δες ποια ειναι η μητρικη σου.
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τρέξε το speccy,περίμενε να βγάλει της πληροφορίες,τα βγάζει σαν κείμενο οπότε επέλεξε τα όλα και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι έχεις.
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγω μυρισα κατι νυχια που βρηκα εδω παραπεταμενα και μου ειπαν οτι δε μπορει να βαλει παντως.... δε ξερω..... ηταν και κωλονυχα ναουμ 2
th3ofilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη παιδιά αλλά κάτι που για εμάς φαινεται γελοίο για καποιους άλλους είναι βουνό... Είναι λίγο άσχημο να κράζετε κάποιον που δεν ξέρει, προφανώς για να λές παλιάς γεννίας δεν θα κάνει , αλλα θα χρειαστούμε το μοντέλο της μητρικής κάρτας... φίλε μουε αν θες μπορεις να μου στείλεις p.m. 4
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Υπάρχει και η κοινή λογική και αν κάτι φαίνεται σε κάποιον βουνό κοιτάει και τα άλλα θέματα και μπορεί να είναι και πιο σαφής στα μηνύματα του.Για να βοηθηθεί θα πρέπει να κουνηθεί και ο ίδιος λίγο. 3
th3ofilos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη φίλε millennium δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, γνωμη μου ειναι ή μην γραφεις καθόλου (δεν αναφερομαι σε εσενα , στον οποιοδηποτε) ή αφού θα γραψεις καποιες λεξεις για να κραξεις τον αλλον , γραψε τουλαχιστον για να τον βοηθησεις, και για καποιους μπορει να φαινονται τελειως κινεζικα, να μην καταλαβαινει τιποτα απο οσα γραφουμε... αλλωστε το παιδι μια ερωτηση εκανε για να τον βοηθησουμε για αυτο πιστευω οτι υπαρχει και το forum... δεν ξερω ανα εχετε βρεθει σε παρομοια θεση ειναι ασχημο να ρωτας για πραγματα που δεν ξερεις και ο αλλος να σε κοροιδευει.... Πάντα φιλικά! 1
Zapee995 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη φίλε millennium δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, γνωμη μου ειναι ή μην γραφεις καθόλου (δεν αναφερομαι σε εσενα , στον οποιοδηποτε) ή αφού θα γραψεις καποιες λεξεις για να κραξεις τον αλλον , γραψε τουλαχιστον για να τον βοηθησεις, και για καποιους μπορει να φαινονται τελειως κινεζικα, να μην καταλαβαινει τιποτα απο οσα γραφουμε... αλλωστε το παιδι μια ερωτηση εκανε για να τον βοηθησουμε για αυτο πιστευω οτι υπαρχει και το forum... δεν ξερω ανα εχετε βρεθει σε παρομοια θεση ειναι ασχημο να ρωτας για πραγματα που δεν ξερεις και ο αλλος να σε κοροιδευει.... Πάντα φιλικά! Το θεμα ειναι το εξης. Μπαινεις στο ιντερνετ και πεφτει το ματι σου στον 8350 πχ και 2-3 σχολια που λενε οτι ο Cpu ειναι κορυφαιος. Επιτοπου σου δημιουργητε η απορια αν θα σου ηταν χρησιμος και αν το μηχανημα σου μετα θα σκοτωνει. Οποτε ας πουμε οτι εχεις πλατφορμα 1155 αλλα δε το ξερεις και ρωτας : "Ο 8350 μπαινει στο συστημα μου?". Επομενως εμενα μου δειχνεις οτι θες να βαλεις κατι καλυτερο για να εχεις καλυτερο μηχανημα ενω δε ξερεις καν τι μηχανημα εχεις. Δε μιλαμε για overclock ή για Raid ή για Dual boot αλλα για το εντελος απλο : "Ποια πλατφορμα χρησιμοποιεις". Οταν λοιπον μπαινεις σε μια διαδικασια αναβαθμισης και δε ξερεις τα εντελως βασικα δε κανεις τιποτα. Ειναι σα να σε ρωτησω τι Windows χρησιμοποιεις και να χρειαστει να σε κατευθηνω να κανεις δεξι κλικ-ιδιοτητες στον "υπολογιστη μου" για να μαθεις. Ετσι λοιπον καποια πραγματα ειναι το αλφα και το ομεγα και ειναι βασικα. Καθε χρηστης που κοιταει μια αναβαθμιση πρεπει να τα ξερει. Φιλικα παντα, αλλα και ο Χιλιετηριδος (aka Millennium) εχει δει τοσα και τοσα οπως βλεπουμε και εμεις καθημερινα. Σκοπος του δεν ειναι να κραξει ή να κοροιδεψει αλλα μεσω του στυλ απαντησης του να κινητοιποιησει τον Ts να βρει τα βασικα αλλα να μαθει κιολας.
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη φίλε millennium δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, γνωμη μου ειναι ή μην γραφεις καθόλου (δεν αναφερομαι σε εσενα , στον οποιοδηποτε) ή αφού θα γραψεις καποιες λεξεις για να κραξεις τον αλλον , γραψε τουλαχιστον για να τον βοηθησεις, και για καποιους μπορει να φαινονται τελειως κινεζικα, να μην καταλαβαινει τιποτα απο οσα γραφουμε... αλλωστε το παιδι μια ερωτηση εκανε για να τον βοηθησουμε για αυτο πιστευω οτι υπαρχει και το forum... δεν ξερω ανα εχετε βρεθει σε παρομοια θεση ειναι ασχημο να ρωτας για πραγματα που δεν ξερεις και ο αλλος να σε κοροιδευει.... Πάντα φιλικά! Ωραία και καλά αυτά που λες,αλλά σε αυτήν την περίπτωση ο ts είχε αγοράσει μια μητρική και αντί να κρατήσει το εγχειρίδιο(γιατί είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι το πέταξε μαζί με το κουτί μόλις τον πήρε τον Η/Υ) και να το συμβουλευτεί τώρα που το χρειάζεται,παίρνει τον εύκολο δρόμο να μας ρωτήσει,κανένα πρόβλημα και καλά κάνει,αλλά εν τάξη όσο άσχετος και να είσαι από Η/Υ, όταν αναρωτιέσαι τη cpu παίρνει η μητρική σου και ρωτάς κάποιον θα έπρεπε να το καταλάβεις ότι πρέπει να αναφέρεις και το ποια μητρική έχεις. Δεν έχει να κάνει αυτό με γνώση περί Η/Υ κοινή λογική είναι. 1
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Όταν κάποιος έχει μια απορία καλό είναι να ψάχνει λίγο πρώτα και μονος του ειδικά όταν πρόκειται για internet forum που όλα είναι γραμμένα και με μια αναζήτηση βρίσκει κανείς παρόμοια θέματα.Φυσικά και έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση και μπορεί να έχω απορίες αλλά θα το ψάξω και μόνος μου,θα κοιτάξω να ενημερωθώ,θα στραφώ και στη κοινή λογική και θα κοιτάξω να διατυπώσω σωστά τα ερωτήματα μου αν είναι να ζητήσω βοήθεια. 1
th3ofilos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εντάξει παιδιά λαθος μου για να το λέτε εσείς που έχετε πάνω από 10000 μηνύματα κάτι θα ξέρετε, με συγχωρείτε καλο απόγευμα να έχετε... Πάντα φιλικά!
SteelLord Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 μν με βαρεσετε π δν εβαλα τι περιεχει το pc μ το ξεχασα forgive me.. lakeport.. DDR2, socket 775 lga και ουτε συ αλλος ειπα πως ειναι noob question κομπλεξαρες
WalkerSW Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Παλι καλα που το θυμήθηκες το θεμα πριν κλεισει χρόνο... Btw δεν μπαινει I3 στην μητρική σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα